Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
152
Favori
459.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

%5 ISO ayarlı.

Uğraştırdım hocam, teşekkür ederim çok. Dikey çizgiler mevcut, evet. Ancak normal kullanımda ve çıplak gözle görüldüğünü sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beygirbey

Öncelikle detaylı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Burak Bey'den biz de nasip olursa bir satınalma yapacağız. Umarım C1 bandına çıkabiliriz fakat CX bekliyoruz gibi gözüküyor.

Kendisi de cevaplarsa memnun oluruz fakat aşağıdaki ihtimallerde herhalde garanti kapsamında bir değişim söz konusu oluyordur diye anlıyorum? Saygılar.

-Grid Pattern

-Grey Scale Uniformity %5

-Ölü pixel

-Vertical Banding

Garanti kapsamında değişen şeyler Burn IN- Anakart Hatası vs Burak hocam önceki sayfalarda yazdı.

Grid Pattern Grey Scale Banding bunlar Lottery hocam

Panelinizde Uniformity ( gri deki yayılım.) ve ölü pixel çıkmaz ise değiştirmeniz için bir gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Uğraştırdım hocam, teşekkür ederim çok. Dikey çizgiler mevcut, evet. Ancak normal kullanımda ve çıplak gözle görüldüğünü sanmıyorum.

Alıntıları Göster

150 saat olmamış OLED de grey scale testi istenmez zaten. Seni kırmadım attım yoksa 35 saat kullanılan bir OLED de daha hiçbir şey oturmamıştır.

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Bazı markaların panelleri fabrika çıkışından berbat oluyor da onun icin görmek istedim, teşekkürler ^^

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkk

Teşekkür ederim cevap için öyleyse sorun yok o zaman.

Sadece merak ettiğim bu durum hdmı 2.1 in şuan ki durumundan mı kaynaklanıyor yoksa bu LG ye özel bi durum mu acaba ?

Yani Sony ve Samsung ta ki hdmı 2.1 de mi 40gbps ?

C9 da 48 koyup devamında 40 koyması akıl tutulması zaten kendimizi kandırmayalım.

Sony ve Samsung u bilmem araştırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Bazı markaların panelleri fabrika çıkışından berbat oluyor da onun icin görmek istedim, teşekkürler ^^

Doğrudur. Ben bunlarla uğraşmak istemediğim için G1 Evo çakıp geçtim. Kulağıma bir bilgi gelmişti G1 EVO dada derecelendirme var.

En dandik Evo paneli C1 e ( yine şans) mesela 77 c1 direk S34C geliyor. Oturmuş ve stabil panel G1 EVO ya

Yüksek nit görebilen EVO panelide SONY A90J ye gidiyor diye.. çok mantıklı zaten. Intel işlemcideki 10900-10850k gibi

• quote:

Doğrudur. Ben bunlarla uğraşmak istemediğim için G1 Evo çakıp geçtim. Kulağıma bir bilgi gelmişti G1 EVO dada derecelendirme var.

En dandik Evo paneli C1 e ( yine şans) mesela 77 c1 direk S34C geliyor. Oturmuş ve stabil panel G1 EVO ya

Yüksek nit görebilen EVO panelide SONY A90J ye gidiyor diye.. çok mantıklı zaten. Intel işlemcideki 10900-10850k gibi

Alıntıları Göster

Vay be, ilk kez duyuyorum bunu da :)

• Lg oled 55g1 %5 Iso400 sabit karanlık oda

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

Fotoda gozukmese bile çok hafif dikey çizgiler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2mt yeterli geldi. Ibrahim beyden UHS sertifikali Paugge 2mt aldim. Zeskit ile aynı ayarda Türk firması çok başarılı buldum. (Entepe elektronik,fiber de var arkadaşlarda)

Alıntıları Göster

Hocam kabloyu tam olarak nereden aldınız acaba? İbrahim bey forumdan birisi mi_

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcelik

Hocam kabloyu tam olarak nereden aldınız acaba? İbrahim bey forumdan birisi mi_

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster

hocam çok hızlısınız teşekkür ederim. Çarşamba benm tv kararım netleşiyor

• quote:

hocam çok hızlısınız teşekkür ederim. Çarşamba benm tv kararım netleşiyor

Alıntıları Göster

Media Markt gibi rezil bir firmadan almayın bari. Burak hocamız dururken hele..

• quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Bizim BEKO OLED'e de yapmıyor musunuz hocam ? :)

3 yıl var kendiliğinden uzatma istedim TV'lere yapamıyoruz dediler.

Hocam maalesef bu konuda destek sağlayamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beygirbey

Merhaba, bilmeyen kimseler için bu panel lottery konusu hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Bütçemiz C1 (ve tabii ki maalesef G1) el vermediği için 65'' CX stoku bekliyoruz şu anda. Eskiden B7'miz vardı TV ünitemiz kırıldı panelimiz hasar aldı, maalesef kaybettik TV'yi. Teşekkür ederiz.

Merhaba hocam geçmiş olsun tekrardan OLED CX6 üretimi bitti gelmeyecek, geçen hafta bir ihtimal stoklara girme ihtimali vardı şuan gelen mailde artık gelmeyecek bilgisi aldım sizin için en iyi seçenek 2021 C1 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pedimento

Hocam ben 65 G1 aldım ama hala yolda, gelmesini bekliyorum, horoz taşıyor, daha önce kötü tecrübem oldu Hepsiburada dan aldığım TV hasarlı gelmişti, umarım bu sefer birşey olmadan getirirler. Yarın gelse salı da montaj olur inşallah bakalım.
    Geldiği zaman bu testleri yaparım bende.
    Serkan hocam inşallah sorunsuz yarın sizde olur ürünüz en ufak sorun sıkıntı olursa direk iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Media Markt gibi rezil bir firmadan almayın bari. Burak hocamız dururken hele..

Alıntıları Göster

Ben Malatyadayım buradaki MM deki arkadaşlar hep tanıdık. 10 a yakın tv aldım MM den ama hepsi samsung. (kendi evimize, babama, işyerime vs vs hatta geçen ay dayım için Malatyadan alıp Ankaraya teslim ettirdik)

İşyerimin bütün alışverişlerini oradan yapıyorum. İndirim vs yapıyorlar hep. Tvde de öyle. Cuma 77GX e internette 43999 yazarken bana 38000 dediler. 77G1 e de fiyat teklifi vericekler 39 bandında fiyat bekliyorum ve KK 3-4 taksit. Burak Hocam ın fiyatını buraya yazmayayım ama nakt havale şeklinde.

Kabloyu aldım bu arada , amazonda stokta yokmuş hepsiburadadan aldım hemen.

• Teşekkür ederim Burak hocam, umarım sapasağlam gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walter21

Diğer firmalardan özellikle vatandan daha önce oled tv almış biri olarak söyleyebilirim ki satış sonrası destek diye bişi yok. Aldığım ürün resmen teşhir üründü bunu servisinde sorumsuzluğu nedeniyle bir türlü kanıtlayamadım. Bu işin sonunda hakem heyetiyle iade ettim. İade işlemi için bile uğraştırdılar. Burak bey gerçekten ilgili bir satıcı. Siz daha önce vatandan almış olsanız arayıp diyebilir miydiniz “bu ürünü 16500e aldım niye şimdi 14800 oldu’’. Burak hocaya bunu diyebiliyorsunuz. Ne sorun olursa hangi saatte olursa sıkılmadan size cevap veriyor. Ben kendisiyle ilk defa iletişime geçtim ürün konusunda destek konusunda çok iyi ve bu konuda diğer firmalarla kıyaslanamaz. Fiyatlarıda genel olarak piyasanın altında. İleride ne olur bilmiyorum ama şu an için piyasada bulduğum en iyi bayi.

Teşhir ürün olduğunu nasıl anladınız hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben Malatyadayım buradaki MM deki arkadaşlar hep tanıdık. 10 a yakın tv aldım MM den ama hepsi samsung. (kendi evimize, babama, işyerime vs vs hatta geçen ay dayım için Malatyadan alıp Ankaraya teslim ettirdik)

İşyerimin bütün alışverişlerini oradan yapıyorum. İndirim vs yapıyorlar hep. Tvde de öyle. Cuma 77GX e internette 43999 yazarken bana 38000 dediler. 77G1 e de fiyat teklifi vericekler 39 bandında fiyat bekliyorum ve KK 3-4 taksit. Burak Hocam ın fiyatını buraya yazmayayım ama nakt havale şeklinde.

Kabloyu aldım bu arada , amazonda stokta yokmuş hepsiburadadan aldım hemen.

Alıntıları Göster

Hocam bizim derdimiz fiyat değilki zaten çok paralar veriyoruz. Media, Vatan 3 yıl ek garantide burn in garanti vermiyor. Ordan başınız yanmasın. 77 GX i direk eleyin hiçbir fark yok CX ile hatrı sayılır.

Kablo dan çok memlun kalıcaksınız yeterki dükmeyin kabloyu çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedimento

Teşekkür ederim Burak hocam, umarım sapasağlam gelecek.
    Hocam gelir sorun olmaz şuan 2021 seri 100 adet üzerinde sevkiyat oldu 1 tane sorun sıkıntı yaşayan olmadı 12 13 adet 77G1-77C1 var aralarında, kurulum olsun buradan yazar yorumlar
    Sizden de bekliyorum kurulum öncesi ve sonrası yorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.