Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
153
Favori
459.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @brknil06 Burak hocam C1 ve G1 icin fiyat bilgisi paylasilmadi mi?.. Her ne kadar ertelenmis de olsa, Mayis ilk haftasinda cikacak urunun fiyati asagi yukari bellidir diye dusunuyorum ama?..

• c1 serisi için tahmini bir fiyat aralığı verebilir misiniz ? 1-2 aya kadar evlenme planımız var OLED düşünüyorum bu işe 10-15 bütçe ayırdım sizce c1 serisi için yeterli olur mu ? 3 ay sonra çıkacak dediğiniz b serisini beklemek mi gerekir yoksa ?

EDIT: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasquraiT -- 27 Nisan 2021; 11:53:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

@brknil06 Burak hocam C1 ve G1 icin fiyat bilgisi paylasilmadi mi?.. Her ne kadar ertelenmis de olsa, Mayis ilk haftasinda cikacak urunun fiyati asagi yukari bellidir diye dusunuyorum ama?..

Hocam fiyat bilgisi ulaşmadı bekliyorum gelince ileteceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasquraiT

c1 serisi için tahmini bir fiyat aralığı verebilir misiniz ? 1-2 aya kadar evlenme planımız var OLED düşünüyorum bu işe 10-15 bütçe ayırdım sizce c1 serisi için yeterli olur mu ? 3 ay sonra çıkacak dediğiniz b serisini beklemek mi gerekir yoksa ?

EDIT: İmla.

Hocam tahminen yeterli olur fiyat bilgisi bekliyorum.
  • SD ve HD görüntüde CX mdeline göre parlaklık azalmış. İlginç 

• Merhaba Burak Bey.

48 inch C1 de Mayıs ayının ilk haftası gelecek mi acaba? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

İlginçtir, her şeyi bozguna uğratıp oyun noktasında da bayağı taşımışlar öteye. Adamlar oyuncu monitörü de çıkarıyor, bence pas geçsinler ve direkt buradan sektörü domine etsinler. 20hz'e kadar vrr indirmek de nedir beya :o Ayrıca input lag konusunda da bayağı öteye almışlar yine. Oled olduğu için response time zaten gayet iyi durumda. İş ki 48 bile competitive olanlarda büyük kaçacaktır ama zaten bunu alan kişi sinema tadında oyun keyfi yaşamak için alıyor olmalı (misal ben, kısmetse) ve bu kısımda da hikaye tabanlılar özellikle ilk olarak gelmekte.

Evo panelli olanlar olması da ayrı ilginç. 48'de evo olmadığından ihtimal dışı ama güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: handali

Merhaba Burak Bey.

48 inch C1 de Mayıs ayının ilk haftası gelecek mi acaba? Teşekkürler.

Hocam merhaba evet stoklara girmesini bekliyorduk ama pandemiden dolayı, Mayıs ayının 3 haftası stok girişi olacak denildi.
    Stoklarımıza girince buradan bilgi veririm fiyat bilgisi ulaşınca buradan bilgi veririm.
  • Merhabalar.

Lg C1 55 inç fiyatı bellimi acaba ?

• LG 2020 ve 2021'deki tüm OLED serisi TVler 120Hz destekliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

Merhabalar.

Lg C1 55 inç fiyatı bellimi acaba ?
    Hocam henüz bilgi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

LG 2020 ve 2021'deki tüm OLED serisi TVler 120Hz destekliyor mu?

Hocam 2020 modeller hepsi destekliyor, 2021 modellerde net bilgi gelmedi bir çoğu destekliyor.
  • lg c1 in incelemesine baktımda cx göre fail çıkmış.Kağıt üzerinde oyun odaklı cx den daha iyi ama cx zaten iyi seviyede olduğu için diğer eksi yönlerini kapatmak için yeterli değil.Sanırım tek alınabilir model g1 olacak gibi duruyor.48 inc almayı düşünenler tabii yine c1 almak zorunda o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 28 Nisan 2021; 13:29:9 >
  • Size katılıyorum.Oled almayı düşünenler C1 yerine CX tercih edebilir.Bazi konularda geri gitmis sadece oyun konusunda biraz daha gelişme var fakat CX zaten tepkime süresi olarak ve düşük gecikme olarak çok iyi bir tv.Almayi düşünen varsa CX hala piyasada bulunabiliyorken kaçırmasın.

• Arkadaşlar Rtings incelemesinde C1 modelinin CX modeline kıyasla SD yayında parlıklık seviyesi gibi kısmen eksiye gitme durumu söz konusu olsa da bu durumun panelden panele değişebileceği belirtilmiş. Bildiğiniz gibi fabrikaların belirli bir oranda toleransları oluyor üretimde ve bu sebep her panel birbiriyle aynı olmuyor. Ayrıca bu farklar ancak Rtings editörlerinin belirttiği gibi detaylı incelemeleyle belli oluyor yani günlük kullanımda göze batmıyor. Fiyat avantajından dolayı CX seçilebilir onun dışında tek bir incelemeye göre değerlendirmememiz gerekir diye düşünüyorum. Şahsen 48 inch modelinin Sony dışında alternatifi olmadığı için C1 modelini bekleyeceğim.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt

A serisi desteklemiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

SD ve HD görüntüde CX mdeline göre parlaklık azalmış. İlginç 

parlaklık konusunda resmen sınıfta kalmış

• Hocam fiyat listesi hala çıkmadı mı acaba?

• C1 hafif hayal kırıklığı yarattı CX den bir üstünlüğü yok gibi. Sırf 2021 model diye fazladan para vermeyin CX alın geçin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.