Şimdi Ara

LG 27GL63T-B.APD, 27'' UltraGear, 1ms (MBR), 144 hz, HDR10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü 2416 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günümüz dolar kuru ve yurtdışı satış fiyatına göre çok iyi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın . Amazon satıyor 1 tane ben aldım .

19.06 itibariyle STOK SON 1 Kalmış alanlara hayırlı olsun

19.10 itibariyle stoklar bitti almak isteyen ara ara stok kontrolü yapabilir

www.amazon.com.tr
    Amazon'daki listemi inceleyin
    https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/UG87PGQQTPW0?ref_=wl_share

27 inç 1080 p kullanılmazcılar gelmeden 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 4 Nisan 2022; 19:11:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hayatında hiç 27'' 2K monitör deneyimlememiş insanlara tabi ki 27'' 1080p normal gelir, mesele zaten 2K deneyimleyen insanların artık 1080p yi beğenmemesi.

27'' 2K ve 27'' 1080p ikisini de deneyimledim farkını anlayamadım diyen varsa da şuraya bir uğrasın;

Edit: alın size 27'' 1080p, pixel sayamayan dediğim gibi yukarıdaki linke bir uğrasın.

Edit 2: param buna yetiyor bunu alıyorum diyene lafım yok ama arada fark yok diyen, pixel sayılmıyor diyen kendini kandırır.

• Onlar boş yapıp akıl vermesinler, sıkıyorsa para versinler..

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Aoc var bende 2 yıldır kullanıyorum harbi öyle abarttıkları gibi bir durum yok ya muhtemelen gözleri bozuk 😂 27 inç 1080 p candır 2 sene önce 2 kya almıştım fiyat çok iyi geldiğinden bunuda alıp çift monitör yaptım 😂 yurt dışı fiyatı 255 -350 euro arası

• M S G kullanıcısına yanıt

Valla ben de söylemiyim söylemiyim diyorum da 27 inçte piksel sayabilen arkadaşların doğa üstü yeteneği falan var herhalde.

İki tane 27 inç monitör kullanıyorum biri 2K biri 1080p. 2K'da ekrana daha çok şey sığdığı için göze daha hoş geliyor tabii ama 1080p'de hiç öyle piksel sayma olayı falan yaşamadım 2 yıldır.

• 250 nit olmasa kağıt üzerinde iyi gibi. Ama 250 nit hem de 27 inch e dagılmış bir 250 nit aydınlık ortamlarda yetersiz gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt
    Şu ortamda bu fiyata mükemmeli aramamak lazım bence :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mükemmellikten ziyade aydınlık ortamda kullanacak arkadaşlara uygun olmadığını söylemeye çalışıyorum. Yoksa mükemmellikten vazgeçeli 20 yıl oldu. Bizimkisi daha çok kervanı yolda düzmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quirah kullanıcısına yanıt

24inç 1080p monitörümde pixelleri sayabiliyorum

• 27 2k ips kullanıyorum yanında MacBook pro 16 var. O bile kötü geliyor. Üzgünüm 1080 tercih edilmez 24 kurtarır belki ona birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 4 Nisan 2022; 16:46:56 >
  • Hayatında hiç 27'' 2K monitör deneyimlememiş insanlara tabi ki 27'' 1080p normal gelir, mesele zaten 2K deneyimleyen insanların artık 1080p yi beğenmemesi.

27'' 2K ve 27'' 1080p ikisini de deneyimledim farkını anlayamadım diyen varsa da şuraya bir uğrasın;

Edit: alın size 27'' 1080p, pixel sayamayan dediğim gibi yukarıdaki linke bir uğrasın.

Edit 2: param buna yetiyor bunu alıyorum diyene lafım yok ama arada fark yok diyen, pixel sayılmıyor diyen kendini kandırır.

LG 27GL63T-B.APD, 27'' UltraGear, 1ms (MBR), 144 hz, HDR10, G-Sync Pivot Oyuncu Monitörü 2416 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 4 Nisan 2022; 17:10:42 >

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

konunun başlarında 27inç full hdyi övdükleini görünce birşeyler yazmaya geldim sizin yazdıklarınızdan sonra başka birşey söylemeye gerek yok kendilerini avutuyorlar..

• Soru
    Ryzen 2600+4gb rx570 sistemimde 27" 2k alsam oyun oynayabilecek miyim 2k da bu sistem ile.Ne dersiniz şuan 23'5 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bence sizin gözlerde sorun var.

• ardack kullanıcısına yanıt

Gözlük kullanmıyorum, bu yaşıma kadar hiç göz sorunu yaşamadım. Ekranın dibine girip gerçekten pikselleri saymaya çalışmadığınız sürece 27''-1080p kullanmakta bir sıkıntı yok.

Edit: Yukarıda da bir tane kamera görüntüsünü gerçek akan görüntü sanan bir zeki çıkmış. Ortam her zamanki haline geliyor, ben erkenden kaçayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 4 Nisan 2022; 18:46:39 >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Çift ekran kullanıyorum. 27" 2k ile oyun oynuyorum;) Yazı ile olan işlerimde 27" 2k bana biraz bulanık gelmeye başladı. 110 PPI için ideal bir PPI değeri deniliyor deniyor ama diğer monitörüm 160 PPI, onu kullanmaya başladıktan sonra 110 PPİ hafiften kötü gözükmeye başladı.

Dediğiniz gibi tamamen yüksek çözünürlüğe alışma ile alakalı. 4 sene önce 27" 1080p monitör kullandığım zaman 1080p yeterli gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle stoklar bitti almak isteyen ara ara stok kontrolü yapabilir , iyi forumlar

• 1080p LC27FG73 Quantum Led monitor kullaniyorum. 2k monitor arayisindayim aynı inç'te neden derseniz. Tamam abartıldığı kadar piksel sayma vs soz konusu degil monitore 5cm'de durmuyorsa gozunuz ama yazı okumak vs bir sure sonra gozu cok yoruyor clear type bir miktar tatmin etse de eğer monitoru ayni zamanda iş icin kullanacaksaniz tavsiyem 27 inç 2k veya 24 inç 1080p. Ha bu fiyata bu ozelliklerde yok diyorsanız alın oyun icin sanmiyorum kotu olsun zaten o hengamede bir de piksele odaklanilmaz.

• 27" full hd monitör kullanıyorum. Pikseller belli olmuyor. Pikselleri görebilmem için monitörün dibine girmem lazım. Çok küçük olduğu için farketmek zor oluyor. Kamera ile yakınlaştırmak lazım. Panelden panele fark olabilir. Ben oyun için aldım. Oyun konusunda memnunum. 2k monitörden fullhd ye geçince sıkıntı yaşadım. Ama insan alışıyor. Daha iyinin iyisi var. Bu mantık ile gidersek monitör almaya paramız yetmez.

Çoğu zamanınızı oyun ile geçiriyorsanız ve gücünüz full hd ekran kartına yetiyorsa alınır. 2k da 1k görüntü anlamında keyif vermiyor. Onun dışında 2k monitör almak çok daha mantıklı.

• ben Dell Marka 27" Ips 75 hz monitör kullanıyorum ve açıkçası bundan önce Ips takıntımı yok edeyim diyerek Viewsonic marka 2k 27" bir monitör almıştım hiçbir şekilde tatmin etmedi ve Şu anda kullandığım monitörde de hiçbir şekilde pixel sayma durumu söz konusu değil tek sıkıntım hz değeri ve 5ms olmasıydı bu sebeple birkaç gündür bu monitöre bakıyordum 2k olanı ortalama 6bin civarında hem pivot hem hdr10 desteği hem de Ips olup 144hz olması sebebiyle kesinlikle 3bine bile alınabilecek bir monitördü bu fiyata kaçmazdı ve kaçmadı da

İşte gözlük kullanmadığınız için gözünüz görmüyor bence de. Bundan neredeyse on sene önce ilk defa 27 inch 1080p monitörde tasarım yapan kuzenimi görünce inanamamıştım, pikseller o kadar gözüme batmıştı ki monitörü bozuk sanmıştım, ve dikkat çekiyorum 10 sene önce bu teknolojiyi yadırgadım. Apple boşuna mı 27 inch'e 5k koyuyor? Neredeyse herkesin elinde full hd panel ekranlar var hiçbir piksel görünmüyor ama monitöre gelince pikselin görülmesi normal kabul ediliyor (evet uzaktan dahil).

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.