Şimdi Ara

LeveL Dergisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayki level dergisi 5milyon değerinde karahan online'da para veriyor..Ayrıca air rivals oynamak isteyenlere cd sini veriyorlar..

• air rivals 20 mb lik bişi
  • dergiyi aldım ama iki oyunuda oynamıyorum. karhana başlarsam belki parayı kullanırım
  • 3 dergi aldım belki lazım olur :)
  • Hepsinden iyisi online diye 48 sayfalık ek bir dergi veriyor. Online oyunlardan bahseden müthiş bir ek. hemen gidip alacağım

Ve bu ayın konu başlıkları:
    AirRivals
    Karahan
    Metin2
    Aion
    Battlefield Heroes
    BattleKnight
    Free Realms
    Mortal Online
    Online Oyunlar Tarihi
    Star Wars: The Old Republic
    Ve fazlası!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 3 Temmuz 2009; 18:10:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Hepsinden iyisi online diye 48 sayfalık ek bir dergi veriyor. Online oyunlardan bahseden müthiş bir ek. hemen gidip alacağım

Ve bu ayın konu başlıkları:
    AirRivals
    Karahan
    Metin2
    Aion
    Battlefield Heroes
    BattleKnight
    Free Realms
    Mortal Online
    Online Oyunlar Tarihi
    Star Wars: The Old Republic
    Ve fazlası!!!

6 yıldır Level alıyorum fakat böyle rezillik görmedim ek dergi dediğin tamamen reklam hatta o dergideki yorumları Level kadrosunun yazdığından bile süpheliyiim en kısa zamanda düsüncelerimi mail olarak onlarada atıcam bilmiyorum ilgilenirlermi ama tek olumlu yönü bu rezilliği derginin dısında vermeleri en azından bunun reklam olduğunu eski okuyucuların anlamasını kolaylastırır.

Edit. imla hataları dolusuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 3 Temmuz 2009; 19:53:57 >

• Çok yanlış düşünüyorsun. Türkiye de online oyun bu yıllarda çok gelişti.Adamlar dergide 3-5 sayfa ayıracaklarına küçük ek bir dergide 48 sayfa yaptılar. Bence çok güzel bir fikir. Bende yaklaşık 12 aydır level almıyordum ama bu sefer aldım. Reklamlarını tabiki yapacaklar.

edit: fazlası zararlı oldu sildim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 3 Temmuz 2009; 19:05:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende o ek derginin tamamen reklamdan ibaret olduğunu düşünüyorum. zaten yarısı karahan'ı anlatıyor onada 10/10 vermiş. ama güzel bilgilerde var
  • Bu karahana başlamayı düşünüyorum ama herkez 100 küsür level arkadas bu oyun açılalı ne kadar oldu anlamadım gitti..Herkez level sınırı kaçsa oraya dayanmış herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slew -- 3 Temmuz 2009; 19:38:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

bende o ek derginin tamamen reklamdan ibaret olduğunu düşünüyorum. zaten yarısı karahan'ı anlatıyor onada 10/10 vermiş. ama güzel bilgilerde var

beni anlayan biri çıktı.

Ekin kötü olduğundan bahsetmiyorum tabiki güzel bisey fakat tarafsız yazılmamıs mortal online incelemesi beni çok heyecanlandırdı mesela ücretli bile olsa gerçekten denemeye değer fakat airrıvals 10/10 karahana 10/10 heleki metin2 ye 9/10 tabiki herkezin zevki farklı fakat daha önceki sayılarında bu oyunların ismini bile ağızlarına almakdan sakınanlar simdi öve öve bitirememisler onun için diyorum bu eki Level ekibinin hazırladığından süpheliyim heleki bahsettiğim 3 oyun hakkındaki yazıları.

Edit. sunuda ekliyim karahan a bende baslamayı düsünüyorum fakat ekteki o yazıdan dolayı değil tabanında twelve sky 2 gibi bir oyunun Türkçe olmasından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 3 Temmuz 2009; 19:52:10 >

• Doğru söylüyorsunuz karahan ve metin2 gibi oyunlara o kadar puanı vermeleri çok saçma. Bunu Türkçe olmalarına bağlıyorum. Reklamlarını yaptıkları için para alıyorlar yada Türkçe oyunlara baya bir destek vererek gelişmesini sağlıyorlar. Bence gelişmesi için yapıyorlar.
  • büyük ihtimalle karahan reklemını yapması için level ile anlaştı çünkü dergiden 2 tanede karahan posteri çıktı.
  • Reklam yapması doğal fakat bunu farkettirmeden bizi salak yerine koyup yapmaları biraz ağır oldu.
  • Madem türkçe bi oyuna destek vericekler Rappelz e versinlar. En azında daha sağlam temelli bir oyun. Bir hikayeside var 6 epic olarak.
  • mortalla ilgili bilmediğimiz bişi yazmışlar mı?
    mesela betadan yorumlar falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 3 Temmuz 2009; 22:39:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slew

Bu karahana başlamayı düşünüyorum ama herkez 100 küsür level arkadas bu oyun açılalı ne kadar oldu anlamadım gitti..Herkez level sınırı kaçsa oraya dayanmış herhalde..

Karahanda lvl kasması zor değil oyun 12sky2 nin aynısı ve 12sky2de 3 günde 105 lvl adam kastım

Ben de bunların reklam olduğunu düşünüyorum ve metin2ye 9/10 puan verilmesi çok saçma...
  • kusura bakmayın bu derginin fiyatını öğrenebilir miyim?
  • normal level dergisi ile beraber hediye geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Doğru söylüyorsunuz karahan ve metin2 gibi oyunlara o kadar puanı vermeleri çok saçma. Bunu Türkçe olmalarına bağlıyorum. Reklamlarını yaptıkları için para alıyorlar yada Türkçe oyunlara baya bir destek vererek gelişmesini sağlıyorlar. Bence gelişmesi için yapıyorlar.

Kim naparsa yapsın metin2 asla gelişemez Zaten oyun ilk başta adından kaybediyo 'metin' ne ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 4 Temmuz 2009; 4:56:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

kusura bakmayın bu derginin fiyatını öğrenebilir miyim?

6,50 TL. Baya popüler bir dergi ama eski tadı olmadığını düşünüyorum. Eskiden 1 ayını bile kaçırsam üzülürdüm şimdi OyunGezer okuyorum daha kaliteli bir kadrosu var BENCE
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.