Şimdi Ara

Letitbit, Turbobit, Keep2Share, MyFastFile, Alldebrid, Premiumize Premium Üyelik (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
2
Favori
35.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 dakika içinde hızlı ve sorunsuz bir alışveriş yaptık
    gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_duman -- 2 Ekim 2009; 19:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

12 lirayı iş bankası atm'sinden nasıl yatırıyoruz? 15 yatırıyoruz 3 lira geri mi veriyor?

Geri vermiyor. 2 ay üst üste alacaksanız 15TL yatırıyorsunuz, öbür ay da 10TL yatırıyorsunuz. 25TL' e 2 adet hesap açtırmış oluyorsunuz.

veya

PTT hesabımıza 1TL ek ücret vererek 13TL' e 1 aylık hesap satın alabiliyorsunuz.
  • Az önce bende rapid hesabı aldım EmRe-Gs den.
    5 dakika içinde hesap açıldı.Sorunsuz ve hızlı işlem için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 5 Ekim 2009; 20:57:04 >
  • Selamlar dostum, havale için İş bankası yine aynı numara geçerli mi? Değilse yeni numarayı pm atarmısın bir aylık tekrar almak istiyorum ben... Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Selamlar dostum, havale için İş bankası yine aynı numara geçerli mi? Değilse yeni numarayı pm atarmısın bir aylık tekrar almak istiyorum ben... Teşekkürler.

Aynı hesap bilgileri geçerli
  • Biraz önce arkadaştan 1 aylık rapid hesabı aldım.10 dakikada Sorunsuz bir alışveriş oldu teşekkür ederim.
    Güvenilir satıcı
  • Ücreti havale yaptım, bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Ücreti havale yaptım, bekliyorum...

Hesap bilgileriniz P.M. ile gönderildi
  • Teşekkür ediyorum, güzel alışveriş.
  • Emre kardeşime teşekkür ediyorum. Daha öncede hesap almıştım. Yine her zamanki gibi hızlı oldu
  • Arkadaş ile yaptığım ikinci alışveriş. Gayet hızlı ve sorunsuz bir şekilde
  • Arkadaştan sorunsuzca hesabı aldım ve kullanıyorum. Çok hızlı. Ayrıca nazik ve düşünceli bir arkadaş. Teşekkür ederim.
  • Hesabına parayı yatırdığımı belirttiğim anda hemen bilgilerimi gönderdi.

Hızlı ve güvenilir bir arkadaşımız
  • ptt ıle gonderırsek 2 hesap 25 lıramı
  • hesap bilgileri için pm attım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin34

ptt ıle gonderırsek 2 hesap 25 lıramı

Konuda da yazdığı gibi pazarlık söz konusu değildir. 10 tane alacaklar için bile fiyat 150TL' dir.
  • ptt çek hesabınaza odemye yapıcam çek no kaç 15 yatrıcam bır sonrakı hesapda 10 yatrıcam doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin34

ptt çek hesabınaza odemye yapıcam çek no kaç 15 yatrıcam bır sonrakı hesapda 10 yatrıcam doğrumu

1 adet hesap için ödemeniz gereken miktar 15TL' dir. 2 ay üst üste almak istiyorsanız 30TL yatırmanız gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRe-Gs

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

12 lirayı iş bankası atm'sinden nasıl yatırıyoruz? 15 yatırıyoruz 3 lira geri mi veriyor?

Geri vermiyor. 2 ay üst üste alacaksanız 15TL yatırıyorsunuz, öbür ay da 10TL yatırıyorsunuz. 25TL' e 2 adet hesap açtırmış oluyorsunuz.

veya

PTT hesabımıza 1TL ek ücret vererek 13TL' e 1 aylık hesap satın alabiliyorsunuz.

bu kısmı çözemedım 25e nasıl oluyor aklım almadıda 2 ay alacaksanız 30 dıyorsunuz burda 25 dıyrosunu bır ıkılem yokmu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.