Şimdi Ara

letonya lati bozdurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler herkeze , konuyu yanlis yerde acmis olabilirim cunku direk ilgili bir konu bulamadim.Elimde 100 letonya lati var oradayken almistim ,elimde kaldi.Simdi burada nerede bozdurabilirim? Dovizcilere sordum almiyorlar,bir tanesi aliyor ancak yari fiyati veriyor.Aradaki fiyat farkina letonyaya gidis gelis ucak bileti alabilirim o kadar yani :) yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten acil arkadaşlar , para lazım
  • merkez bankasına felan git alabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

merkez bankasına felan git alabilirler

İstanbuldayım malesef , hava alanındaki döviz büroları alır mı acep ?
  • quote:

Yatsıya kadar xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuusuuf

Iyi gunler herkeze , konuyu yanlis yerde acmis olabilirim cunku direk ilgili bir konu bulamadim.Elimde 100 letonya lati var oradayken almistim ,elimde kaldi.Simdi burada nerede bozdurabilirim? Dovizcilere sordum almiyorlar,bir tanesi aliyor ancak yari fiyati veriyor.Aradaki fiyat farkina letonyaya gidis gelis ucak bileti alabilirim o kadar yani :) yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Türkiye de normalde bankaların ve dövizcilerin bozmadığı paraları bozan tek banka citibank olarak biliyorum.

Güney kore para birimi de Türkiye de kullanışsız normalde sadece o bankadan bozdurabiliyorduk
  • Abi bi trollemeyin :), gercekten para lazım yarı fiyatına gidicek en sonunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    ingiltere Vize Manisa
    10 ay önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İstanbuldayım malesef , hava alanındaki döviz büroları alır mı acep ?

bana yolla ben bozdurup yolluyum sana
  • Treth kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Iyi gunler herkeze , konuyu yanlis yerde acmis olabilirim cunku direk ilgili bir konu bulamadim.Elimde 100 letonya lati var oradayken almistim ,elimde kaldi.Simdi burada nerede bozdurabilirim? Dovizcilere sordum almiyorlar,bir tanesi aliyor ancak yari fiyati veriyor.Aradaki fiyat farkina letonyaya gidis gelis ucak bileti alabilirim o kadar yani :) yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Türkiye de normalde bankaların ve dövizcilerin bozmadığı paraları bozan tek banka citibank olarak biliyorum.

Güney kore para birimi de Türkiye de kullanışsız normalde sadece o bankadan bozdurabiliyorduk

Teşekkürler bir araştırayım citibank'ı.

• tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Euro ya geçmişler demek, belirli bir süre lat kullanımda olacaktır, sıkıntı teşkil etmez heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.