Şimdi Ara

LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nv2 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
19
Favori
59.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nasıl yaptım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazimyilmaz2009

quote:

Orijinalden alıntı: digitech1122

quote:

Orijinalden alıntı: kazimyilmaz2009

quote:

sizin tv nin modeli nedir bende öyle birşey çıkmıyor kanal lisyesi için programı bi arkadaş paylaşmıştı indirdim ama kanalları usb ye atamıyorum

42LM660S modeli
    Bu menü servis ayarlarının içinde... Bende bunu bulabilmek için uğraşıyordum zaten :)

yabancı forumlardan anladığım kadarıyla
    servis menüsündeyken menü tuşuna basılarak giriliyor tabi servis kumandasıyla bizim kumandalarda olmuyor harmomy 300 ve 600 medel kumandalar programlanarak oluyormuş birde1105 diye bi kod var oda kumandadan home veya menü tuşuna basılı tutunca girilen bi kod sanırım lm serisinde olmuyor

Haliyle yabancı forumlardan buldum nasıl yapıldığını:) vahiy yoluyla gelmedi sonuçta...

Akşam kendim denedim yaptım. Orjinal kendi kumandasıyla yaptım. Yukarıdaki resimleri kendim çektim. Kullandığım TV LG 42LM660S.
    Bugünde düzenleme programı ayarladım. Akşam düzenlediğim listeyi tvye upload edeceğim.

Sonuç olarak LG 42LM660S denedim oldu :)

bi zahmet nasıl yapıldığını anlatıverde bizde yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah sağol srvc-menu-menu.waw dosyasıyla açınca oldu

• Merhaba Kazım Bey, 42Lm 640s tvim var. Kanal listesini usb ye yedekleme ve yeniden yükleme konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz. malum bu gibi televizyonlarda kanal arama ve düzenleme biraz zaman alıyor. umarım bizi bu zahmetten kurtarırsınız. Teşekkürler...
  • bende lm760s var . fakat servis menüsündeyken settings tuşuna basınca kanal yedekleme menüsü gelmiyor. işlem galiba modele göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qilcotla

Merhaba Kazım Bey, 42Lm 640s tvim var. Kanal listesini usb ye yedekleme ve yeniden yükleme konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz. malum bu gibi televizyonlarda kanal arama ve düzenleme biraz zaman alıyor. umarım bizi bu zahmetten kurtarırsınız. Teşekkürler...

Bu sayfada paylaşmıştım.
    (Üzerine tıklayınız)

Umarım faydası dokunur.
    Takıldığınız nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazimyilmaz2009 -- 14 Ocak 2013; 9:31:24 >
  • Dediğiniz konuyu inceledim ama takıldığım bir nokta var. EZ_Adjust (servis) menüsü nedir bu menüye nasıl girilir? yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qilcotla

Dediğiniz konuyu inceledim ama takıldığım bir nokta var. EZ_Adjust (servis) menüsü nedir bu menüye nasıl girilir? yardımcı olur musunuz?

servis menüsü sadece servislere yönelik tv nin sistem ayarlarının yapıldığı menüdür normal kullanıcının girmemesi için gizlenmiştir çünki bilinçsizce yapılan bir işlem tv nin kısmen veya tamamen çalışmamasına garanti dışına çıkmasına neden olur servisler kendilerine özel olan kumanda veya yöntemle giriş yapar bizim menüye girme amacımız kanalları usb diske yedeklemek vaya pc de düzenlemek
    giriş yöntemini konuyu açan arkadaş ilk mesajda anlatmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajı güncelliyorum...

Kanal listesini tıpkı samsung tvlerde olduğu gibi pc üzerinde düzenlemeyi hedefliyerek servis menüsünü ve kanal listesi kaydetme işlemine ulaştım fakat burada iki farklı sorun çıktı
    1) PM ve LM serisi için bir çalışan bir kanal düzenleme programı bulamadım.
    2) Tv üzerinden önce kaydedip 1sn sonra aynısını geri bile yüklesen nedense kanallar çalışmaz hale geliyor (Kablo Tv)

ChanSort Yeni sürümü çıkmış denemedim belki işe yarıyabilir.

lg-forum.com

Eğer elinizde çalışan ve denenmiş bir düzenleme programı varsa buradan paylaşırsanız herkes için yararlı olacağı kanısındayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 17 Ocak 2013; 19:39:48 >

• LG Servis menüsü: Henüz denenmedi yeni gördüm.. evde olan arkadaşlar deneyebilirmi.. ( GOOGLE TRANSLATE )

LG Servis Menüsü Talimatları
    Metod 1

Birkaç saniye için aynı anda uzaktan <Tamam> düğmesine yanı sıra TV paneli düğmesine basın ve tutun.
    Metod 2

Uzaktan kumanda üzerindeki {MENÜ} tuşuna ve en az 5-7 saniye boyunca aynı anda TV'de {MENÜ} tuşuna basın ve basılı tutun.
    Yöntemi 3

4 haneli bir şifre ekranı görüntülenene kadar UZAK AÇIK {MENÜ} tuşuna basın ve basılı tutun.

NOT: Olursa lütfen oldu yada olmadı diye yazarmısınız...
  • Dipnot: Yukarıdaki yazım akşam denenmiş olup sonuç alınamamıştır :)
    Ayrıca Servis menüsünü servisten gelen arkadaş kumanda üzerinden açtı ve kanalları güncelledi. Ama nasıl yaptı göremedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilgor

Dipnot: Yukarıdaki yazım akşam denenmiş olup sonuç alınamamıştır :)
    Ayrıca Servis menüsünü servisten gelen arkadaş kumanda üzerinden açtı ve kanalları güncelledi. Ama nasıl yaptı göremedim..

servis kumandasından yapıyorlar standart kumandalarla olmuyor

• quote:

quote:

Servis kumandaların da özel tuşlar mevcuttur ilk mesajda anlatmış olduğum yöntem ile o özel tuşları taklit ederek aynı işi yaptırıyoruz..

Diğer yöntemler ile uğraşmayın ben çoğunu denedim en kolay ve sonuca ulaşılabilir yöntemi budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

quote:

quote:

Servis kumandaların da özel tuşlar mevcuttur ilk mesajda anlatmış olduğum yöntem ile o özel tuşları taklit ederek aynı işi yaptırıyoruz..

Diğer yöntemler ile uğraşmayın ben çoğunu denedim en kolay ve sonuca ulaşılabilir yöntemi budur

Sizin yöntemi pazar günü hemen deniyorum üstad... Birde kanal listesi bulursam son güncel hali ile süper olur..

• Faydalı bilgi arayıpta bulamayan merdiven altı teknik servislerin epeyce işini görür :)
  • 42LM620S model televizyonumda arkadaşımızın anlattığı yöntemle servis menüye girdim. Usb diske kanal listesi yedekleme işlemini yaptım, işe yarıyor. Faydalı bilgiler için teşekkürler...
  • Arkadaşlar selam,

Benim derdim başka.

Oğlum saolsun 10 yaşında gitmiş ayarlara şifre koymuş. Hatırlamıyorum diyor ya da sölemiyor keçi :) Derdim şifreyi kaldırmak ya da resetlemek.

Anlatıldığı gibi led le ayarlayıp servis menüsüne girdim. iki ses dosyası ile iki değişik menü geliyor. settings e basınca şifre değiştir geliyor ama o şifre başka şifre sanırım.

Değiştirmeme rağmen normal ayarlara girip kanal eklemek istediğimde şifre soruyor aynı şifre değil.

Herhangi bir şekilde tv yi fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim bu şifreyi bilmeden. Ya da şifreyi nasıl resetleyebilirim.

Bilen arkadaşlardan akıl fikir isterim.

Şimdiden teşekkürler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 20 Mart 2013; 7:15:37 >
  • Arkadaşlar servisten gelen arkadaş başka kumanda kullanmadı aynı kumanda ile servis menüsüne girdi. Yukarda ki yöntemi ben yapamadım maalesef. Kumandadan bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

Edit: Sonunda oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilgor -- 23 Mart 2013; 8:29:03 >
  • LG xxLM615S serisi için Kanal listesi ve kanal listesi düzenleme programı.. Buyrun arkadaşlar..

w w w . d o s y a . t c /server4/wNHKTL/Kanal_editor_xxLM615S_Kanal_Listesi.rar.html

aradaki boşlukları siliniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilgor -- 23 Mart 2013; 11:37:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.