Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün 55LF650 kurulumu yapıldı. daha önce 47LM630 Kullanıyordum. çok farklı LF özellikle sesi. LMnin sesi zayıf geliyordu yeni soundbar alacaktım. Lf ise kesinlikle gerek yok..
  • mr.fusion kullanıcısına yanıt
    ses bir harika
    32 serisinde bile acayip ses var sesi sonuna kadar açamıyorum filmlerde acayip efect var action sahnelerde cok guzel sesler cıkıyor servis ses ayarını sinema yaptı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. video hariç herhangi bir sıkıntı yok gibi sanki hocam. Özellikle tekrar tekrar izledim ama bir şey göremedim. 42lf650v aldım ve kurulumu akşam yapıldı. Pek bir şey deneyemedim daha ama konuda yazılanlar sorunları okuyup daha kapsamlı bir yazı yazacağım. Sadece şunu söyleyeceğim: Teledünya'nın hd kanalları gerçekten müthişmiş, aklınızda bulunsun. Digiturk ve Tivibu da kullanıyorum hatta kısa süre öncesine kadar 1 yıl Dsmart da kullandım, hiçbiri bu kadar iyi değil hd konusunda. İnşallah hd kanal sayısı artar

• 42LF650V Ürünü 3 gün önce teknosadan babamla birlikte aldık aldıgımız gün kurulum gerçekleşti kurulum esnasında evde yoktum akşam geldiğimde görüntü kalitesi gerçekten iyidi fakat hızlı hareketlerde titreme ve yatay çizgileşme farkettim her ne kadar hızlı gerçekleşip düzelsede bunu benden başkası farketmedi evde ertesi gün lg servisi çagırdım geldiler benimle birlikte izlediler ufak titremeleri farketmediler yada salak yaptılar resim açıp cihazda bir problem olmadığını digitürk kutusunda problem olabilecegini söylediler bende inandım hızımı yakalıyamıyor acaba diye düşündüm vede digitürke ilettim durumu onlarda cihaz degişimi yapmamı istediler 9504 hd kutusu yerine 9505 hd kutusu verdiler onu bagladıgımda degişen birşey olmadı aynı arıza devam etti bana cihaz problemli gibi geldi forumdaki yazıları komple okudum motion özelliği titreme ayarı gibi birşeyler okudum smart tvye biraz uzagım güncellemeleri falan varmıs banding testi falan bunları yapsam arıza daha çok ortaya çıkarmı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gate28

42LF650V Ürünü 3 gün önce teknosadan babamla birlikte aldık aldıgımız gün kurulum gerçekleşti kurulum esnasında evde yoktum akşam geldiğimde görüntü kalitesi gerçekten iyidi fakat hızlı hareketlerde titreme ve yatay çizgileşme farkettim her ne kadar hızlı gerçekleşip düzelsede bunu benden başkası farketmedi evde ertesi gün lg servisi çagırdım geldiler benimle birlikte izlediler ufak titremeleri farketmediler yada salak yaptılar resim açıp cihazda bir problem olmadığını digitürk kutusunda problem olabilecegini söylediler bende inandım hızımı yakalıyamıyor acaba diye düşündüm vede digitürke ilettim durumu onlarda cihaz degişimi yapmamı istediler 9504 hd kutusu yerine 9505 hd kutusu verdiler onu bagladıgımda degişen birşey olmadı aynı arıza devam etti bana cihaz problemli gibi geldi forumdaki yazıları komple okudum motion özelliği titreme ayarı gibi birşeyler okudum smart tvye biraz uzagım güncellemeleri falan varmıs banding testi falan bunları yapsam arıza daha çok ortaya çıkarmı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

geçmiş olsun şurayı bir okuyun. lg ye göre sinirden cihaza kafa falan atmanız gerekiyor arızadan sayılması için.
    http://forum.donanimhaber.com/m_109202968/tm.htm

• gate28 G kullanıcısına yanıt
    digiturk haricinde başka şeylerde deneyin örneğin digiturk playı deneyin yani imkanlarınız ne veriyorsa hepsini deneyin benim tahminim digiturk cihazında tv codexine uyumlu olmayabilir yeni yazılımı yükleyin (kendi geliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

digiturk haricinde başka şeylerde deneyin örneğin digiturk playı deneyin yani imkanlarınız ne veriyorsa hepsini deneyin benim tahminim digiturk cihazında tv codexine uyumlu olmayabilir yeni yazılımı yükleyin (kendi geliyor)

digitürk play kodu henüz gelmedi hocam lg den onu bekliyorum gelir gelmez onuda denicem cihazı kurcalarken motion ayarı pürüzsüzdeydi onu temizle olarak yaptım birazcık düzelme oldu gibi
  • Arkadaşlar merhaba,
    LG49UF850V modelini almayı düşünüyorum. Bu modelde TrueMotion özelliği varmış.Yeni bir model.
    Salonda izleme mesafesi 3.5 metre.Duvara monte ettirmeyi düşünüyorum.Alan ve kullanan var mı acaba ? Tavsiye eder misiniz ? Teşekkürler...
  • 50 lf 650 tv aldım, ancak internetinde sıkıntı yaşıyorum .İnternete bağlanıyor ama sürekli geri kopuyor . Telefon ile bağlandığımda kopmuyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?acaba bu sorunu çözen var mı ?
  • Arkadaşlar tv'nizin sağ ve sol alt köşelerine bakabilir misiniz? Ekran sanki 1 cm kadar içeride gibi ve dokununca oynuyor. Üst köşelerde ise böyle bir şey yok. Kontrol etme şansınız var mı?

Tv'yi şuan kullanmıyorum. Evleneceğim eve aldım, bugün dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dede korkut 68

50 lf 650 tv aldım, ancak internetinde sıkıntı yaşıyorum .İnternete bağlanıyor ama sürekli geri kopuyor . Telefon ile bağlandığımda kopmuyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?acaba bu sorunu çözen var mı ?

hocam bu tv nin o kadar ilginç sorunları var ki :)
  • quote:

50 lf 650 tv aldım, ancak internetinde sıkıntı yaşıyorum .İnternete bağlanıyor ama sürekli geri kopuyor . Telefon ile bağlandığımda kopmuyor. Aynı sorunu yaşayan oldu mu?acaba bu sorunu çözen var mı ?

Modeminizle alakalı bir durum. Manuel olarak gelişmiş seçenekler kısmından ip dns ve diğer bilgileri girin.Bağlantı sağlandıktan sonra tv kapatıp fişini çekip 5 saniye sonra açın sorununuz bu şekilde çözülür.
  • 55lf650 aldım iki gün oluyor ilk izlenimim şu şekilde. daha önce 47lm630 vardı yani ilk defa lcd kullanmıyorum eski tv hala diğer oda da

görüntü ve ses kalitesi çok iyi LM630 a göre. ses mükemmel ses sistemi almama gerek yok ama özellikle kullanım hızı, kolaylığı berbat.

tv açılıyor 10sn bekletiyor. eskiden yoktu.

çok sık kullandığım quick setting detaylı değil. mesela enerji tasarrufu için hızlı ayar menüsünde seçenek yok. tv nin ayarlarına ulaşmak çok zor. eskiden bir setting tuşu ile halloluyordu. quick settingsten de tv izlerken gerekli olan her ayar hızlıca yapılıyordu

eski tv de fav tuşuna basınca açılan kalan listesi bunda yok. yerine live menü diye bir şey koymuşlar iki saat bekletiyor karmaşık. 250 kanalın numarasını ezberlemek lazım bu tvyi kullanmak için.

kanal ayarlaması yapmak çok zor bilgisayardan yapmak gerekli. eski tv de menü daha kullanışlı idi. ve en sıkıntılısı

tv 1 saat hd televizyon izlendikten sonra bellek dolu hatası verip kapanıp açılıyor. usb bellek takmak gerekli imiş. sanırım daha iyisini yapacağız diye mevcut sistemin içine etmişler.

eski tv ile aynı kumanda ama lf650 akıllı kumanda için tasarlanmış, internet tv nin önüne geçmiş. banding yok ışık hüzmesi var LM de Banding vardı

LF nin 3d si bariz daha iyi.

yine dediğim gibi kullanımı kötü özellikleri daha iyi

• reklamlarda altta kayan yazılar hiç okunmuyor. sanırım ben de pişman olacağım yakında aldığıma.
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş bölümü internete bağlı olmadığı için aktif değil o yüzden giremiyorum oraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gelişmiş bölümü internete bağlı olmadığı için aktif değil o yüzden giremiyorum oraya.

Modemi ethernet ile bağlantı sağlayın kablolu bağlantı kısmında gelişmiş menüsünden bilgileri(ip ,alt ağ maskesi vs,) manuel girin sonra tvyi kapatıp fişten çekin 5 sn sonra açın tvyi iletişim kurulduktan sonra wireless şifresini girin kablosuz tanıyacaktır.
  • Merhaba.

Cihaza sahibim görüntü vs. konusunda gayet memnunum ancak PS4 vs. üzerinden oynayacak arkadaşlar mutlaka oyun moduna almalı.

Sorum şu, harddisk ten video oynatma fena değil, ancak altyazılı bir şekilde nasıl seyredeceğim. Merak ettiğim konu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

Merhaba.

Cihaza sahibim görüntü vs. konusunda gayet memnunum ancak PS4 vs. üzerinden oynayacak arkadaşlar mutlaka oyun moduna almalı.

Sorum şu, harddisk ten video oynatma fena değil, ancak altyazılı bir şekilde nasıl seyredeceğim. Merak ettiğim konu bu.

Video ve alt yazi dosyasini ayni yapiyosunuz Mad max.mkv mad max.srt gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi lf630v,650v modellerinden memnun değil misiniz ya?Herkes ayrı bişi diyor yok titreme var yok ışık hüzmesi falan o kadar para verip tv alıcaz böyle sorunlarla uğraşmayalım birde?Maç izleyen var mı bu modellerde orta açınca falan titreme gibi sorunlar farkeden veya başka sorunlar farkeden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

LF serisinde 42 inç'ten sonra 50 mi geliyor? LG nin tabletini kullanıyorum.V400,ips ekran.laptoptaki bir filmi tablete attım.görüntü müthiş.TV'si de bu kadar güzel gösteriyordur umarım.

LF serisi 42-50-55 diye gidiyor.LF de 49 inchmgormedim...

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.