Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
152
Favori
459.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlık indirimle 2800€ ya 65 G19LA aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 20 Mayıs 2021; 16:55:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bütçemi aşıyor, c1 55 ne zaman 13 bin altına düşer o zaman alırım. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

anlık indirimle 2800€ ya 65 G19LA aldım
    Hocam hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Benim bütçemi aşıyor, c1 55 ne zaman 13 bin altına düşer o zaman alırım. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Hocam belli olmaz ama şuan 13800 geliyor satışımız ön siparişe özel bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam 11.500 12.000 arsasında satışı olur bence.

Alıntıları Göster

Burak bey bu durumda fiyat bilgisi gelmeyenleri satışı daha sonra mı başlayacak yoksa yarın ya da p.tesi güncellenecek mi liste? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 48" oled için ama insan tedirgin de oluyor maalesef :/

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Burak bey bu durumda fiyat bilgisi gelmeyenleri satışı daha sonra mı başlayacak yoksa yarın ya da p.tesi güncellenecek mi liste? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 48" oled için ama insan tedirgin de oluyor maalesef :/

Alıntıları Göster
    Hocam diğer hafta belli olacak ama %99 geldi satışa açılması bekleniyor.
  • Selamlar hocam, haberi sizden mi bekleyelim yoksa genel pazarda mı bir düşüş olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Selamlar hocam, haberi sizden mi bekleyelim yoksa genel pazarda mı bir düşüş olur?

Hocam CX6 çok adetli stok girişi oldu LG ye genel düşüş olur biz dede bir tık daha düşük olur
  • 2021 65" LG G1 OLED, unboxing,setup & demo
  • Unboxing The World's First 32-inch 4K OLED Monitor! (LG 32EP950)
  • çok teşekkür ederim 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

çok teşekkür ederim 😊

• LG G1 65 Inch OLED TV UNBOXING! Best 4K TV 2021?
  • Çok teşekkürler hocam. Burayı kirletmeyelim, eğer gelirse siz CX konusuna yazarsanız orayı takip ediyor olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Çok teşekkürler hocam. Burayı kirletmeyelim, eğer gelirse siz CX konusuna yazarsanız orayı takip ediyor olacağım.

Hocam fark etmez siz yazın ben bilgi veririm istediğiniz yerden yazabilirsiniz.
    İyi forumlar.
  • Sürpriz

Bugun 65G1 siparis ettim .

Çok bekledik, buralarda yolunu ,aylarca gozledik hep beraber ve nihayet ,Buyuk bulusma ,yakinda gerceklesiyor :) ve hasret bitiyor :)

Burak bey ,bu süreçte elinden geleni yaparak,yardimci oldu ,Kendisine buradan, ayrica tesekkür ediyorum.

Cihaz in yolunu gözlüyorum bugunden sonra ...

Darisi sizlerin basina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 21 Mayıs 2021; 0:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

LG OLED 48C14LB.APD fiyat bilgisi gelmedi.
    LG OLED 55A16LA.APD 12.999
    LG OLED 55B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
    LG OLED 55C14LB.APD 14.999
    LG OLED 55G16LA.APD 16.499
    LG OLED 65A16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
    LG OLED 65B16LA.APD 21.999
    LG OLED 65C14LB.APD 24.999
    LG OLED 65G16LA.APD 27.999
    LG OLED 77B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
    LG OLED 77C14LB.APD 37.999
    LG OLED 77G16LA.APD 44.999
    LG OLED 83C14LA.APD
    fiyat bilgisi gelmedi.

LG OLED TV ler satış fiyatı bu şekilde olacak bekleyen arkadaşların bilgisi olsun ödeme şekline göre yardımcı olurum.
    Düşünen arkadaşlar özelden mesaj atabilir veya iletişime geçerse yardımcı olmaya çalışıyım.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
    MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

55C1 e + 3 yıl garanti ekleyince 16-17k arası olur herhalde fiyatı. CX55 e göre neredeyse %40 pahalı. Herkesin dilinde olan; 'Yeni oledler ucuz olacak' lafı hayal oldu. Şimdiki cx le aynı fiyat olsaydı bari. (Fiyat sitemim size değil tabi)

CX le C1 arasındaki farka bakınca kumanda, yeni versiyon os + kücücük değişiklikler.

Sanırım bu durumda cx almak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 21 Mayıs 2021; 1:3:54 >

• Her modeldeki 14LB ve 16LA kodu ne anlama geliyor? Ya da modellerin farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: netcore

55C1 e + 3 yıl garanti ekleyince 16-17k arası olur herhalde fiyatı. CX55 e göre neredeyse %40 pahalı. Herkesin dilinde olan; 'Yeni oledler ucuz olacak' lafı hayal oldu. Şimdiki cx le aynı fiyat olsaydı bari. (Fiyat sitemim size değil tabi)

CX le C1 arasındaki farka bakınca kumanda, yeni versiyon os + kücücük değişiklikler.

Sanırım bu durumda cx almak daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    Hocam CX6 geçen sene ilk satışa çıktığında 17.999 dan satışa çıktı ona göre kıyaslama yaparsanız şuan C1 iyi fiyattan satışta tabi.
    Burada tercih sizin fark olarak net bilgi gelmedi ama bildiklerimi yazayım ben.
    Görüntü işlemcisi 4 nesil geçti,
    Webos yazılım 6.0 olarak geliyor,
    Magic kumanda değişiklik oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

Her modeldeki 14LB ve 16LA kodu ne anlama geliyor? Ya da modellerin farkı nedir?

Hocam ürün kodu devamı her seride farklı kullanıldı, ürünlerin kendi aralarında fark var.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.