|
Leyla ile Mecnun tam kadro ekranlara dönüyor
-
-
Exxen'e abone olma sebebi olur.Güzel haber.
-
Final yapmış dizininde devamı... Ne bileyim..
-
Bize böyle işlerle gel exxen.
-
Peki Leyla kim ?
-
Leyla ve Mecnun final yapmadi. Yayindan kaldirildi www.cumhuriyet.com.trArınç açıkladı: Leyla İle Mecnun neden bittihttps://www.cumhuriyet.com.tr/haber/arinc-acikladi-leyla-ile-mecnun-neden-bitti-5259
-
Netflix'in beceremediğini yapmışlar. Acun bağlantılarını iyi kullanmış, belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece eski kalitesinin olup olmayacagı bile belli olmayan bir dizi için exxene üye olmam.
Burak Aksak finali anlattığında Erdal Baggal tuzluktu. Umarım dizinin finali gerçekten oraya bağlanmaz
Bu da evin şu anki haliymiş
-
İlk kaliteyi yakalamakta zorlanir gibi bakalım nasıl birşey çıkacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelsin gelsin.. Eski kalitesi olsun veya olmasın, kemik kadroyla piyasadaki işlerden kat kat iyi olacağı kesin. Gözümüz gönlümüz açılsın biraz.
-
Küfür, şiddet, cinsellik, uygunsuz örnek olacak sahne içermeyen; harikulade zekice yazılan esprilerin, ince göndermelerin olduğu, oyuncu kadrosuyla da muhteşem bir yapıt idi. Bu dizi bu ülke insanı için gerçekten fazla umarım kıymet bilirler.
Aynı kalite olacağını sanmam ama bakıcaz bakalım.
-
Hiç bir şey ilkinin tadını vermez ama başarılı olmamaları kesin denmez ÇGHB ilkinin tadını almak çok zor ama ÇGHB2 gayet güzel. O yüzden ben yine ilk tadı vermesede keyifli olacağını düşünüyorum
-
Leyla kim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leyla rolüne Hazal Kaya'yı öneriyorum. Zaten Ali Atay'ın eşi aynı zamanda
-
Daha güzel bir haber olamazdı
-
Aradan kaç yıl geçmiş aynı tadı verecek mi,ayrıca paralı bir kanal... Leyla ile Mecnun demişken Behzat Ç ile aynı kareleri paylaşan sahneleri çok hoştu:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 26 Mayıs 2021; 16:35:47 >
-
Umarım drama ve politik mesajlara boğmadan eski huzurlu muzip mahale havasını tekrar yakalarlar.
-
Bir güzel yapımın da mokunu çıkarmadan tadında bırakın be arkadaş.
Küfür, şiddet, cinsellik, uygunsuz örnek olacak sahne içermeyen; harikulade zekice yazılan esprilerin, ince göndermelerin olduğu, oyuncu kadrosuyla da muhteşem bir yapıt idi. Bu dizi bu ülke insanı için gerçekten fazla umarım kıymet bilirler.
|
Leyla ve Mecnun final yapmadi. Yayindan kaldirildi
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/arinc-acikladi-leyla-ile-mecnun-neden-bitti-5259 |
Exxen'e abone olma sebebi olur.Güzel haber.
|
leyla ile mecnun diye bir dizi varsa, oyuncuları bunun ekmeğini yemeye devam ediyorlarsa bunu TRT'ye borçlular. kötü reytinglerle hiçbir özel kanal bu diziyi 5 bölümden öteye götürmezdi. 3. sezon reytingleri falan da iyi değildi atmasınlar hep altlardaydı. kendileri kaşındı, ekip yemek yerken görüntü alan gazetecilere ve ardından hükümete küfredince işveren de bastı tekmeyi |
Sadece eski kalitesinin olup olmayacagı bile belli olmayan bir dizi için exxene üye olmam.
|
Umarım ilk bölümlerdeki Leyla gelir çok beğeniyordum onu
Erdal Bakkal da geliyor buna çok sevindim Yine umarım iyi bir iş çıkartabilirler eskisi gibi. |
Tutunamayanlar TRT de başlayan absürt bir diziydi iyi gidiyordu kime küfür etti de durduk yere ortadan kayboldu? TRT yıllar sonra L&M un yayınlanmayan son bölümü paylaşınca reytingi olmayan dizi nasıl oldu da her yerde konuşulur izlenir oldu?
|
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme sorunu
- instagram görüldü kapatma
- whatsapp durum kaç saniye
- hatasız çeviri
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X