2-3 metre kadar mesafeden uydu TV, film, net üzerinden web vs gibi uygulamalar için LED Tv almaya karar verdim.
Kabaca bir araştırmadan sonra başlıkta da belirttiğim 32LV5500 ve 32LV570s adlı modelleri belirledim. Fiyat olarak uygun iki model fakat LED tv konusunda çok ayrıntılı bilgi sahibi olmadığın için bu iki tv hakkında bilgisi olanlardan yardım almak istedim. forumda yaptığım araştırmalarda her iki tv nin de kullanım amacıma uygun olduğu sonucuna vardım. bununla birlikte iki cihaz arasındaki temel farklılıkları anlamakta güçlük çekiyorum. öncelikle her iki tv de smart tv midir bunu net olarak anlamaya çalışıyorum. satıcı firmaların web sayfalarının kiminde smart tv olduklarına dair bilgi yer alırken büyük çoğunluğunda böyle bir bilgi verilmemiş.
Ek bir bilgi olarak apartmana yeni bir uydu hattı döşendiği için alacağım tv ye bu uydu hattını bağlayarak uydu yayınından faydalanacağım. 32LV570s in entegre uydu alıcısı olması bakımından daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. bununla birlikte 32LV570s'in 32LV5500 den hangi özellikleri bakımından ayrıldığını, 32LV5500'ün ne gibi artıları olduğunu anlamaya çalışıyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Not: bu iki model dışında özellikle web browser ve bilgisayara bağlayarak hd film vs izlemek için ideal başka model önerilerine de açığım.
Evde ortak uydu anten sistemi kullanıyorum. 2 Canak var Turksat ve Hotbird ayarlı Eve tek kablo geliyor. Mevcut nextstar receiver ile sorunsuz izliyordum Şu an yukarıdaki parametreleri değiştirerek sadece 20 civarı kanal bulabildim.
İkinci sorum wi-fi adaptor olarak ne kullandınız, tanıtmada sorun yaşadınız mı hangi ürünleri tavsiye edersiniz.