Şimdi Ara

LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
19
Favori
59.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kullandığım LG 55LM860 'da Hama kumanda ile servis menusune girdim
    ancak LG'nin kumandasın dan setting tuşuna basıyorum hiçbirşey olmuyor.

LG LM860 Problemleri

ilk kurulum da sadece kablo DTV ve analog kurulup daha sonra sadece uydu yayını ekleyim dediğim de
    kablo tv kanallarını siliyor ve uydu kanallarını tarıyor.

Örnek input dan kablo tv seçili ve 6 numaralı kablo dtv kanal izlenmekte
    18. kanala geçmek istendiğin de ,
    ilk tercih olarak uydu alıcısının 18 numaralı kanalına geçiyor.

(Not kanal numaraları örnek sadece her kanal için aynı)

Kablo dtv kanal sıralama da yalnızca program numarasını değiştir var kaydırma veya taşıma özelliği yok.

Uydu kanal listesin de kanal silme yok.

Diğer markalardaki gibi kanal listesini usb'ye yedekleme veya usb'den Tv ye atma özelliği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: razid

quote:

Orijinalden alıntı: yilgor

Arkadaşlar servisten gelen arkadaş başka kumanda kullanmadı aynı kumanda ile servis menüsüne girdi. Yukarda ki yöntemi ben yapamadım maalesef. Kumandadan bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

Edit: Sonunda oldu :)

Arkadaşım servis menüsüne normal kumanda ile mi girdiniz? Yukarıda servisten gelen kişinin öyle yaptığını söylemişsiniz ve sonradan başardığınızı ifade etmişsiniz. Ben ir led ile bilgisayar, psp, telefon, kulaklık çıkışlı hoparlörden denedim ancak menüye giremedim. Nasıl yaptığınızı paylaşabilir misiniz acaba?

Öncelikle geç yazıyorum..

Kumandadan menüye gelen eleman girdi. Ben IR led ile girdim. Bir kaç gün sonra denedim başaramadım halada öyle duruyor :) bir türlü fırsat bulamıyorum malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: muratmantc

slm konunuz değil ama Lg la modellerinde servis menüsüne nasıl giriliyor?

LA serisi de 2012 serisi değil mi?
  • Arkadaşlar XXLA860V modeli için sevis menüsüne nasıl girebilirim kanalalrda düzenleme yedekleme silme yapmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lfkaya

Arkadaşlar XXLA860V modeli için sevis menüsüne nasıl girebilirim kanalalrda düzenleme yedekleme silme yapmak için

Kanal listenizi yedeklemek
    isterseniz settings düğmesine 5
    sn. basılı tutun 1105 yazıp ok
    tuşuna basın. send to USB
    seçeneğiyle flash diskinize kanal
    listenizi atabiliyorsunuz.

Programın adı ChanSort
    http://sourceforge.net/projects/chansort/?source=dlp

alicans35 arkadaşımızdan alıntıdır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LG LA SERISI KANAL DÜZENLEME VE YEDEKLEME

Programın adı ChanSort
    http://sourceforge.net/projects/chansort/?source=dlp

Bende lm serisi olduğundan deneyemedin deneyen arkadaşlar bilgi verebilirler..

• Arkadaşım İlgine Teşekkürler ama Magic Kumandada settin tuşu yokki
  • quote:

Arkadaşım İlgine Teşekkürler ama Magic Kumandada settin tuşu yokki

normal kumanda bulabilirseniz deneyebilirsiniz..eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: karakule10

quote:

Arkadaşım İlgine Teşekkürler ama Magic Kumandada settin tuşu yokki

normal kumanda bulabilirseniz deneyebilirsiniz..eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın..

Esatğfurla yardımlarınız için teşekkürler
  • karakule10 kullanıcısına yanıt
    bu LM serisinde de işe yarıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

bu LM serisinde de işe yarıyor mu?

lm serisinde 1. Mesaj işe yarıyor
    ben nokia nin eski bir telefonu olan n73 ile ir remote atlı bir programla hallettim..
    Kızılötesi olan bir telefonlada halledebilirsiniz sanırım araştırmak lazım..

• N73 LE NASIL Hallettin anlatırmısın?LA seri simi tv?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkseyhun

N73 LE NASIL Hallettin anlatırmısın?LA seri simi tv?

slm.

benim tv modelim 42lm620 n73 ile ir remote (kumanda programı) atlı bir programla hallettim

LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir

http://www. **** .com/forum/konu/psiloc-irremote-v1-00-s60v3-yepyeni-calisan-versiyon-16-11-2007-fu-ll.62972/

LG LA SERISI KANAL DÜZENLEME VE YEDEKLEME
    normal kumanda bulabilirseniz deneyebilirsiniz

Programın adı ChanSort
    http://sourceforge.net/...ts/chansort/?source=dlp

Bende lm serisi olduğundan deneyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakule10 -- 26 Kasım 2013; 10:45:18 >

• quote:

Arkadaşlar servisten gelen arkadaş başka kumanda kullanmadı aynı kumanda ile servis menüsüne girdi. Yukarda ki yöntemi ben yapamadım maalesef. Kumandadan bilen varsa lütfen yardımcı olsun..

Hangi yöntem ile yaptınız acaba konunun ilk başında yazan yöntemlemi yok sizin diğer forumdan bulduğunuz yöntemlemi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: krep

quote:

Hangi yöntem ile yaptınız acaba konunun ilk başında yazan yöntemlemi yok sizin diğer forumdan bulduğunuz yöntemlemi,

Yukarıda anlatılan yöntem ile yapmıştım üstadım.
  • yani yapıncaya kadar göbeğim çatladı, neden daha detaylı anlatmıyorsunuz anlamıyorum
    ben mi anlama özürlüyüm bilmiyorum
    neyse
    arkadaşlar bu iş için 2 led kullanmanız gerek
    2 ledi birbirine bağlıyorsunuz,
    1. ledin + sını 2. ledin - sine
    2. ledin + sını 1. ledin - sine
    bağlayıp loop yapıyorsunuz
    sonra ledin 1 ucuna + sinyali, sağ veya sol ses kanalı farketmiyor
    aynı ledin diğer ucuna da - sinyali bağlıyorsunuz o kadar, aşağıdaki resimdeki gibi

ancak hatırlatayım;
    SERVİS MENÜSÜNE GİRMEK ÇOK RİSKLİ,
    NE YAPTIĞINDAN EMİN OLMAYAN KESİNLİKLE GİRMESİN

• Aslında ilk mesajda olayı çok basite indirgeyerek adım adım anlatmaya çalışmıştım.

Bu bağlantı şekli eşeği sağlam kazığa bağlamaktır. Diğerinden farkı yoktur.
  • Bu yöntem Lg 60ph670s de ise yarıyor mu? Deneyen var mı? Amacım servis menusune girerek kullanım süresini öğrenebilmek..

• TV'im LG LM760s
    Çok uğraştım ama n73 ile LG'nin servis moduna girebildim.
    Esas uğraştıran n73e kurduğum psiloc ir remote yazılımı. Telefona sim kart takamadım, internet olmayınca bluetooth kullandım. Hafıza kartı, bilgisayar bağlantı kablosu v.s de yoktu.

Yazılıma servis moduna girmesi için IN-Start Service Menu+EZ Adjust Service IR kodlarını da ayrıca eklemeniz gerekli.

psiloc ir remote yazılımını kurduktan sonra telefonu tv ye yaklaştırıp yazılımdaki herhangi bir tuşa basılı tutuyorsunuz.

Servis modu açılıyor.
    Şifre olarak 0413 giriyorsunuz, farklı şifreler de var bende bu şifre oldu!

ekranda IN_START menüsü beliriyor.
    Burada kesinlikle değişiklik yapmadan TV kumandasında settings tuşuna basıyoruz ve karşımıza çıkan ekrandan TV Link Loader seçeneğini seçiyoruz.

Burada kanal listesini Sent to USB'yi seçerek USB'ye kayıt ediyoruz. USB belleğinizin Fat32 formatlı olması gerekli!

Daha sonra da USB'ye kopyalanan TLL dosyasını bilgisayarınızda ChanSoft yazılımı ile editleyip istediğiniz kanalları düzenliyorsunuz. Sonra yine benzer bir adımla TV'ye receive' i seçerek tekrar yüklüyorsunuz. Ben arap ve arap sevdalısı kanallara hasta olduğum için; onları birdaha geri gelmemek üzere bu sayede kökten temizledim!

LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir LG 2012 Serisi PM ve LM Serisi İçin Gizli Servis Menüsü Nasıl Açılır? Kanal Listesi Nasıl Kaydedilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engizisyon -- 11 Haziran 2014; 7:24:06 >

• http://

tarafımca hatalı gönderildi. silme özelliği mevcut değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engizisyon -- 11 Haziran 2014; 16:08:11 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.