Şimdi Ara

LG 32LC42 ve Samsung LE32S81B Lcd Tv Arasında Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm lar. 1 haftadır araştırmadığım okumadığım forum kalmadı ama heryer de farklı görüşler var karar veremedim 2 model arasında kaldım.tam samsung almaya karar vermişken LG kafammı karıştırdı. yardımlarınızı bekliyorum
    1. LG 32LC42 LCD TV
    2. samsung Le 32s81b

bir de philips Pfl 5322/10 var ne dersiniz bunlar için yorumlarınız benim için önemli...

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ben samsungu tavsiye ederim.lcdleri çok başarılı gerçekten.
  • aslında ilk almayı düşündüğüm samsung du ama özellik olarak bakınca 1080p tarama özelliği mesela LG biraz daha ağır basmaya başladı
  • S serisi Samsung yerine Kesinlikle LG alınmalıdır... ama ben biraz daha kesenin ağzını açabilirim derseniz Samsung R serisi de çok tavsiye edilen bir model, muhakkak kendi gözünüzle iki LCD yide kıyaslayın.... LG ayrıca tepkime süresi açısındanda daha iyi duruyor
  • birazdan gideceğim iki modeli de aynı ayarlarda aynı girişlerden aynı videoyu bağlatıp deneyeceğim ve kararımı vereceğim lg ağır basıyor biraz daha.... yorumlarınız için çok teşekkürler
  • samsung lcd lerde parlaklık lg den fazla olduğu için görüntüler daHA gerçekçidir. alşmayı düşünürsen sana R81 serisini öneririm renk gamutu daha yüksektir.
  • Bence lg daha iyidir.Tercihin o yönde olsun fakat r81 alabilirsen r81'i tercih et.
  • biraz daha bekleyip bir yada bir buçuk ay sonra r81 serisini alıcam nasip olursa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.