slm lar. 1 haftadır araştırmadığım okumadığım forum kalmadı ama heryer de farklı görüşler var karar veremedim 2 model arasında kaldım.tam samsung almaya karar vermişken LG kafammı karıştırdı. yardımlarınızı bekliyorum 1. LG 32LC42 LCD TV 2. samsung Le 32s81b
bir de philips Pfl 5322/10 var ne dersiniz bunlar için yorumlarınız benim için önemli...
Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir. Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim. Bilgi için TIKLAYIN
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ben samsungu tavsiye ederim.lcdleri çok başarılı gerçekten.
aslında ilk almayı düşündüğüm samsung du ama özellik olarak bakınca 1080p tarama özelliği mesela LG biraz daha ağır basmaya başladı
S serisi Samsung yerine Kesinlikle LG alınmalıdır... ama ben biraz daha kesenin ağzını açabilirim derseniz Samsung R serisi de çok tavsiye edilen bir model, muhakkak kendi gözünüzle iki LCD yide kıyaslayın.... LG ayrıca tepkime süresi açısındanda daha iyi duruyor
birazdan gideceğim iki modeli de aynı ayarlarda aynı girişlerden aynı videoyu bağlatıp deneyeceğim ve kararımı vereceğim lg ağır basıyor biraz daha.... yorumlarınız için çok teşekkürler
samsung lcd lerde parlaklık lg den fazla olduğu için görüntüler daHA gerçekçidir. alşmayı düşünürsen sana R81 serisini öneririm renk gamutu daha yüksektir.
Bence lg daha iyidir.Tercihin o yönde olsun fakat r81 alabilirsen r81'i tercih et.
biraz daha bekleyip bir yada bir buçuk ay sonra r81 serisini alıcam nasip olursa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme