Şimdi Ara

Audi a3 yeni kasa (2020-2024) vs Mercedes a180d(2019-2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İkinci el araç bakmaktayım. Audi a3 yeni kasa ve a180 arasında kaldım. 2021-2022 audi ile 2020 a180 aracına baktığımda fiyatları benzer. Daha önce iki aracı da kullanmadığım için bu araçları deneyimleyen arkadaşlar varsa +/- leri açısından paylaşabilirse sevinirim.araçta benim açımdan baktığım kriterler:
    1.satışının kolay olması
    2.ön konsol ve elektronik özellikleri
    3.yakıt
    4.mümkün olduğu sürece az arıza vermesi
    5.konfor
    (Not: konuştuğum kişiler motor performansı çekiş gücü vs açısından örnek verdi fakat hızlı araba kullanan biri değilim bu yüzden aracın motor gücü tork vs benim açımdan önemli değil)

Herkese iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İkisini de kolay satamazsiniz çünkü fiyatları yüksek ,o paraya çok model var algısı satışı yavaşlatır
    A3te DSG var başınıza iş açabilir
    Satışı kolay konforlu sorunsuz az yakanaraba istiyorsanız Chr alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 ü daha kolay satarsın. A180 Mercedes tarafında nispeten daha az tercih ediliyor ve araç haddinden fazla sert. A3 iç hacim olarak yine avantajlı, servis bakımlı temiz bulabilirsen iki araçta da problem yaşamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A3 ün piyasası bayağı hızlı, daha yeni 2 adet 2024 model 11 ay kullanılmış 25000 km deki advanced çift paketli araçlarımızı sattım. Satmam toplamda 15 gün sürdü, tanesini 1.950 ye verdim. Eğer A3 düşünürseniz bu fiyatı baz alabilirsiniz, belki daha uyguna da bulabilirsiniz.

Ancak ben olsam A3 yerine A200 bakardım. Bunun nedeni de tamamen dsg den kaynaklı, benim araçlarda problem yoktu ancak ben çalışma mantığından hiç hoşlanmadım.

A3 ile ilgili merak ettiğiniz bir şey var ise yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2019 Audi A3 vs 2023 Golf
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.