Şimdi Ara

LeveL Dergisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bu ay ki level dergisi air rivals setup veriyor mu? vermiyor mu?....
  • Veriyor Dostum zaten 20 MB felan birtek onun için alacaksan alma internetten indir derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

Veriyor Dostum zaten 20 MB felan birtek onun için alacaksan alma internetten indir derim

Hayır arkadaşım Air Rivals 1.6 GB gibi birşeydi, bilmediğiniz konularda yanlış bilgi vermeyin.
  • Tamam ben diğer oyunla karıştırmışım ama Yinede 1.5 Gb için 6.5 TL vermeye değmez
  • Bende Leveli bir kere almıştım oyungezer çıkmadı diye ve o son alışım oldu.Ben bu kadar kötü bir dergi okumadım.BugsBunny'i bile daha güzel yazıyor adamlar.Soğuk soğuk espriler(espri demek bile aptalca olur) falan...Aslında ben Oyungezeri Haziran 2008 sayısından itibaren takip ediyorum ve hiçbir sayısını atamıyorum.Ben böyle bir dergi görmedim.Spor oyunlarını sevmememe rağmen(futbol değilde tenis fln) incelemesini okuyorum ama tek eksisi var o da geç çıkması...Ben OYUNGEZER'e 100/10 veriyorum!
  • 3-4 gün önce levelin bu halini gördükden sonra oyungezer aradım fakat bulamadım ayın kaçında çıkıyo genel olarak ?
  • Ben 7-8 gibi alıyorum genelde ama bugün markette yoktu
  • Sanırım her markete gelmiyor leveli Migroslardan alıyorum fakat oyungezer yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BiotiC

Ben 7-8 gibi alıyorum genelde ama bugün markette yoktu

karahan için cash dağıttılar çabuk bitmiştir. ben ilk aradığım yerde bulmuştum. (şok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: BiotiC

Ben 7-8 gibi alıyorum genelde ama bugün markette yoktu

karahan için cash dağıttılar çabuk bitmiştir. ben ilk aradığım yerde bulmuştum. (şok)

Bence gelmedi markete.Çünkü daha Haziran sayısı duruyordu halbuki sonuncusunuda ben almıştım

• Arkadaşlar OyunGezer dergisi ne kadar ? O da mı 6.50 TL ? Bir de yorumlara bakılırsa OyunGezer'in çok daha iyi bir oyun dergisi olduğu düşüncesi çoğunlukta.Peki bu derginin oyun incelemeleri falan nasıl yani oyunları tanıtmaları,ek olarak verdikleri birşeyler var mı oyun falan mesela ? Level gibi her ay CD tarzı bişeyler çıkarıyolar mı ? Bir de Online oyunları inceliyorlar mı yani Online oyun için ayırdıkları bir bölümleri var mı ? Biraz fazla soru sordum sanırım ama bilgilendirirseniz iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 9 Temmuz 2009; 22:00:55 >
  • Oyun gezer bu ay online oyunlar için 10 sayfa ayımrıs 2 adet DVD birinde karahan setup ve E3 videoları var derginin tek eski yanı geç çıkması ancak elime geçti bu arada bir düzeltme yapayım daha önce migroslarda dergiyi bulamadığımı yazmıstım yanlıs bilgi olmasın migroslarda bulunuyor karahanda para veriyo sanırım bu yüzden erken tükencek gibi.
  • uzun sureden berı level dergısının takıbcısı olan bır ınsanım fakat son 4 aydan berı ne ıcerıgı ılgımı cekıyor nede verdıklerı.dergının ıcerıı bır turlu degıstırılmıyor ozellıkle forumlarında belırtmemıze ragmen hala yenı cıkıcak olan onlıne oyunlar degılde uyelıgı gamesultan tarafından verılen onlıne oyunlardan bahsedıyor.bır oyun dergısıne acıkca yakıstıramadım bunu.
    gelısen ve yenılenen oyun dunyasının gerısınde kalıyor artık.dunya suan gozunu yenı cıkıcak onlıne oyunlara dıkmıs ac kurtlar gıbı acılısları beklerken level dergısı bu oyunlardan haber bıle vermıyorbırkac ornek vermek gerekırse:

C9 :unreal 3 goruntu sıstemıne sahıp mukemmel gorsellere sahıb bır oyun.gerek skıll komboları gerekse loby sıstemı lvl kasma sıstemı ıle one cıkan bır oyun.70 000 kapalı beta oyuncusu ıle bır rekorada sahıb.oyunun kore serverı agustos ayının 2 yarısında gelecegı duyruldu.işin kotu yanı ıse ucretlı ve bıze kapalı olabılme ıhtımalı
    Mobinogi Heros : c9 la aynı lvl kasma sıtemı mukemele yakın gercekcı savas ve haraket sıstemı(kullandıgınız hersey bellı bır sure sonra parcalanabılıyor bu yuzden buldugunuz tum ıtemlerı kullanmak gerekıyor) ılgınc bı okadarda goz doldurak grafık sıstemı
    Blade and soul :acıkca belırtmem gerekırkı 18+++++ olarak tabır edebılırız.fazla derecede erotık yuksek mıktarda gercekscı ınsan yapılarına sahıb. gorselı bıryana oyun ıcındekı kombo skıllerde ınsanı kendıne hayran bırakıyor
    Global agenta:Fps de ıyımısınız bırde bunu deneyın.unreal goruntu sıstemı ılgınc karakter yapıları ve sdece elınızdekı sılaha guvenerek degılde stratejınıze gore kazandıgınız mukemmel bır MMOfps
    Perfect ko :street fıghterı hepımız severız pekı bunu hıc onlıne denedınızmı ..?sımdıden bunyesınde ken ve chun-lee katmıs durumda hala ılk testlerı bıtmemesıne ragmen oyun goruntulerını rahtlıkla bulabılırsınız.
    LeagueOfLegand:dota sıkıldıgını dusunenlere agustos sonu acılması beklenen en mukemmel alternatıf.dıablo 3 veya dotanın daha ust ve yen ılıkcı bır versıyonu gelene kadar sıze mukemmel haz alabılecegınız yenılıkcı bır oyun.
    ve daha nıcelerı

benım gıbı comez dıyebılecegımız bır sevıyede kısıtlı ıngılızce ve ınternetle denemıs veya sadece forumlardan takıble bu kadar bılgıye ulasabılmeme ragmen level dergısının bu oyunlarla ılgılı hıc bır bılgı vermemesı,bunmun yerıne pc oyunları dısında wow dısında onlıne oyunlara ılgı gostermemesı buyuk ayıb bence

en buyuk ayıbları ıse secım donemımndekı akp reklamıydı kımse yanlıs anlamasın akp karsıtı veya yandası degılımdır fakat turkıyenın en ıyı dergısı oldugunu ıddıa eden bır dergının sıyası bır reklam vermesı dogru degıl.

ben gunde 3 veya 4 saatını oyun oynayark ve ınternette yenı onlıne oyunlar arastırark gecıren bı ınsanım.ama level dergısını sırf ılgınc oyunlar verdıgı ıcın alıcak kadarda dusmedım.artık level dergısı almıyorum almayda hıc nıyetım yok.alternatıf oyungezer dergısınıde takıb etmeye yenı basladım fakat bılmıyorum benmı yanlıs anladım bu dergıdede Level dergısının yazararının yazılarını goruyorum yorum takdır sıze ayıt

bunlar benım kendı dusuncelerımdır.lutfen genellem yapmısım gıbı yormlar eklemeyın.

• level a baktım 6.90 tl call of juarez veriyodu bi tek dvd olarak o da bende vardı zaten almadım , 5tl lik karahan parası neye tekabül ediyo oyunda ?
  • Karahanın verdiği para yanlış bilmiyorsam Knight'taki gibi Cash para galiba yani Credit olarakta geçiyor kiminde.
    Bu paraylada ÜStünüze Değişik kıyafetler veya Pot,Scroll,vs vs gibi şeyler alınabiliyor.
  • Bugün Level Dergisine baktım Air Rivals verdiği yazmıyordu, internet sitesinde de Air Rivals verildiği yazmıyor, emin misiniz Air Rivals'ı verdiğine?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Bugün Level Dergisine baktım Air Rivals verdiği yazmıyordu, internet sitesinde de Air Rivals verildiği yazmıyor, emin misiniz Air Rivals'ı verdiğine?

Online diye ek bir dergi çıkardılar bu ay ilk defa.O derginin içerisinde bulunuyor Air Rivals.
  • LEVELi 4 sayıdır alıyorum yeni başladım ve her ay almayı düşünüyorur..dum ama bu konuyu okulunca biraz kararsız kaldım LEVELin samimi bi anlatımı vr gibi oyunları internetten talip eden ve oyun dergilerine yeni merak sarmış biri olarak Leveli beğendim ama çok kararsızım levelmi oyun gezermi hangisi daha iyi ise onu alacağım lütfen yardım edin bu konuda dh üyelerine güveniyorum... iyi geceler (bu arda karahan gerçekten güzel oyun 10/10 alması biraz abartı ama metin 2nin yorumu gerçekten saçma olmuş)
  • bu arada levele zammı gelmiş 6.90 TL yazıodu derginin üstünde? herkes o fiyatamı aldı yoksa bnmi kazık yedim
    birde bnim cvabımın altına cvp yazacak arkadaş biliosa oyungezerin fiyatını yazabilirmi veya onun altındaki
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim adamım ordaya (: Hıyarlı ekmek tarifi verir , Tenis maçının eğitim cdsini hazırlar ehehueh bitiyorum su adama yaw , hele Hıyarl ekmek tarifi süperdi 45dk onu izledim ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.