bazılarında görüyorum kullanacakları büyüleri falan ekranın sağında solunda kutucuklara yerleştirmişler. Bende bu kutucuklar yok sadece altta var bunu yapmanın bi kolay yolu varmı.
menüden interface options seçeneğinde açıp kapatabilirsin bu kutucukları :)
quote:
Orjinalden alıntı: index
ya üstad cahilliğime verin..bende baya kurcukladım ama açamadım o kutucukları.. hangi seçenek olduğunuda yazarsanız çok sevinirim..
bu yaştan sona bilgisayar ve oyun öğrenmek ne zor yahu
interface options ta yukarda 2 secenek var basci ve başka bişi (hatırlamıyom şimdi) nesse once sağdaki menuye geç o menünün ilk kısmı barlarla ilgili zaten. tooplam 4 adet bar ekleyebiliyosun. eğer hiç bir şekilde bulamazsan http://www.curse-gaming.com/ dan addon indirebilirsin.
esc menusunden interface --advanced--ustte bar secenekler var onları işaretlersin kafana gore
quote:
Orjinalden alıntı: Anteos
quote:
Orjinalden alıntı: index
ya üstad cahilliğime verin..bende baya kurcukladım ama açamadım o kutucukları.. hangi seçenek olduğunuda yazarsanız çok sevinirim..
ya yaşla ne ilgisi var, ben de 35 yaşında wow oynuyorum öğrenirsin kolay. şimdi interface options dan advanced menüsüne geçiyorsun. orada arkadaşların dediği gibi üst kısımda "show right button bar" gibi seçenekler var. onları tıklarsan görebilirsin barları.
Yaşla değilde bilgisayar kullanmış ve oyun oynayan insanların kafaları değişik şekilde çalışıyor o açıdan ileri yaşlarda sıfırdan oyunlara başlamak zor olabilir ama olurda benimn babamda 40 yaşında başladı oynamaya bayağı bayağı oynuyor artık başta hiçbirşey yapamıyordu ama şimdi bayağı öğrendi..
ya yaşla ne ilgisi var, ben de 35 yaşında wow oynuyorum öğrenirsin kolay. şimdi interface options dan advanced menüsüne geçiyorsun. orada arkadaşların dediği gibi üst kısımda "show right button bar" gibi seçenekler var. onları tıklarsan görebilirsin barları.
sizler gibi akranlarımı görmek bana cesaret veriyor doğrusu açıklamalar için herkese teşekkür ederim.. eve gider gitmez açacağımdır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme