Bildirim
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rtings c1 incelemesini erken erişim sahipleri için yayınlamış 1 haftaya herkese açılır muhtemelen
rtings.comLG C1 OLED Review (OLED48C1PUB, OLED55C1PUB, OLED65C1PUB, OLED77C1PUB, OLED83C1PUA)https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c1-oled
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam acılır ve Mayıs ayının ilk haftası satışa sunulacak inşallah bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beklemedeyiz hocam 👍
quote:
Orijinalden alıntı: Wiseeman
Beklemedeyiz hocam 👍 -
-
Her ekranın kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Şu an piyasadaki en iyi görüntü bütün teknoloji sitelerindeki testlerde ve bütün yorumlarda açık ara oled ekranlardır. Gidip teknoloji mağazasında gözle görülebilir farkı anlayabilirsiniz. Tabi bu güzel görüntü elbet ekran yanması gibi bir dezavantaja sahip. Bu görüntü kalitesi qled veya led ekranlarla kıyaslanamayacak kadar iyi ancak qled ve led ekranlardaki parlaklık düzeyleri nits değerleri oled ekranlarda yok. Karanlık bir ortamda inanılmaz bir sinema deneyimi sağlıyor oledler. Yanma riskine gelince garantiniz var sonuçta ve 5 yıla kadar uzatabilirsiniz o da olmadı hakem heyeti var ve yeni gelen teknolojiler ekran oynatma ve ekran temizleyici gibi çözümler elbet tam olarak yeterli olmasada normal bir kullanıcı için 2. Tv olarak sinema kalitesini yaşıyacağınız bir tv için bu yanma riski çok düşük ve sanırım sony oled tvlerin ekstra soğutucu sistemleri var ancak fiyatları yüksek olduğu için lg daha çok tercih ediliyor. Led ve qled ekranlarda hiç mi sorun yok ışık sızması sorunu vertical banding problemleri oled ekranlarda olduğu gibi bu ekranlardada var ama uzun süre tv yayınlarını izliyecek arkadaşlar tabiki bu tvleri tercih edecek ve şunu bilmek gerek her teknolojinin sorunları var. Zamanla Microled miniled ekranlarda piyasaya girecektir. Bakalım teknoloji bize daha neler getirecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
B1 modelinden bahsedilmemiş acaba sadece A-c- g serisi mi olacak bu sene ? Giriş seviyesi için a modelinde g-sync-vrr-allm olmaması benim gibi ps5 ile kullanacakları üzer ancak 60 hz olması genel için kabul edilemez bir durum. Oled panel alıp 60 hz kullanmak ilginç olur 2017 senesinde bile 100 hz ile geliyordu ben bu hamleyi biraz piyasa şartlarından uzak buldum. Ancak a1 oledler 8 bin bandında piyasaya çıkarsa o zaman o segmentte yer alan philips one, samsung q70’lere toz yutturur, oledin satış grafiğini bayağa yukarı çıkarır.
Ama eğer bir b modeli gelmeyecekse ve a serisi 10.000 bandında çıkarsa bu çok büyük bir hayal kırıklığı yaratır. 8.5’a doğru ilerleyen dolar kuruyla c1 televizyonun fiyatının 13-14 binin altında olmasını hayal olarak görüyorum. Benim ve bir çok kullanıcı için 10.000 psikolojik bir sınır eğer lg b1 serisini piyasaya sürmez ya da geç sürer alternatif olarak 10.000 bandına 48 c1’leri sunarsa insanlar 2020 modellere yönelir ya da başka markalar gündeme gelir, umarım lg b1 serisini ihmal etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2021 modeller geldikten 2-3 ay sonra 2020 model tv bulamazsınız piyasada, hazır şuan indirimdeyken bx bakın isterseniz. A serisi bx'e göre epey kırpılmış çünkü.
-
-
Burak bey merhaba, lg bu sene b1 modelini çıkaracak mı yoksa oled a1-c1-g1 serisi olarak mı gelecek ? B1 çıkacaksa bile farklı bir tarihte sanırım internette çok bir bilgi bulamadım sizin durumdan haberiniz var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3 ay sonra gelecek denildi aldığım bilgi bu şekildequote:
Orijinalden alıntı: maglorvardamirBurak bey merhaba, lg bu sene b1 modelini çıkaracak mı yoksa oled a1-c1-g1 serisi olarak mı gelecek ? B1 çıkacaksa bile farklı bir tarihte sanırım internette çok bir bilgi bulamadım sizin durumdan haberiniz var mı ?
-
Ben de 48 C1 bekleyenlerdenim, umarım diğer modellerle aynı zamanda girer bu sene stoğa. CX bekledik bekledik gelmedi. :)
-
Tutkiyede satilacak olan c1 ve g1 lerin tam model kodu nedir acaba ?? C1 lerde arkasi beyaz olan da var siyah olan da ,bize hangisi gelecek . ??? Tam kodu nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam inşallah normal şartlarda Mayıs ayının ilk haftası satışa açılacaktı malum yasaktan dolayı bu süreç 2 hafta uzayacakquote:
Orijinalden alıntı: BlackwormsBen de 48 C1 bekleyenlerdenim, umarım diğer modellerle aynı zamanda girer bu sene stoğa. CX bekledik bekledik gelmedi. :)
-
Hocam bilgi bekliyorum henüz tam bilgi gelmedi, gelince yazarım.quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
Tutkiyede satilacak olan c1 ve g1 lerin tam model kodu nedir acaba ?? C1 lerde arkasi beyaz olan da var siyah olan da ,bize hangisi gelecek . ??? Tam kodu nedir ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X