Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu LG servisi adami katil eder yemin ediyorum . Lf650 modelinde olan banding sorunun girmiyor kör herifler. Adam gelmiş resim açıyor sorun yok diyor. Hareketli görüntüde sorun var diyorum adam anlamıyor. ne yapayım beyler kafam bozuldu . iade edecem bir daha da LG almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRUEHAUF

Bu LG servisi adami katil eder yemin ediyorum . Lf650 modelinde olan banding sorunun girmiyor kör herifler. Adam gelmiş resim açıyor sorun yok diyor. Hareketli görüntüde sorun var diyorum adam anlamıyor. ne yapayım beyler kafam bozuldu . iade edecem bir daha da LG almam.

işlerine gelmiyor insanı kanser ediyolar. bende haber bekliyorum servisten iade etmezlerse gerekli işlemleri başlatıcam. şikayet var vb sitelerede durumunuzu yazın ben yazdım herkes görsün.
  • Ancak ondan anlar bu adamlar. LG alanlar inşallah bunların eline dusmezler.

• quote:

Ancak ondan anlar bu adamlar. LG alanlar inşallah bunların eline dusmezler.

Hocam aldığınız yerle görüşün benim iade talebimi kabul ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

Ancak ondan anlar bu adamlar. LG alanlar inşallah bunların eline dusmezler.

Hocam aldığınız yerle görüşün benim iade talebimi kabul ettiler

yarın ilk iş öyle yapacağım

• tv yi alalı ne kadar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepTranceForest

tv yi alalı ne kadar oldu

1 ay oldu ama değişim olmuştu yeni tv geleli 14 gün olmadı o yüzden kabul ettiler bide internet üzerinden aldığım için 14 gün iade hakkı var

• Arkadaşlar yeni aldığım evde tv kurulumunu yapacağım. Bugün toprak sahibine sordum yayın ortak dedi, merkezi sistem varmış. Mütahit duvara aşağıdaki gibi bir çıkış koymuş. Şuan oturduğumuz evde böyle bir şey yok tabi, çatıdan kablo geliyor ve uyduya takılıyor.

Ben bu duvardan hangi kablo ile tv'ye bağlamalıyım.?
    Tv'de hangi çıkışa bağlayacağım. Evimdeki 2 tv de harici uydu alıcılı o yüzden hem ilk kez uydu prizi - ilk kez dahili uydu alıcılı tv kullanacağım.

Priz şu şekilde olması gerek. Tam emin değilim ama buna benziyor diye hatırlıyorum.

LG 2015 LF SERİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 28 Ağustos 2015; 0:05:36 >

• LF sahipleri bu videoları tv lerinde açabilirler mi sonuçları buraya yazarsanız sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

Mathieu J. Champagneyoutube
    DSE (Dirty Screen Effect) Test Video
    https://www.youtube.com/watch?v=12ZqE54jCqk

David Soeiroyoutube
    Dirty Screen Effect / Banding Test v1
    https://www.youtube.com/watch?v=on_jB7XjGzg

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Selam
    Anten kablosunun bir ucunda uydu cihazları için konnektör diğer ucundada erkek anten fişi olacak.... Bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

Selam
    Anten kablosunun bir ucunda uydu cihazları için konnektör diğer ucundada erkek anten fişi olacak.... Bilgine

Teşekkür ederim cevap için. Görsel olarak gösterme şansınız var mı. Ya da herhangi bir linkten örnek.
  • guzelmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

LF sahipleri bu videoları tv lerinde açabilirler mi sonuçları buraya yazarsanız sevinirim

https://www.youtube.com/watch?v=NxWeH-M3O6M

https://www.youtube.com/watch?v=12ZqE54jCqk

https://www.youtube.com/watch?v=on_jB7XjGzg

panelin foyası ortaya çıkıyo :)

• Kablolu internet baglantisini tv görmüyordu tv yi servis geldi aldı götürdü tamir mi eder degisimmi yapar tv 43uf7787 bilgisi olan var mı daja tv 3 aylık

• LG 32LF630V----bunu almayı düşünüyorum beyler alan kullanan varmıdır nasıl tv'dir bu?Amacım genellikle lig maçlarını falan izlemek olucak onun dışında fazla kullanmıcam.Titreme takılma falan yapar mı 450 hz maç için yeterli gelir mi bana?

Edit=Forumda bir konuda bu tv için paneli 50 hz olarak girmişler.Doğru mudur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 28 Ağustos 2015; 18:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaküs76

Kablolu internet baglantisini tv görmüyordu tv yi servis geldi aldı götürdü tamir mi eder degisimmi yapar tv 43uf7787 bilgisi olan var mı daja tv 3 aylık

sorunuma cevap verebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

LG 32LF630V----bunu almayı düşünüyorum beyler alan kullanan varmıdır nasıl tv'dir bu?Amacım genellikle lig maçlarını falan izlemek olucak onun dışında fazla kullanmıcam.Titreme takılma falan yapar mı 450 hz maç için yeterli gelir mi bana?

Edit=Forumda bir konuda bu tv için paneli 50 hz olarak girmişler.Doğru mudur mu ?

32 lf650 tavsiye ederim
    630 model edge lcd ekran kontrastı biraz düşük
    650 model tam lcd kontrastı yüksek siyahları daha iyi gösterir
    100 tl fazla verilir vallahi.
    bende 32lf650v var renkler şahane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

LG 32LF630V----bunu almayı düşünüyorum beyler alan kullanan varmıdır nasıl tv'dir bu?Amacım genellikle lig maçlarını falan izlemek olucak onun dışında fazla kullanmıcam.Titreme takılma falan yapar mı 450 hz maç için yeterli gelir mi bana?

32 lf650 tavsiye ederim

100 tl verilirde benim bulduğum en ucuz fiyatları 2 ürün arasında 250 tl fark var o kadar verilir mi ona emin değilim

• LF serisinde 42 inç'ten sonra 50 mi geliyor? LG nin tabletini kullanıyorum.V400,ips ekran.laptoptaki bir filmi tablete attım.görüntü müthiş.TV'si de bu kadar güzel gösteriyordur umarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

32 lf650 tavsiye ederim

100 tl verilirde benim bulduğum en ucuz fiyatları 2 ürün arasında 250 tl fark var o kadar verilir mi ona emin değilim

gecen hafta bimeksten 1248 tl aldım simdi 1299 tl olmus medimarkette gecen hafta 1249 tl idi medimarketin baska subesinde 1399 tl olmus vatana bakmadım ama 1249 tl diye tahmin ediyorum alacaksan hızlaalda daha ucuz yeni abonilikte 25 tl cek veriyor bu tv 1175 geliyordu ama bimekste lg adamı oldugundan işim saglam olsun dlye tercihim bimeks oldu cumartesi aldım pazartesi servis hem tv getirdi hemde kurdu ayrıca 1 eylulde televizyonlara otv vergisi geliyor gecen teknosadaki eleman yuzde 20 zam gelir bu tv 1600 tl olur dedi .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 29 Ağustos 2015; 18:08:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.