Şimdi Ara

LeveL Dergisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Level fiyatı sen söyleyice farkettim 6.90 oyun gezer 6.50 su sekilde anlatayım 6-7 Yıllıkdır level takip ediyorumdum kadronun nerdeyse tamamı dergiden ayrılıp oyungezeri çıkarmaya basladılar ilk basta tabi uzun yıllar aynı dergiyi aldıkdan sonra kopmak zor oldu taki bu aya kadar oyun gezeri sadece dikkatimi çeken oyunların incelemelerini yaptıkları zaman alıyordum o ay level almıyordum fakat bu ay levelın tamamen reklam içerikli yine söylüyorum o ek dergiyi (kitapçığı) level dergisinin hazırlamadığını düsünmüyorum saçma sapan oyunlara 10/10 vermeleri beni sinirlendirdi birde oyun gezeri alıp aynı ay içersinde karsılastırmak istedim fakat oyun gezerin biraz daha geç çıktığını farkettim bilmiyorum yasadığım sehirle ilgili olabilr(sakarya) sonunda elime geçti ve oyun gezer bana eski level tadını vermeyi basardı gerçekten aynı ay içinde alınca daha iyi farkettim
    Birde levelin kendi forumlarındada tartısılan bir konuda derginin içindeki online oyun incelemelerinin sadece gamesultandı sanırım bu sirketin dağıtımı veya satısını yaptığı oyunları incelemeleri piyasada sürüyle oyun varken gidip onları incelemeleri hiç adil gelmedi.
    Düsüncelerim bu sekilde kötü bir amaçla yazılmıs yazı değildir.İmla ve anlam hataları için özür dilerim saat geç oldu ancak bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 15 Temmuz 2009; 4:29:06 >

• ozaman hem level alıp hem oyungezer alıp bi karşılaştırıyım diyer arkadaşlarında yorumlarına göre
    oyungezer 1-0 önde umarım oyungezeride beyenerek okurum
  • İsteyen olursa ilk pm atana göndereceğim karahan şifresini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

quote:

Orjinalden alıntı: Am l Evil?

quote:

Orjinalden alıntı: PawnageFactoR

kusura bakmayın bu derginin fiyatını öğrenebilir miyim?

6,50 TL. Baya popüler bir dergi ama eski tadı olmadığını düşünüyorum. Eskiden 1 ayını bile kaçırsam üzülürdüm şimdi OyunGezer okuyorum daha kaliteli bir kadrosu var BENCE

Çünkü eski Level yazarlarının neredeyse tamamı Oyungezer dergisinde ;) Kadro değiştikten sonra kesinlikle Level almıyorum, Oyungezer tavsiye ederim.

Eski Level kadrosu ne zaman OyunGezer yaptı ise, Level alınmayacak seviyeye geldi. Eskisi gibi turnuvalar vs. ler bilindik kişilerle geçmedikçe, Tuğbek in yaptığı hileleri görüp gülmedikçe,İddaalı olanlar çatır çutur yenilince, yazılarındaki mizahımsı ahenk olmadıkça, kısacası, Level bunlardan eksik oldukça... OyunGezer elbetteki eski Level kadrosu ile sonsuza dek devam eder... Bu Online oyun vs. ise, kaybedilen alıcıları geri çekme çabasıdır...

• alper ve dreamteam arkadaşlarımızın sozlerıne aynen katılıyorum.level bundan bırkac sene oncesıne gore artık cok degişti.tabiki degişiklik iyi birşey ,farklı fıkırlerve yorumlar ınsanların ılgısını mutlaka cekıcektır ama dergiyi reklam panosu gibi boyamak (gamesultan oyunları ve WoW) insanların verdıklerı paraya haksızlıktır.dıkkat ettıysenız zaten bu ay tek ılgı ceken seuy Call Of Juarez dır.gerısı aynı 3 aydan berı yaptıkları reklamı sadece ayrı dergıde tekrarlamıslar.dergı ıcerıgı ıse ufak farklılıklar dısında bır oncekı ıle aynı gıbı.ben almadım ama 3 seneden berı aldıgım dergılerı dusundukce bu hallerınede uzuluyorum.

en buyuk ayıpları ıse hilenin boyut degıstırmıs oldugu profesyonel oyuncunun coktan terketmıs oldugu bır oyuna 9/10 vermeleri. hikayesiyle pvpsiyle grafikleriyle ne kadar iyi olursa olsun bir oyunda hile boyut degistirdiginde bunun reklamını yapmak hatadır
  • Biraz hort gibi olacak fakat yeni konu açmak istemedim.
    Bu adamlar MMO hakkında 2 gram birşey biliyorsa ben yaşamıyorum, ölüyüm.
    Konusu forumda 10 Kasım 2008 tarihinde açılmış olan Priston Tale 2'yi Yeni bir oyun olarak "MMO 2010" sayfasında yer vermişler.
    Prius Online World of Warcraft'ı andırıyormuş.
    Ocak oyunda open beta sürecine girmiş Wonderking'i Şubat sayısında "Oyun şuan kapalı beta sürecinde" olarak anlatmışlar.
    Lord of The Rings online yapımcısı olarak Uforia yazmışlar. Sitesinde de Mercanary Wars'ın sitesini koymuşlar. Hadi basım hatası olmuş olabilir de bu kadar kitleye sahip bir dergiyi çıkarmadan önce insan son bir kontrol dahi yapmaz mı? Yapmaz.
    Anime oyunlarını "çocuklar için oyun" diye nitelendirmişler. Yakışmamış. Hatta denek olarak kendisine 6 yaşındaki yeğenini seçmiş yazıyı yazan kişi.
    Metin2 ye 10/10 veren bir dergi LOTRO'ya 9/10, Dragonica'ya 7/10 veriyor. Gerisini siz düşünün ne seviyede bir dergi.
    Edit: ilk sayfadaki yorumuma baktım 10/10 verdikleri oyun Karahanmış. Metin2 9/10 muş.
    Bu dergiye para mı verdin diyecek olursanız;
    Hayır.http://level.com.tr/index.php/online/79/5208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 8 Mart 2010; 22:33:26 >

• hmm..oynamadığı oyuna(Assasins creed 2)düşük not veren dergi değilmiydi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Biraz hort gibi olacak fakat yeni konu açmak istemedim.
    Konusu forumda 10 Kasım 2008 tarihinde açılmış olan Priston Tale 2'yi Yeni bir oyun olarak "MMO 2010" sayfasında yer vermişler.
    Ocak oyunda open beta sürecine girmiş Wonderking'i Şubat sayısında "Oyun şuan kapalı beta sürecinde" olarak anlatmışlar.
    Lord of The Rings online yapımcısı olarak Uforia yazmışlar. Sitesinde de Mercanary Wars'ın sitesini koymuşlar. Hadi basım hatası olmuş olabilir de bu kadar kitleye sahip bir dergiyi çıkarmadan önce insan son bir kontrol dahi yapmaz mı? Yapmaz.
    Anime oyunlarını "çocuklar için oyun" diye nitelendirmişler. Yakışmamış. Hatta denek olarak kendisine 6 yaşındaki yeğenini seçmiş yazıyı yazan kişi.
    Metin2 ye 10/10 veren bir dergi LOTRO'ya 9/10, Dragonica'ya 7/10 veriyor. Gerisini siz düşünün ne seviyede bir dergi.
    Edit: ilk sayfadaki yorumuma baktım 10/10 verdikleri oyun Karahanmış. Metin2 9/10 muş.

+1 Sadece MMO değil normal oyunlar hakkında da pek bir şey anladıklarını sanmıyorum. DSi' yi kötülemeleri, PSP' nin en çok satan el konsolu olduğunu iddia etmeleri (direk olarak söylemeselerde öyle davranmaları), Nintendo' nun neyini çekemiyorlar anlamıyorum.

• Oyungezer DR'da baktığımda çıkmamıştı , belki 6-7 aydan fazladır almıyordum dergiyi, çünkü son okuduğumda berbat içeriği vardı. İşleri güçleri her ay eski oyunları Koca koca puntolarla FULL sürüm BEDEVAAAĞĞ diye yazıp kakaladıktan sonra ufak çocukları mutlu ediyorlar sanırım. Kratos'un hatrına açtım baktım,yunan tanrılarını incelemişler. Aç wikipedia'yı oku çok gereksiz.Bari inceleme yapıcaksan tüm tanrıları yazsaydın.Diğerlerinin ne suçu vardı ?

Okuyucu- Kratos nerde ? ,
    Level - şey oda böyle zıplıyor, gaianın arkasında geziyor görseller felan
    Okuyucu - eee ?
    Level - Sonra Helios'un kafası kopuyor
    Okuyucu - eee sonra ?
    Level - Hah bide zeusu öldürüyor... hımm , meh meh :)
    Okuyucu - Ulan bari bunu oynayıp yazsaydınız !... (Bİlen bilir level'in AC2 faciası)

Dergiyide iş dönüşü serviste unuttum, servisçi arkadaş aradı dergin kalmış dedi, dedim benim dergim değil o ..

Buda bir maceranın sonu .

• Level alan kaldı mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Biraz hort gibi olacak fakat yeni konu açmak istemedim.

Katılıyorum, anime oyuna çocuklar ve hanımlar için mmo yazdıklarında benim için bittiler(diğer salaklıklarını saymıyorum bile)

• Leveli level yapan çekirdek kadro dağıldığından beri level çok kötü işler çıkarıyor...
  • Adamlar işi bilmiyolar o kadar söyLüyorum zaten dediklerinizlede gayet net...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Hepsinden iyisi online diye 48 sayfalık ek bir dergi veriyor. Online oyunlardan bahseden müthiş bir ek. hemen gidip alacağım

Ve bu ayın konu başlıkları:
    AirRivals
    Karahan
    Metin2
    Aion
    Battlefield Heroes
    BattleKnight
    Free Realms
    Mortal Online
    Online Oyunlar Tarihi
    Star Wars: The Old Republic
    Ve fazlası!!!

6 yıldır Level alıyorum fakat böyle rezillik görmedim ek dergi dediğin tamamen reklam hatta o dergideki yorumları Level kadrosunun yazdığından bile süpheliyiim en kısa zamanda düsüncelerimi mail olarak onlarada atıcam bilmiyorum ilgilenirlermi ama tek olumlu yönü bu rezilliği derginin dısında vermeleri en azından bunun reklam olduğunu eski okuyucuların anlamasını kolaylastırır.

Edit. imla hataları dolusuyla

2009 dan beri bir dergi hiç mi değişmez??

Bir derginin %100 ü mü Reklam olur?

Her ay aynı incelemeler,aynı oyunlar, karahan,jadde,knight online,silkroadonline vs. vs. vs. böyle rezillik görmedim.

• Açıkça söylemek istiyorum Level tamamiyle kar amaçlı devam ediyor işine. Yazılarında aynı tat yok o yüzden uzun zamandır Oyungezer okuyorum. Zamanında Oyungezer Assassins Creed II ön inceleme yaptı diye Level'da sahte ön inceleme hazırlamıştı (bariz sahte) ve Oyungezer direk açık mektup yayınladı onlar için. Şimdi ise League of Legends Türkçe beta key i dağıtırken aynısını yapıyolar. Level 1 tane karkater skin i bedava diyor ama bahsettiği (LoL cü arkadaşımın dediğine göre) zaten betaya girenlere bedava verilen skinmiş. Doğal olarak Oyungezer reklamını yapmamış bunun (onlarda denemişler ama başka skinler için) Kısacası diceğim şudur ki ciddi,dürüst ve eğlenceli birşeyler okumak istediğimde ''Benim fikrim'' Oyungezer almaktır. Yeri gelir hediyeleri cidden güzel olur ayrıca Level' da alırım o ay ama o parayı verirken içim sızlar. Level cidden yaptığı işi bilmeyen,her yaptığı şeyin altından kar çıkartmaya çalışan (diğer dergilere göre daha fazla ) , ve incelemediği oyuna inceleme yazabilecek durumdaki yazarlar bulundurmakta şu anda. O ana kadro dağıtılması kötü olmadı mı ? Oldu fakat Oyungezerin ilk sayılarından sanırsam Tuğbek'in yazdığı birşey vardı (Tuğbek Ölek) Artık kendi patronları olduklarını ve daha özgür işler çıakrıcaklarını söylüyorlardı ve öyle oldu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.