< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralpee -- 31 Ocak 2023; 21:39:32 > |
Lexus RX 2023
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam ya ülke ya da araç yanlış gibime geldi.. 2.4 turbo motorla başlıyor.
Bu pazarın araçları değil bunlar. hemen 1.0 motor bir b Suv ayarlayalım size =)
-
Komşuda eski kasası var 1m na almıştı yenisi kaça gelecek bakalım -
70K dolar satış fiyatı var… ÖTV KDV ile 3 katı
210.000 dolar yani 4 milyondan kapı açar mı?
ucuz gibi geldi 😊🥸
-
Aralikta bayiyle konusmustum. Mart ayında lansmanı yapılacak, nisan ayında da satışa sunulacak dediler. Yaklaşık 3.5 milyon olmasını bekliyorlardi (kurlar uçmazsa). İlk başta 2.5 litre hlibrit motorla gelecek, yil sonuna doğru belki 2 litre benzinli (“daha ayrintilari belli degil, 2 litre belki hic gelmeyebilir” dediler) gelebilirmiş.
cok güzel araba ama ikinci el piyasası pek yok. Çok uzun süre binmek istemiyorsaniz pek mantıklı olmayabilir.
-
Ben arabalarımı satıp alırım diye düşünmüştüm 2.5m gibi bi bütçe oluyor o kadar pahalıya gelirse alamam malesef -
Şuanki kasası da çok iyi, o vardı ellerinde, 2.5 milyon civarına (liste fiyatının altında) veriyorlardı excutıve paketi.
-
Yeni kasa fiyatlari aciklanmis Hocam, 3.9 milyondan basliyor.
-
Diycek bir şey bulamıyorum hocam -
Siz iki tane togg alın daha mantıklı -
Aynen 4 milyondan başlıyor fiyatlar doğru tahmin etmişsinizquote:
Orijinalden alıntı: infinite70K dolar satış fiyatı var… ÖTV KDV ile 3 katı
210.000 dolar yani 4 milyondan kapı açar mı?
ucuz gibi geldi 😊🥸
-
Hocam amerikada en pahalı modeli (f sport) 70 bin$. Onun yaklaşık 4 milyon olması gerekirken, Türkiye’de 5 milyon.
fiyatlar olması gerekenin en az %25 üzerinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mghfreud -- 19 Mart 2023; 17:48:36 > -
Bu acıklanan fiyatlara sıfır LC Prado almak daha mantıklı!
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Hocam ya ülke ya da araç yanlış gibime geldi.. 2.4 turbo motorla başlıyor. Bu pazarın araçları değil bunlar. hemen 1.0 motor bir b Suv ayarlayalım size =) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X