Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
152
Favori
459.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam bununla ilgili mail atıldı cevap bekliyorum, bilgi gelince buradan genel bilgi veririm

Alıntıları Göster

Hocam bir sorum daha var. Ek garanti işlemlerinde +3 yılı özel bir firma mı karşılıyor yoksa direk Lg mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

Siteye göre hdmi 2.1 var gözüküyor ancak yok diyor yukarıdaki linkteki video.

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

Sitede de Hdmi 2.0 yazıyor hocam hoparlör sistemi olabilir mi sizin baktığınız özelliklerde?

Bu t.v. yi ben de takibime aldım ancak Ps5 için düşünüyorum,4k da 60 hz destekliyor ve hdmi 2.0 olması benim içinde dezavantajı.

• Şimdi ben 77" G1 almayı planlıyorum.. Ölü piksel olayları vs nasıl oluyor? 1 adet bile ölü piksel kabul edilemez bu pahalılıkta bir tv için...

ayrıca +3 yıl garanti uzatmanın ücreti nedir bilen var mıdır?

• Arkadaşlar çok yoğun pm geliyor. Aldığım fiyat bana özel malesef Burak bey ile iletişime geçip kendiniz fiyat isteyin.Sigorta +3 vs değişiyor

Tv yi ilk aldık kullanıyoruz lakin sizdr acele etmeyin bügün değil yarın,öbür gün sizindr cihazı ekip getirir.( bende ilk takıntısı var rtx3080 dede vardı,çok baş ağrıttık)

Fiber optic kablom yolda bu yüzden istediğiniz gibi yüksek sample ı videoları PC den koyamam.Biraz daha bekleyin
    Youtube dan bitrate i yüksek klasik test videosu Gemini Man + Interstellar docking koyuyorum.

Kesinlikle FILMMAKER MODE kullanılıcak. Bu seride lg ne yaptıysa -760-780-800 bandına çıkmıyor.(standart eco vırt cırt olan mode lar. Game hariç)
    Gözlerime güvenirim elimden çok panel geçti 77CX, Q95T,CRG90,PG35VQ (ark)

Birkaç amatör yorum;

-Evo panel Allahu ekber olmuş.ABL yok gibi birşey. CX C9 daki dandik beyaz tonu yok

-Tv ısınmıyor.

-G serisi olduğu için QC yüksek B ve C serisinde halay çeken ölü pikselleri forum bilir. Gidip 1-2 koyun G alın,Lottery ile uğraşmayın. ( tabi G dede olabilir)

Pink Tint, %5 grey scale uniformity, dead pixel

Bu yılın G hoparlör leri bir değişik olmuş. Duvara tam flush yapamadım belki bu yüzden ama AI sound dimensional boğuk bir ses veriyor. Kesinlikle C1 CX ile aynı watt değil çok daha güçlü. Z5500 ü söküp attım tatmin etti

Bana yakışan daha detaylı fotolar yarın.

Allah herkese gönlüne göre TV sini nasip eder İNŞALLAH.

WebOS uzmanı değilim Netflix de aspect ratio nasıl zoom olucak ? Black barları sevmiyorum başka seçilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 27 Mayıs 2021; 21:6:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugguurr07

Hocam bir sorum daha var. Ek garanti işlemlerinde +3 yılı özel bir firma mı karşılıyor yoksa direk Lg mi?

Alıntıları Göster
    Hocam +3 yıl garanti uzatması bizim anlaşmalı olduğumuz firma üzerinde oluyor herhangi bir sorun sıkıntı olursa Türkiye'nin neresinde olursanız olun direk LG YETKİLİ SERVİSİ gelip sorunuzu çözüyor,
    Bilginiz olsun.
    Media market, Vatan, Teknosa bu tür marketlerden yapılan garanti hizmetlerindeki işleyiş farklıdır, marketlerde genelleme her markayı sattığı için herhangi bir sorun sıkıntı olursa A bir servis ile anlaşma yapıyor herhangi bir sorun sıkıntı olursa direk oraya gönderiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Corticera

Şimdi ben 77" G1 almayı planlıyorum.. Ölü piksel olayları vs nasıl oluyor? 1 adet bile ölü piksel kabul edilemez bu pahalılıkta bir tv için...

ayrıca +3 yıl garanti uzatmanın ücreti nedir bilen var mıdır?

Hocam özelden iletişime geçerseniz ürün stoklarımızda var detaylı bilgi verebilirim bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam +3 yıl garanti uzatması bizim anlaşmalı olduğumuz firma üzerinde oluyor herhangi bir sorun sıkıntı olursa Türkiye'nin neresinde olursanız olun direk LG YETKİLİ SERVİSİ gelip sorunuzu çözüyor,
    Bilginiz olsun.
    Media market, Vatan, Teknosa bu tür marketlerden yapılan garanti hizmetlerindeki işleyiş farklıdır, marketlerde genelleme her markayı sattığı için herhangi bir sorun sıkıntı olursa A bir servis ile anlaşma yapıyor herhangi bir sorun sıkıntı olursa direk oraya gönderiyorsunuz.

Alıntıları Göster

Hocam bilmediğim için soruyorum hangisi daha iyi. MediaMarkt da çalışan kişiler bizim garanti daha iyi, direkt MediaMarkt garantili dedi. Sizin dediğiniz sanırım Global Lg garantili oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugguurr07

Hocam bilmediğim için soruyorum hangisi daha iyi. MediaMarkt da çalışan kişiler bizim garanti daha iyi, direkt MediaMarkt garantili dedi. Sizin dediğiniz sanırım Global Lg garantili oluyor

Alıntıları Göster
    Hocam market çalışanları her şey ürün satana kadar size her türlü cümle kurar ama ürünü aldınız herhangi bir sorun sıkıntı yaşarsanız karşınızda muhatap bulamazsınız,
    MediaMarkt veya diğer firmalardan ürün alırken 2 tane sorunuz olsun,
    Aldığınız ürüne 2 yıl sonrası herhangi bir sorun sıkıntı olursa hangi servis gelip bakıyor?
    Standart 2 yıl garanti kapsamında logo yanmasını dahi kapsıyor +3 yılda kapsıyor mu? diye sorun bu 2 detay çok önemli tüketici acısından,
    LG YETKİLİ SERVİS gelip bakıyor diyorsa, logo yanması dahi kapsıyor diyorsa yaptırabilirsiniz

• Teşekkür ederim hocam cevabınız için, o 2 şartı sizin önerdiğiniz sağladığı için sizin dediğinizi almak isterim

• Merhaba arkadaşlar, uzun süredir odamda PS5 ile kullanabileceğim ve Film izleyebileceğim bir Tv arayışı içerisindeydim. LG CX almayı düşünüyordum ama bir yandan da C1 ler gelmeye başlayacak diye beklemedeyim. Kısmet bugüneymiş, forum üzerinden iletişime geçtiğim Burak Bey den cihazı kapora ile geçen hafta ayırttım. Dün ödemesini yaptım ve cihaz bugün elime ulaştı. Burdan Burak Bey e teşekkürlerimi sunuyorum cihazı bana ışık hızı ile kargolattığı için. Ankaradan aynı gün elime ulaştı. LG Televizyon almayı düşünen arkadaşlara şiddetle Burak Bey'le iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum. 3 Yıl ek garanti uzatmasıyla beraber almış oldum. Yarın servis kurulumunu yaptırıcam, ilerleyen vakitte sizlerle görüntüsü hakkındaki deneyimimi sunmak isterim(özellikle PS5 oyunları ile)

iyi akşamlar, iyi forumlar

• Alanlara hayırlı olsun, güle güle kullanın. G1 düşerse 13bine alırım yoksa beklemeye devam. Eskidendi ilk çıktığı gibi gidip ürün almak hevesi şuana kadar hiç faydasını görmedik.

• Alanlara hayırlı ve uğurlu olsun. Klasik olarak şu 48C1 i yazasım geldi bu vesileyle. Fiyatı ayrı bir soru işareti ve tabii satışa çıkışı da ayrı bir soru işareti. Haftaya umarım netleşir durumumuz.

edit: kampanyalar açısından da bir gelişme var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 27 Mayıs 2021; 23:37:37 >
  • ...F.E.A.R... kullanıcısına yanıt

Çok tşklr, yanılmışım.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

Rica ederim LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] Kendinize en uygun aradığınız cihazı bulur alırsınız umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantsoysal

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir odamda PS5 ile kullanabileceğim ve Film izleyebileceğim bir Tv arayışı içerisindeydim. LG CX almayı düşünüyordum ama bir yandan da C1 ler gelmeye başlayacak diye beklemedeyim. Kısmet bugüneymiş, forum üzerinden iletişime geçtiğim Burak Bey den cihazı kapora ile geçen hafta ayırttım. Dün ödemesini yaptım ve cihaz bugün elime ulaştı. Burdan Burak Bey e teşekkürlerimi sunuyorum cihazı bana ışık hızı ile kargolattığı için. Ankaradan aynı gün elime ulaştı. LG Televizyon almayı düşünen arkadaşlara şiddetle Burak Bey'le iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum. 3 Yıl ek garanti uzatmasıyla beraber almış oldum. Yarın servis kurulumunu yaptırıcam, ilerleyen vakitte sizlerle görüntüsü hakkındaki deneyimimi sunmak isterim(özellikle PS5 oyunları ile)

iyi akşamlar, iyi forumlar

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Alanlara hayırlı ve uğurlu olsun. Klasik olarak şu 48C1 i yazasım geldi bu vesileyle. Fiyatı ayrı bir soru işareti ve tabii satışa çıkışı da ayrı bir soru işareti. Haftaya umarım netleşir durumumuz.

edit: kampanyalar açısından da bir gelişme var mı acaba?

Hocam aldığımı bilgi Haziran ayının 3 haftası satışa açılacak fiyat olarakta 12999 olacak büyük ihtimalle bilginiz olsun.
  • Burak Bey'den satın aldığım 55G1 bugün teslim oldu. Yarın kurulumu yapılacak. Kurulduktan sonra PS5 ile amatör performans değerlendirmeleri yaparım...

İnternetten aldığınız ürün yeri geliyor haftalarca gelmiyor. Dün stoklara giren G1, Ankara'dan İzmir'e bir günden kısa sürede teslim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagugur

Burak Bey'den satın aldığım 55G1 bugün teslim oldu. Yarın kurulumu yapılacak. Kurulduktan sonra PS5 ile amatör performans değerlendirmeleri yaparım...

İnternetten aldığınız ürün yeri geliyor haftalarca gelmiyor. Dün stoklara giren G1, Ankara'dan İzmir'e bir günden kısa sürede teslim oldu.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• 48" C1 takibimde Burak Hocam.

• Konuyu takip eden 77 C1 kullanıcıları kendini belli edebilirmi ?

WBE S34C Evo paneli geliyor direk.Kontrolünü yapalım elimizde data olsun.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.