Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
152
Favori
459.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amonRa

@SteamRoller arkadaşlar sana nazikçe izah etmiş ama sanki sen aşırı tepki vermişsin. ( ben ne alaka dersen, sadece şunu hatırlatmak isterim keskin sirke küpüne zaradır )

söyledikleri : aralarında ahım şahım fark yok. ara fark verip almaya değmez.
    sen ise : değer diyorsun.

Farklar görecelidir bilgi kapasitesi + beklentiye göre. Buradan anlaşıldığı üzere forumdaşların + genel olarak çok bilgili olduğunu sanan insanların en basitinden "3 ms ehehe" lafına takılmış olması yine bunun bir kanıtı.

O kadar içi dolu mesaj yazıp aradan cımbızla laf seçmek trollük + laubali huzursuzluk çıkartmaktır. Donanım ve TV bölümü yıllardır dingonun ahırı şeklinde. Yönetim olayın farkında Allaha şükürLG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

Bu arada teknik konuşursam C1 alırsanız WBE S34C Evo panel gelme şansı var. 77' Alırsanız net WBE Evo panel geliyor. Service kumanda ile G1 e çekme durumu var ( tartışılır)

Her türlü C1 alınır ve 2022 ye 7 ay kalmışken 2020 modeli önerilmesi saçmadır.

Benim üzerinde durduğum konu Gsync VRR range dir. Min 20hz vs 40hz uçurum bir farktır, bunu bilmeyen zaten hayatında g sync oyun oynamamış pek üzerine gitmiyorum kimsenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • maglorvardamir M kullanıcısına yanıt

HDMI 2.1 yokmuş, ancak 100 Hz. Aşağıda Almanca bir inceleme var.

• quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

Philips OLED 705 çok iyi fiyatmış. Kendi sitesinde bile özellikleri yok. Acaba özelliklerini gösteren bir site var mı?

https://www.epey.com/televizyon/philips-55oled705.html

Eklediğim linkte sayfanın aşağılarına doğru indikçe çıktığı tarihten günümüze kadar olan izlediği fiyat grafiğiyle ekran özellikleri,bağlantı ve güç özellikleri hepsi belirtiliyor,genelde Epey.com'u araştırma için tercih ediyorum.Ben de t.v. arayışında biri olarak. LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 27 Mayıs 2021; 13:51:17 >

• quote:

2.defadır Forumun faydasini görüyorum.

Burak hocamızın kıymetini bilin gençler/abiler

Ulusal hazine gibi adam
    Hocam hayırlı uğurlu olsun 2 saat içinde OLED G1 ürünüz yetkili servisimiz tarafından gelip kurulum montajı yapılacak resimli bir şekilde yorumunuzu bekliyorum.
  • Philips oled 705 2021 a serisinden iyi 2020 b serisinden kötü bu özellikler çerçevesinde. Giriş seviyesi uygun fiyatlı oled arayanlar için sıralama,

A1-philips705-bx-cx

Şeklinde görünüyor. Ben 2020 modellerin kısa vadede bir alım fırsatı sunacağı, 2021 modellerin ise daha ulaşılabilir fiyatlara geleceğini düşünüyorum, burak hocam indirim ve kampanlardan bizi haberdar edecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

GPU temelli Low Framerate Compensation(LFC) denilen özellik var. Bu özellik oyun 40 fps'nin altında olduğunda bunu 2 ile hatta bazen 3 ile çarparak normal aralığa getiriyor. AMD Freesync - Nvidia gsync ve Xbox series x'in hepsinde bu özellik var. Dolayısıyla gpu kaynaklı olduğu için c9 bile kullansanız 40 hz altında görüntüde bozulma yaşamadan oynamanız mümkün.

Bu arada 2020 serisinden itibaren LG oledlerde LFC desteği var. Yani eski nesil gpu'larda bile televizyonun bu özelliği sayesinde 40 hz altında sıkıntı yaşamazsınız. Belki LG C1 native olarak 20-120 hz aralığa sahip olduğundan LFC devreye girmesine gerek kalmayacak ve daha doğal görüntü sunacak, denilebilir. Fakat bu ancak karşılaştırmalı videolarla anlaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maglorvardamir

Philips oled 705 2021 a serisinden iyi 2020 b serisinden kötü bu özellikler çerçevesinde. Giriş seviyesi uygun fiyatlı oled arayanlar için sıralama,

A1-philips705-bx-cx

Şeklinde görünüyor. Ben 2020 modellerin kısa vadede bir alım fırsatı sunacağı, 2021 modellerin ise daha ulaşılabilir fiyatlara geleceğini düşünüyorum, burak hocam indirim ve kampanlardan bizi haberdar edecektir diye düşünüyorum.
    Hocam şu anki piyasa şartlarında LG OLED TV ler çok iyi fiyattan satılıyor 2021 modelleri 2020 model düşünenler CX6 özel fiyatım var özelden iletişime geçerse yardımcı olmaya çalışıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam hayırlı uğurlu olsun 2 saat içinde OLED G1 ürünüz yetkili servisimiz tarafından gelip kurulum montajı yapılacak resimli bir şekilde yorumunuzu bekliyorum.

Alıntıları Göster

Burak hocam Allah senden razi olsun Tr deki ILK G1 kurulumunu yaptik şimdilik beyaz pink tint varmı diye öylesine foto atıyorum. Pink tint de çıkmadı açılı kameradan yakalamıyor. Detaylı incelemesini yapacağız

Allah herkese gönlüne göre versin G1 yok etmiş ortalığı calibresiz bile :)

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam, ağız tadıyla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...F.E.A.R... kullanıcısına yanıt

Siteye göre hdmi 2.1 var gözüküyor ancak yok diyor yukarıdaki linkteki video.

• quote:

Burak hocam Allah senden razi olsun Tr deki ILK G1 kurulumunu yaptik şimdilik beyaz pink tint varmı diye öylesine foto atıyorum. Pink tint de çıkmadı açılı kameradan yakalamıyor. Detaylı incelemesini yapacağız

Alıntıları Göster
    Hocam aynen şuan ilk size kurulum oldu OLED G1 ürünü,
    Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın inşallah.

• oled 705 de hdmi 2.1 mevcut değil.O cihazada o para verilmez.Bu saatten sonra 10k üzeri cihaz almayı düşünen hdmi 2.1 ve 100-120 hz harici tv almasın.Bu ikisi muhakkak olmalı.

• quote:

Alıntıları Göster

Wow hayirli olsun hocam ,65 inch mi

Bir kac resim daha paylasin youtube 4k videolardan. Hd tv kanallarindan vs netflix ps5 vs ne varsa raziyiz . Gorelim ,

Gercekten Tr de ilk oldunuz tebrikler LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 27 Mayıs 2021; 18:53:11 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.