< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lexus lbx e 430 bin TL indirim!(volkanbirol özür dile) (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Merhaba ,
Uzun yol için rüzgar sesi almasi disinda bir sorun görmedim, eh tabi motor hacmi ufak diye yokuşlarda, sollamalarda o kadar seri değil. Antalya altinoluk dönüşte Korkuteli civarinda radar cezasi yedirtti troc :) hiç farketmemisim ama virajlarda vs yol genişse 120-140 ile rahat aliyor ,tabi burada viraja göre içerden ya da disardan alma da önemlidir.
Şehiriçi kullanim , trafikte pek kullanmayi sevmiyorum, haftasonu alisverislere giderken olsun, bayram dönüşü olsun hep erken saatlerde trafiğe kalmadan işimi hallederim, haliyle akici yolda çok da farketmiyor. İstanbul içi zaten heryer çukur,tümsek trafikte geçirdiğiniz süreye bağlı stres , bagimsiz süspansiyon da olsa konfor artsa yine de konforsuzluk yaratiyor diye düşünüyorum:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fiyatlarda 110-120 sonrası rüzgar sesi almayan yok gibi zaten kardeşim, bazılarında biraz lastik sesi yol sesi de etkileniyor. Corolla Cross, CHR, Yaris Cross, Capture, Kadjar, Austral 1.3, PSA Opel grubu, Karoq, Ateca tecrübe edebildiklerim. Austral ve Corolla Cross gibi modellerin Transit gibi devasa aynaları olmasının katkısı olduğunu düşünüyorum.
GLA 180-200 de yalıtım başarılıydı, fiyatı düşük olanlar içinde hatırladığım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk fiyat açıklandığı günden beri bu aracın 450-500 bin fazlası var diye yazdım mı? Yazdım. Ne oldu dediğime gelindi mi? Gelindi. Peki fiyat Şuan bu aracı satabilir seviyesinde mi? Değil? Kimse 2 milyona tiguan varken gidip b suvcuk bir lexusa 2 milyon vermez. 1,5-1,7 arası olsa dolu paketi yarın gider alırım. Marka kötü değil araç kötü değil ama piyasanın da gerçekleri var. Geçen ay geldi bu ay indirime girdi. 10 tane satmamıştır bence..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar çalışma azmi, bu kadar inceleme, emek, yorgunluk...
Boşa ama yani.. Sanki acayip ütopik bi arabadan bahsediyoruz. Nedir bu kadar çaba anlayabilmiş değilim cidden.
İnşallah "aldığım/alacağım araba" ezikliği yaşamıyoruzdur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 24 Haziran 2024; 9:24:56 > -
Bu Arkadaş neyi iddia ediyor ve bu kadar kör kütük savunuyorsun anlamadım.
Toyota C-HR ülkemizde üretiliyor ve yukarıda ki fiyatlar uçmuş.Ülkemizde üretilen otomobil için çok yüksek ederler.
Kaldık ki tüm Toyota'nın ülkemizde satılan modellerinde fiyatları çok yüksek ve bu paralara başka otomobiller tercih ediliyor.
Bazı modelleri uygun fiyata satılıyor diyebilirsin ama onlarında kalitesini geçtim tam donanım fakiri modeller.
Tek artısı var bence Motoru sorunsuz ve hybrid teknolojisi sayesinde çok az yakıyor şehir içinde.
Üstelik ben Toyota C-HR modelini beğeniyorum ama yine söylüyorum ülkemizde üretilsin yada üretilmesin " EDERİ ÇOK YÜKSEK "
Temmuz Ayından sonra bakalım Toyota modellerinde ki donanım ve fiyatları göreceğiz ..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 24 Haziran 2024; 19:9:20 >
-
1.5-1.7 arası, sıfır dolu paket Egea Cross yada Duster alırsın anca, fakirliğini ve ÖTV gerçeğini kabul et, sonra üzülürsün.
Egea Coross, Duster olmuş 1.4-1.5 milyon bunlardan ucuz mu olacaktı :) Sen yeni Renault Duster full hybrid fiyatını gör önce, yakında öğrenirsin, şaşırırsın.
Ayrıca CHR Türkiye'de sadece montaj oluyor, %99 ithal parça, anca koltuk kumaşı, süngeri gibi teknolojik olmayan parçalar yerlidir. Aynaları tavan camı bile yedek parça gerektiğinde Belçikadan geliyor.
B ve C sınıfında full sürüş donanımı güvenliği, kaliteli olmayan ama kalite hissiyatı veren yumuşak iç mekan, konfor, bağımsız süpansiyon, düşük yakıt tüketimi, sorunsuz motor ve şanzıman, performans bunların hepsi olan bir araç yok. Bunlardan hangisi önceliğinse ona göre seçim yapacaksın. Bunların hepsi için 2.0 üzeri motorlu D yada E segmente çıkmak gerekir, ona da senin benim param yetmez.
Donanımdan, bol ışıklı oyuncaklı, koltuk masajlı, silecek, suyu ısıtmalı, hafızalı koltuk falan anlıyorsan fazla söze gerek yok. T-mate yada Safety Sense 3.0 araştırmanı tavsiye ederim.
Diğer firmalar Toyota'nın 1.2 milyonluk aracında standart olan sürüş güvenliği donanımı için 80-130K opsiyon ücreti istiyor.
Bana rakamla gel, Avrupa'da vergisiz şu fiyat ama Türkiye'de vergisiz bu fiyat diye örnek göster, boş sözlere gerek yok. Türkiye'de teknolojik araba parçası olarak ne üretiliyor sanıyorsun hiçbir şey.
Sadece koltuk kumaşı, süngeri, boya vs. Araç Avrupa'da montaj olsa 27.500 Euro maliyeti olacaksa bizde asgari ücret şle çalışan köleler sayesinde montajlanınca 25.000 Euro maliyeti olacak, adamların kazancı bu Türkiye'de montaj yapınca. Montaj ile üretimi karıştırmayın.
Sen Dünya'dan 20-30 kat fakirsin önce bunu anla, arabalar pahalı falan değil, ÖTV var ÖTV. Adamlar 1 yıllık maaşına denk sıfır arabayı 5-10 yıl düşük taksitle alabiliyor, sen 12 yıllık maaşınla peşin alabiliyorsun, kredi ile almaya kalsan 20 yıllık maaşın yapar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşım ben senin fanboyluğun ile mücadele etmiyorum. İlk konu açıldığından beri bu aracın fiyatının balon olduğunu ilk yazan benim. Sen kendi kendine fanıyla oldun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım alt tarafı bir araç için insanları eğitimsizlik ve düşük iq'lu yani geri zekalı olmakla itham ediyorsun.
-
3 ay önce Toyota CHR, Ford Puma, Chery Omoda 5 ve Honda HRV yi test edip uzunca youtube ve yerli yabancı forum okuyup, video izleyerek gittim Honda HRV aldim.
Bu lexus lbx i fark etmedim acikcasi, sonradan gözüme çarptı, zamanı geri alsam Honda hrv ye verdiğim paranın üstüne ekleyip bu lexus u alırdım açıkçası.
Bende çok istedim bu aracı ama bütçem yetmedi C-hr passion aldım. Ama aklım hala lbx de kalmış durumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X