Şimdi Ara

Lg 32lb652 uydu cihazımı tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar başlıktada belirttigim gibi lg lb652 v tv hiremco chipbox chazımı malesef tanımıyor scart baglarsam tanıyor ama hdmi den görmüyor neden gerek duyuyorsunuz dediginizi duyar gibi oluyorum benim cihazımda biis key ve ccam olarak kullandıgım için lg heleki webos işletim sistemi hiç hoşuma gitmedi acaba önerileriniz nedir

• berkant03 B kullanıcısına yanıt
    Acaba hdmi kablo ile ilgili olabilirmi? Benzer bir sorun bende de oldu vasat bir hdmi takınca tv tanıdı.
    Birde TV'den memnunusunuz? Bende almayı düşünüyorum. SD ve iptv yayınlarında görüntü nasıl. 3d kullandınızmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • merhaba tv gayet güzel sadece ben webos işletim sistemine alışamadım ıptv henüz deneymedim kendi internetinden ve internetteki flim sitelerinden sorunsuz i flimler izledim gayet güzel kaliteli 3d ise bende 42 inc de var ondan daha iyi diyebilirim tek sıkıntım 3 tane kablo denedim olmadı hepside iyi kabloydu uydumu başka cihazda denicem tvyi tavsiye derim başka merak ettiginiz varsa sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkant03 -- 29 Ağustos 2014; 23:25:07 >
    İlgin için teşekkür ederim. 1-2 sey daha danışmak isterim. La serisindeki eşdeğerlerinden ucuz olan bu modelin ekranın çok parladığı yazılmış yabancı forumlarda.
    Birde siyah renklerde soluk kaldığı söyleniyor. Senin düşüncelerin nedir. Aslında düşünmeden alacaktım ama şuan kararsız kaldım. Yardımcı olursan sevinirim.
  • siyah renlerde bence gayet güzel güzel ekran parlaklıgı derken panelin parlamasımı yoksa renk parlıgımı
    Ekranın yansıma yapması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yansıma oluyor olmuyor desem mesala arka tarfınızda ışık çoksa malesef yansıma yapıyor pencereniz açıksa ışık alıyorsa malesef yansıma alıyor kısa mesafede uzak mesafade daha az büyük odaya koydunca iyi kuçuk odamda daha fazla
  • Teşekkürler. Biraz fiyatının düşmesini bekleyip alıcam inşallah. İptv deneyimlerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Buarada hiremco çalıştımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptv yüklicem tvye .. kısa zamanda . sanırım uyduyu servise gönderecem büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.