Şimdi Ara

[SATILDI] Level Dergisi 1997 (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILDI] Level Dergisi 1997 (Satıldı)

Level dergisinin 97 yılına ait 1. ve 3. sayıları satılıktır. Sayfalar tam ve temizdir. Dergilerin durumu yılına göre iyidir. Oldukça nadirlerdir. 

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• vay be hüzünlendim şimdi keşke o yıllara gidebilsem oyungezer çıkana kadar tüm sayıları almıştım , yer darlığından çöpe attığımı düşününce hayıflanıyorum

dip not : vay bir de gölcük daha bir tebessüm ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 1 Aralık 2024; 13:34:7 >
  • captanico kullanıcısına yanıt

97-2000 dergileri şimdi çok değerli. Keşke atmasaydınız. Ben de koleksiyon yapıyorum. Level-Oyungezer-Pc Gamer Türkiye. Bu iki sayı fazladan elime geçenler

97 yılı tüm levelleri tarayıp uplad etmiştim. İsterseniz buradan bakabilirsiniz:

Internet Archive: Digital Library of Free & Borrowable Texts, Movies, Music & Wayback Machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 1 Aralık 2024; 13:45:20 >
  • kenan9593 kullanıcısına yanıt

bakacağım teşekkür ettim

• Komple 1997 yılı olsaydı alırdım da 2 sayıyı alıp diğerlerini bulamadıktan sonra anlamı kalmıyor maalesef:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar dergilerin yeni sayılarını beklerdi insanlar , CD oyun dergisinden kaç tane aldığımı hatırlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.