Şimdi Ara

LeveL Dergisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

kusura bakmayın bu derginin fiyatını öğrenebilir miyim?

6,50 TL. Baya popüler bir dergi ama eski tadı olmadığını düşünüyorum. Eskiden 1 ayını bile kaçırsam üzülürdüm şimdi OyunGezer okuyorum daha kaliteli bir kadrosu var BENCE

Aynen her ay aldığım dergi bu kadro değisililkleri kötü oldu oyun gezerin 1 sayısını aldım fakat Sakaryada oyun gezer bulmak biraz zor büyük marketler haricinde bulunmuyo level dağıtım bakımından daha iyi artık fakat oyun gezeri bir kaç ay alıp incelicem artık ona üye filan yapıcaz biseyler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

kusura bakmayın bu derginin fiyatını öğrenebilir miyim?

6,50 TL. Baya popüler bir dergi ama eski tadı olmadığını düşünüyorum. Eskiden 1 ayını bile kaçırsam üzülürdüm şimdi OyunGezer okuyorum daha kaliteli bir kadrosu var BENCE

Çünkü eski Level yazarlarının neredeyse tamamı Oyungezer dergisinde ;) Kadro değiştikten sonra kesinlikle Level almıyorum, Oyungezer tavsiye ederim.

• mustafa 2 2/10 karahan 3/10 en fazla buda adamlar aion yapip l3 cıkacak bzmkler hala ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

mustafa 2 2/10 karahan 3/10 en fazla buda adamlar aion yapip l3 cıkacak bzmkler hala ....

Ben Karahan oynuyorum şimdi arkadaşla güzel
  • ARKADAŞLAR KARAHAN GOLD İÇİN LÜTFEN LEVEL DERGİSİ ALMAYIN! OYUNGEZERİ BEKLEYİN, ONLARDA BU AY VERİYOR...

Level dergisi içerik bakımından olabilecek en kötü dergi, yazarları sanki bir oyunun yapımcısının kuzeniymişçesine taraflı yazılar yazıyor. Dünyanın en büyük sitelerinde dergilerinde yerden yere vurulan bir çok berbat oyun Level dergisinde 10/10 almayı başarıyor nasıl oluyorsa... Bu ayki ek dergisindede nedense bazı firmalar tarafından gold'u itemleri satılan ürünler baştacı yapılmış Zaten okunacak kalitede bir dergi olsaydı o kadar yazar oyungezere geçmezdi... Level dergisi bir an önce kendisine müdür almak yerine yazar almalı...
  • LEVEL i unutmuştum,babamda dergiyi call of juarez veriyo diye almış.Ordan geldi.Oyungezer 1nci tercihimdir.oyungezer yoksa level alırım .

bu arada levelede bakın bence bazen arayıpta bulamadıgınız tam sürüm oyunları veriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 4 Temmuz 2009; 12:03:01 >
  • Levelin aion incelemesine bakan varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Levelin aion incelemesine bakan varmi?

ARTILAR:Yenilikçi class sistemi,inanılmaz grafikler,PvP moduna getirdiği yenilikler
    EKSİLER:Sonbahara kadar beklemek zorunda olmamız.

birge geçen aylarda vardı incelemesi amadergi yoktu okuyamadım onu.Ek dergide bu kadar yazıyor.
  • Peki bu dergının lıstesınde neden Lineage 2 gibi dev bır onlıne oyun yeralmıyor anlamadım gıttı...Metin 2 gibi oyunlar 10 / 10 alıosa ..
    Lineage 2 ye vercek notu bulamamıslar demekkı ondan sokmadılar heralde onun harıcınde benım gorusume gore dunyada 1 numara Lineage2..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Hepsinden iyisi online diye 48 sayfalık ek bir dergi veriyor. Online oyunlardan bahseden müthiş bir ek. hemen gidip alacağım

Ve bu ayın konu başlıkları:
    AirRivals
    Karahan
    Metin2
    Aion
    Battlefield Heroes
    BattleKnight
    Free Realms
    Mortal Online
    Online Oyunlar Tarihi
    Star Wars: The Old Republic
    Ve fazlası!!!

6 yıldır Level alıyorum fakat böyle rezillik görmedim ek dergi dediğin tamamen reklam hatta o dergideki yorumları Level kadrosunun yazdığından bile süpheliyiim en kısa zamanda düsüncelerimi mail olarak onlarada atıcam bilmiyorum ilgilenirlermi ama tek olumlu yönü bu rezilliği derginin dısında vermeleri en azından bunun reklam olduğunu eski okuyucuların anlamasını kolaylastırır.

Edit. imla hataları dolusuyla

Evet ek dergi biraz reklam dolu fakat yinede bilgilendirici

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

mustafa 2 2/10 karahan 3/10 en fazla buda adamlar aion yapip l3 cıkacak bzmkler hala ....

Ben Karahan oynuyorum şimdi arkadaşla güzel

sen ne olsa oynuon bu aralar:D
  • Az önce elime geçti bu dergi, Online oyun ekini açmamla kapayıp ilerde bulamayacağım bir yere kaldırmam arasında 3dk geçti. Bir dergi bu kadarmı özensiz hazırlanabilir? Tanıttıkları oyunları yanlızca google görsellerden araştırdıklarını bile düşünüyorum şuan... SW:TOR hakkında rezil bilgiler, Aion hakkında daha ırk isimlerini bile öğrenememişler, Empryen ve Shendi olarak yazmışlar Irk isimlerini. Diğer tüm oyunlarda aynı saçmalıklar... Tanıttıkları tüm oyunlarda tek bir ortak nokta ise o oyunun ürünlerini satarak gelir elde eden bir firmanın reklamını yapmaları... 6.50TL boşa gitti ona yanıyorum.

Popüler oyun listeleri;

Metin2
    AirRivals
    Karahan
    Ogame
    FreeRealms

Henüz almayan arkadaşlar lütfen oyungezeri beklesin, OGZ'de bu ay karahanda 5TL'lik para para veriyor.
  • mortalla ilgili ne demişler ?
    (sormuştum başlarda ama cevap gelmdi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Bu karahana başlamayı düşünüyorum ama herkez 100 küsür level arkadas bu oyun açılalı ne kadar oldu anlamadım gitti..Herkez level sınırı kaçsa oraya dayanmış herhalde..

uzman olana kadar(113) level kasması kolay ama ondan sonra başlıyo asıl:) knight oynadıysan ordan bi örnek 61 levele kadar 61 levelden sonrası:)
  • Valla karahana cash verdiğine göre hemen ilk günden bitmiştir :( KO dada öyle olmuştu. Online bölümüne bakmak isterdim...

Yukarıdaki yorumları okuyunca direk vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 6 Temmuz 2009; 18:01:19 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:27 >
  • Buneee

Metin2 9/10 vermişler

Free Realms e Çocuklar için MMORPG yazmışlar

Diğer rezilliklerin devamı gelicek sanırım

Geldi bile..

Metin2 nin 9 , Karahanın 10 , Air Rivals ın 10 puan aldığı dergide Free Realms 9 almış

Devamm...

Bilmiyorum sadece bendeki basım hatası yüzündenmidir ama en arka sayfadaki "Popüler online oyunlar" bölümünde OGame in sitesinewww.worldofwarcraft.com yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 6 Temmuz 2009; 18:48:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Buneee

Metin2 9/10 vermişler

Free Realms e Çocuklar için MMORPG yazmışlar

Diğer rezilliklerin devamı gelicek sanırım

Geldi bile..

Metin2 nin 9 , Karahanın 10 , Air Rivals ın 10 puan aldığı dergide Free Realms 9 almış

Devamm...

Bilmiyorum sadece bendeki basım hatası yüzündenmidir ama en arka sayfadaki "Popüler online oyunlar" bölümünde OGame in sitesinewww.worldofwarcraft.com yazmışlar.

Bütün basımlarda hata var sanırım.

Oyun gezer 2 gün önce aradım isim vermeye gerek yok Türkiye genelinde büyükbi markette fakat bulamadım acaba az sayıdamı basılıyor yoksa geçmi çıkıyor takip eden varmı ?

• bende oyungezerin bir sayısı var ordada metin2 den bahsetmiş ve ordada gold(artık oyundaki adı neyse) satımı yapan bir şirketin reklam var arkadaşlar her dergide biraz reklam olur...level in dergisini bu ay almadım ama...
    NOT: mart sayısıymış...ve gold değil ejder parasıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 7 Temmuz 2009; 19:12:43 >
  • abi zaten LEVELi bir tek arada sırada full sürüm veridgi oyunlar için alıyorum.Call of juarezi verdi normalde çift DVD . 8 YTL ye alcagıma 6,5 YTL ye almış oldum.Dergiyi okudugum bile yok hatta dergi nerde ondan bile habaerim yok.

Oyungezer en iyi dergidir.(bence)aksatmadan alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.