Burak hocam Tcl alacaktım ama fiyatları uçtu şimdi de Samsung'a bakıyorum ama o da ondan aşağı kalır değil gibi. 65 inç ve üstü ne önerirsin en fazla 40-45 bin bandında. Özellikle uydu yayınlarında maç izlerim. Google tv olsa iyi olur ama Samsung ve LG'de o yok sanırım. |
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1195. sayfa)
-
-
Hocam TCL almamakla en doğru karar vermişsiniz öncelikle bilginiz olsun.
Samsung veya LG çok üzerinde TV'ler ödemeniz nasıl olacak hangi şehirdesiniz isterseniz pm'den devam edelim? -
@Burak_Keskin06 Burak hocam selamlar, 65 inch tv almak istiyordum ama arada kaldım. LG OLED65C46LA 65 inç ve LG OLED65B46LA 65 inç bunlar için fiyat verebilir misiniz? Siz hangisini tavsiye edersiniz farklarının ne olduğunu da bahsederseniz çok sevinirim. Özel mesaj atamıyorum buradan yazabilir misiniz
-
Hocam pm'den yazıyorum ben size -
Merhabalar min. 65 inç oled tv alacağım.. Fiyat destek ricasıyla.. -
Merhaba hocam ödemeniz nasıl olacak hangi sehirdesiniz pm'den devam edelim yardımcı olmaya çalışayım size? -
Ankara dayım hocam duruma göre nakit veya kk olabilir.. -
Merhabalar,
Akşamları Netflix vb. ortamlardan film izleyen ve PS5 oyunları oynayan biri için 75 inch TV'ler arasında öneriniz ne olur? Bir haftadır araştırma yapıyorum, OLED TV'leri hem ekran yanığı korkusundan hem de daha pahalı olmasından dolayı elemek zorunda kalıyorum. Bende şu an 7 yıl önce alınmış Samsung Curved 55KU7500 var ancak alt şerit geçtiğimiz ay boydan boya attı ve giderek ekran siyahlaşmaya başladı. Bu yüzden Samsung markasına bir ön yargı oluştu ancak 7 yıllık süreyi de göz önüne alınca normaldir diyorum. Araştırmalarım sonunda şu modelleri radarıma aldım:
LG 75QNED86
SAMSUNG 75QN85D
SAMSUNG 75Q70D - yukarıdaki ürün gibi Neo QLED değil ancak ona göre tabiki daha ucuz.
SAMSUNG 75Q80C
Ürünlerin özellikle PS5 oynadığım için 120 Hz olmasına özen gösterdim. Ancak F/P olarak şu an hangisi daha önde veya bu modeller hariç yine önerebileceğiniz model var mıdır, fiyat bilgisi ile dönüş yapabilirseniz çok sevinirim Burak hocam. Ben de Ankara'dayım.
-
Selamlar,
Satıcı firma Idefix işte. Bu satıcı değil mi anlayamadım sizi. Başka bir yer daha mı oluyor? LG TR garantili.
İlk kurulduğunda baktırdım direkt çalışma saatine çünkü LG C4 kutusunda gelmişti, kuşkuluydum. Ancak sıfır ürün olduğunu gördüm.
Yabancı sosyal mecralarda bu sorunu yaşayan çok insan var. Gece sessizliginde hoparlör çalışmıyorken ya da kulaklık yokken beyaz ve parlak sahnelerde bariz duyuluyor ve sinir bozucu bir ses. Bobin cızırtısı geliyor bildiğiniz.
-
Anladım hocam,
Tekrar servis talep edin inceleme yapsınlar bence. -
Hocam pm'den iletişim yazıyorum detaylı konuşalım. -
Merhaba hocam,
Sonuçta 1 kere alıp uzun süreli kullanacağınız ürün benim size direk tavsiyem SAMSUNG 75QN85D bu model olur -
Samsung online siteden 78.118 liraya 65S90 sipariş ettim, paracard 9750 lira verecek 68368 liraya gelmiş olacak. Garanti uzatma nasıl oluyor acaba, Burak hocam
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın pm'den yazarsanız veya iletişime geçerseniz net bilgi verebilirim -
Hocam çok teşekkür ederim, 65S95 alma niyetim vardı ama mat olması bu karardan vazgeçerdi
-
Hocam hayırlısı diyelim aldığınız üründe başarılı -
1 yıl içinde 2. LG LG 65QNED80T6A televizyonumuzu da @Burak_Keskin06 beyden satın aldık.
hem tv seçme konusunda teknik olarak hem fiyat hem de taksit konusunda yardımcı oldu sağ olsun.
artık çevremizde tv, beyaz eşya ihtiyacı olan biri olunca benim bir dostum var diyerek yönlendirebileceğimiz
esnaf gibi esnaf birisi var.
tekrar görüşmek üzere Burak bey. hayırlı işler. -
Selamlar dostlar, 55inç 35-40 aralığında LG ya da Samsung televizyon önerir misiniz?
-
Merhaba hocam,
LG 55QNED86T6
SAMSUNG 55Q70D
SAMSUNG 55Q80D
Bu modellere bakabilirsiniz. -
İsmail hocam LG 65QNED80T6A ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X