|
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam bir tık üstü olur ama yeni seri gelince CX6 düşüş olur, yanma konusunda sorun sıkıntı yaşayan son 3 yıldır yok hocam yeni serilerde aşıldı bu olay c8-b8 den sonra yaşayan 1 kişi bulamazsınız bilginiz olsun.
Alıntıları GösterCevaplariniz icin cok tesekkur ederim oncelikle burak hocam..oyun icin tv alacam kullanim alanim ps5 ve xbox series x olacak..oyuzden oyunlarin hud ekranlari var ve hep sabit..gunde 4-5 saat haftasonlari belki daha fazla kullanilacak..sabit bir ekran olacagi icin inanilmaz tedirgin oluyorum takdir edersinizki 10-11k az bir para degil..oyuzden oled olsun istesemde bir yanim su yanma korkusundan dolayi qled de..numaraniz kayitli cx e karar verdigim an hicbiryere ugramadan direk sizinle irtibata gececegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam benim diğer konuda gecen sene genç bir arkadaşa OLED65C9 verdim günlük ürünü 18 saat kullanıyor, monitör olarak kullanıyor, oyun oynuyor ve film izliyor, bu forum sayfasında yazdığında ürün 2 hafta sürmeden yanar kullanamazsın dedilerquote:
Orijinalden alıntı: alican88Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim oncelikle burak hocam..oyun icin tv alacam kullanim alanim ps5 ve xbox series x olacak..oyuzden oyunlarin hud ekranlari var ve hep sabit..gunde 4-5 saat haftasonlari belki daha fazla kullanilacak..sabit bir ekran olacagi icin inanilmaz tedirgin oluyorum takdir edersinizki 10-11k az bir para degil..oyuzden oled olsun istesemde bir yanim su yanma korkusundan dolayi qled de..numaraniz kayitli cx e karar verdigim an hicbiryere ugramadan direk sizinle irtibata gececegim
Alıntıları Gösterşuan ortalama 15 ayı geçti günlük 18 saat hala kullanıyor en ufak bir sorun sıkıntı yaşamadı
Benim size tavsiyem ürünü alırken +3 yıl garanti uzatmasını kesin yaptırın 5 yıl boyunca olursa bile direk varsa panel değişimi yoksa ürün değişimi olur bilginiz olsun.
İyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam benim diğer konuda gecen sene genç bir arkadaşa OLED65C9 verdim günlük ürünü 18 saat kullanıyor, monitör olarak kullanıyor, oyun oynuyor ve film izliyor, bu forum sayfasında yazdığında ürün 2 hafta sürmeden yanar kullanamazsın dedilerşuan ortalama 15 ayı geçti günlük 18 saat hala kullanıyor en ufak bir sorun sıkıntı yaşamadı
Benim size tavsiyem ürünü alırken +3 yıl garanti uzatmasını kesin yaptırın 5 yıl boyunca olursa bile direk varsa panel değişimi yoksa ürün değişimi olur bilginiz olsun.
İyi forumlar.
Alıntıları GösterTesekkurler burak hocam dedigim gibi direk sizi arayacam yardimlarinizida esirgemeyeceginizi umuyorum forumda bir cok arkadas sizi direk soyledi zaten :) +3 yil garanti kesinlikle yaptiririm oyle bir durumda cok tesekkur ederim tekrardan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
65c1 için bende takipteyim. Fiyat yüksek gelirse 65cx alıp yoluma bakıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Qled'e hiç bulaşmayın derim o hatayı ben yaptım pişman oldum şuan CX kullanıyorum.Verilen her kuruşun hakkını verecek tv varsa o da budur.Yeni nesil konsollar için kullanıyorum bende kesinlikle tavsiye ederim
Hocam fiyat konusunda yardımcı olurum elimden geldiği sürece gerekeni yaparım.quote:
Orijinalden alıntı: alican88Tesekkurler burak hocam dedigim gibi direk sizi arayacam yardimlarinizida esirgemeyeceginizi umuyorum forumda bir cok arkadas sizi direk soyledi zaten :) +3 yil garanti kesinlikle yaptiririm oyle bir durumda cok tesekkur ederim tekrardan :)
Alıntıları Göster
-
Hocam çok fiyat farkı olursa CX6 güzel seçenek tabikiquote:
Orijinalden alıntı: orry01
65c1 için bende takipteyim. Fiyat yüksek gelirse 65cx alıp yoluma bakıcam -
Bu sene 48 inch model gelecek mi Turkiye'ye?
-
Hocam inşallah gelecek bakalım bekliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: TheBaduBu sene 48 inch model gelecek mi Turkiye'ye?
-
LG OLED 48C14LB.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 55A16LA.APD 12.999
LG OLED 55B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 55C14LB.APD 14.999
LG OLED 55G16LA.APD 16.499
LG OLED 65A16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 65B16LA.APD 21.999
LG OLED 65C14LB.APD 24.999
LG OLED 65G16LA.APD 27.999
LG OLED 77B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 77C14LB.APD 37.999
LG OLED 77G16LA.APD 44.999
LG OLED 83C14LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED TV ler satış fiyatı bu şekilde olacak bekleyen arkadaşların bilgisi olsun ödeme şekline göre yardımcı olurum.
Düşünen arkadaşlar özelden mesaj atabilir veya iletişime geçerse yardımcı olmaya çalışıyım.
ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
MAĞAZA MÜD.
BURAK KESKİN
0506 620 31 32
FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.
-
@brknil06 Peki 55A1 modeli B1'inde mi alt versiyonu? 48 veya 55 bir model dusunuyorum da.
-
-
48C1'i illa ki monitör olarak kullanacağım diye tutturmuyorsa insan o fiyatlar verilip alınması pek mantıklı görünmüyor bana. Sanırım 55CX alıp yoluma devam edeceğim, fiyatlar beklediğimden yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 20 Mayıs 2021; 15:21:48 > -
Beklenildiği gibi fiyatlar yüksek. Oled almak isteyenler bence hala piyasada bulunabiliyorken CX fırsatını degerlendirebilir.
Burak bey g1 65 ler siyah renk mi? Birde ne zaman alabiliyoruz. Tşkler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam A1 alt model,quote:
Orijinalden alıntı: TheBadu@brknil06 Peki 55A1 modeli B1'inde mi alt versiyonu? 48 veya 55 bir model dusunuyorum da.
LG OLED 48C1 gelecek sadece 48 inç olarak -
Hocam 11.500 12.000 arsasında satışı olur bence.quote:
Orijinalden alıntı: St BatuhanDüz mantık döküm ve 2 tane küçük hesaplama yazayım dedim. Çalışırken arada refreshleyip denk gelince dayanamadım ama detaylı da düşünemiyorum şu an. İlk saniye düşüncem 48C1 için fiyatın 13,5k üzerinde olmayacağı yönündeydi ama fiyat dökümü çıkarınca 12,5k olabilir gibi geliyor. Önceki düşüncem de 10-12k aralığı idi ama doların durmadığını düşünürsek 12,5k da biraz kabul görebilir. Yine de en tatlı fiyat 11k olacaktır şu aşamada.
(Kur bu kadar fırlamasa bugün ne güzel 10k altına alacaktık tabii 48c1'i)
Alıntıları Göster
-
Hocam CX6 düşünüyorsanız bence haftaya bekleyin fiyat düşebilir bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Blackworms48C1'i illa ki monitör olarak kullanacağım diye tutturmuyorsa insan o fiyatlar verilip alınması pek mantıklı görünmüyor bana. Sanırım 55CX alıp yoluma devam edeceğim, fiyatlar beklediğimden yüksek.
-
Hocam renk konusunda net bilgi yok ama ön sipariş olarak alabilirsiniz şuan bilginiz olsun.quote:
Orijinalden alıntı: mrtelr86
Burak bey g1 65 ler siyah renk mi? Birde ne zaman alabiliyoruz. Tşkler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X