Bildirim
LG 37LC2R Deneyimleri… (23. sayfa)
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
evet arkadaslar sonunda lg mize kavustuk
burda bizden yardımlarını esirgemeyen öncelikle sulokal imparatorus dandini ve tüm dh ailesine
tesekkurlerimi sunuyorum
ilk izlenimlere gelince evde su an uydu olmadığı için kabloluya bagladık
kablolunun kalitesi malum ama karıncalanma olmasa o bile göze cok batmıyacak
ee tabi ikinci olarak bulabildiğim tek vga kabloyla (5ytl) laptopu bağladık
sonuc gercekten guzel bildiğin monitor gibi.. iyi cözünürlüklü bir kac film açtık goruntu gayet guzel
yalnız ses olayını nasıl aktaracaz laptoptan bunu da soylerseniz sevinirim
sonuc olarak almayı dusunen arkadaslara ben de tavsiye ederim diğer arkadaslar gibi
bu arada yarın la liga veya premier league maclarından izlenimlerimi de sunmaya calısırım
ilaveten benim yine bir kac sorum olacak her zamanki gibi
içinde modul gomulu olan nextte(ye 2000cx superplus) yarın bir gun digiturk izlemek istersek(bakarsınız galatasaray devre bitmeden fenerbahceyi yakalar)kartla izleyemez miyiz yoksa modul girişi gerekli mi
sharp lnb bulamadım lnb leri ve kabloları nextten alsak kotu mu olur
son olarak 13ytl ye bandrige component kablo buldum sizce iyi midir
-
dostum öncelikle hayırlı olsun "lcd liler ailesi"ne hoşgeldin
receiverda cyrptaworks(yanlış yazmış olabilirim) modül varsa lig tv yayınlarını alabilirsin
galatasaray feneri zor yakalar bu arada dostum hiç uğraşma bence
component kablonun fiyatı çok ucuz geldi bana.bence bir 13 milyon daha ver(en azından) acustic research al derim.(teknosalarda mevcut ben kullanıyorum gayet iyi)
vga bağlantısının sonuçları evet gayet net oluyor,bende de aynı sonucu vermişti
son olarak söyleyeceğim şu asıl maceran daha yeni başlıyor,şimdi tv nu kurcalama zamanıdır
-
Bende tavsiyeleriniz üzerine LG 37LC2R modelini aldım. Ankarada Blu mağazasından 3.849 YTL. Yanında 1.715 YTL lik hiç koşulsuz hediye çeki verdiler. Yani Televizyon 2.134 YTL ye gelmiş oldu. 18 Kasım Cumartesi günü servis söz verdiği saatten 1 saat gecikmeli olarak geldi. Birde 350 YTL ye Sonorous marka döner masa ile 399 YTL ye LG7652 Home Cinema almıştım önce masayı kurdular. Televizyonu ve Home Cinemayı bağladılar. Elimdeki kablolarla bağlantı yaptılar ve 2 tane scart almamı söyleyerek gittiler.
Bende hemen Teknosadan Thomson marka altın kaplama scart aldım birini Receivera diğerini DVD Playera bağladım. Görüntü kalitesi gerçekten güzeldi. Ekranda ölü piksel, görüntüde pikselleşme ve maçlarda toplarda oluşabileceği söylenen kuyruk etkileri hiç olmadı. Fakat ben Home Cinemadaki DVD playerda DivX seyrederken altyazıların çok büyük olduğunu farkettim. Internette yaptığım aramalar sonuçsuz kaldı ve ne yurtiçi ne de yurtdışı sitelerde bir altyazı firmware bulamadım. Aramaya devam ediyorum.
Sulokal arkadaşımızın söylediği ayarları yaptım. Görüntü gerçekten çok daha iyi oldu. Orjinalinde çok karanlıkta kalan bölgeler rahatça görülebilir oldu. Televizyonda çeşitli görüntü modları var spactacle moduna alınca yüzdeki basıklıklar nispeten azalıyor. Fakat bu seferde alttan yazı geçince kenarlarda hızlı ortada yavaş geçiyormuş gibi gözüktü. 16:9 modunda böyle bir sorun yok. Zoom modlarındada alttan ve üstten kırpmalar var ama basıklaşma olmadı.
Bu altyazı hastalık oldu ya eski playerim vardı Philips 720SA onu component Pb Pr bağlantılarıyla bağladım. YUV modunu açtım Progresive Scani açtım. Bir aç kapa gibi birşey yaptı. Görüntü tak ekrana tam oturdu. Bu modun tam ne olduğunu anlamadım ama sanki birşeyler düşünerek işlem yaptığı için herhalde iyi birşeydir dedim. Tabi bu playerı LG nin hoparlörlerine bağlayamadım. Bağlantıları farklı. Sizin anlayacağınız üstüste 2 tane playerim oldu. DVD leri LG den ses düzeniyle. DivX leride Philipsden televizyonun hoparlöründen izliyorum. Şimdilik gördüklerim bunlar bakalım zamanla neler olacak. Herkese teşekkürler.
-
gule gule kullan arkadasim.
hayirli olsun.
iyi seyirler... -
quote:
Orjinalden alıntı: yako86
evet arkadaslar sonunda lg mize kavustuk
burda bizden yardımlarını esirgemeyen öncelikle sulokal imparatorus dandini ve tüm dh ailesine
tesekkurlerimi sunuyorum
rica ederiz...
quote:
Orjinalden alıntı: yako86
ilaveten benim yine bir kac sorum olacak her zamanki gibi
içinde modul gomulu olan nextte(ye 2000cx superplus) yarın bir gun digiturk izlemek istersek(bakarsınız galatasaray devre bitmeden fenerbahceyi yakalar)kartla izleyemez miyiz yoksa modul girişi gerekli mi
sharp lnb bulamadım lnb leri ve kabloları nextten alsak kotu mu olur
son olarak 13ytl ye bandrige component kablo buldum sizce iyi midir
next 2000 cx super plus, digiturk kartini destekler.(Cyrptowork)
modul almadan sadece lig tv karti ile izleyebilirsin.
next de fena degildir.ama bi kac kalitesi var diye hatirliyorum.
pahali olani almanda fayda var.
son olarak 13 ytl'ye bandrige component kablo cok ucuz sayilir.
hemen al...
sana da hayirli olsun, iyi seyirler....
-
quote:
(Cyrptowork)
biliyordum zaten yanlış yazdığımı -
maalesef haberler kotu arkadaslar lg mizi piksel testine soktuk
mavi ve pembede 3 adet piksel sorunlu
servisle gorustuk inş. bu aksam gelcez dediler(%70-80 geliriz dediler)
hayırlısı bakalım
bu arada haftasonu premier league bundesliga la liga ve serie a maclarına soyle bi goz attım
gozu rahatsız eden bişey yok (tuplu tv ye oranla)
tabi yayının da kablolu oldugunu goz onunde bulundurmak lazım -
onbes'in verdigi, bir nokia monitor test prog. vardi ya,
bende bu hafta sonu olu piksel testi yaptim.
(bacaklarim titreye titreye)
allaha sukur, hic bir olu pikselim yok.
bu ara olu piksel cok cikmaya basladi,
hayirlisi bakalim...(yasayan olulerin donusu)
gecmis olsun, cozulur umarim. -
mavsar bu arada hayırlı olsun lg'n
n'olur n'olmaz sen de bi test yap derim
sulokal abi sağolasın
next in componentlı modelinin sinyal alımı zayıfmıs denilene göre(her halde pek iyi bi alet degilmiş)
golmaster ın goruntusune baya iyi deniyo.5500cı ve 9500cım modelleri yuv destekliymiş sanırım
bu iki cihaz arasından birine bakmayı dusunuyoz(bu arada yuv destekli iyi öneriler gelirse hayır demeyiz)
kabloya da hayırlısıyla receiver işini bi halledelim sonra bakarız -
goldmaster 9400 VCI,
kullananlar cok memnun.
scarttan yuv destegi var. -
yako86; sana da geçmiş olsun.ben de lcd yi onbes in testine soktum, bende de birşey çıkmadı şükür.... -
Sulokal dostum...
Geçenlerde televizyonun kapatma düğmesini arıyorum bulamadım meğerse yokmuş stand by'ta tutuyoruz tabiii. Önce bir iki kez fişten çektim sonra üşenmeye başladım dolabın arkasına dolaşmaya... Şimdi bir timer elektrik prizi alıyım diyorum evde olduğum saatlerde açık diğer saatlerde de kapalı konumda olur hem cihaz bütüngün voltaj, yıldırım vs. tehlikelere açık olmaz hem de elektrik tasarrufuna faydası olur. Yanılmıyorsam 2watt idi bizim cihazın beklemede harcadığı.. ev sinema ve receiver da aynı prize bağlıı.. 3 cihazdan iyi kar yaparız artık.. -
quote:
goldmaster 9400 VCI,
kullananlar cok memnun.
scarttan yuv destegi var.
bu benim de dikkatimi çekmişti de yuv destekli oldugunu bilmiyodum
öğrendiğim iyi oldu
eger bunu alırsak scart to component kablo cok daha iyi goruntu verir mi
iyi bi scart to scart kabloya göre(component to component kadar etkili olur mu)
bu arada dandiniye de mesajım var
bu hafta trabzon da fenere bi celme takarsa devre bitmeden lideriz -
quote:
Orjinalden alıntı: IMPARATORUS
Sulokal dostum...
Geçenlerde televizyonun kapatma düğmesini arıyorum bulamadım meğerse yokmuş stand by'ta tutuyoruz tabiii. Önce bir iki kez fişten çektim sonra üşenmeye başladım dolabın arkasına dolaşmaya... Şimdi bir timer elektrik prizi alıyım diyorum evde olduğum saatlerde açık diğer saatlerde de kapalı konumda olur hem cihaz bütüngün voltaj, yıldırım vs. tehlikelere açık olmaz hem de elektrik tasarrufuna faydası olur. Yanılmıyorsam 2watt idi bizim cihazın beklemede harcadığı.. ev sinema ve receiver da aynı prize bağlıı.. 3 cihazdan iyi kar yaparız artık..
timer prize gerek yok bence,ben onu elektrikli termosifon için kullanıyorum evde
şu anahtarlı üçlü prizlerden alsana dostum,boş yere para harcama.anahtarı indirir çıkarsın evden
quote:
bu arada dandiniye de mesajım var
bu hafta trabzon da fenere bi celme takarsa devre bitmeden lideriz
iyi de 4 puan var arada.çalışman lazım dostum.hayırlısı olsun dostum,bizim t.d. eski teknoloji maalesef,herşey olur bu ligde...!
-
servis geldi tv yi aldı götürdü
bu arada testte bi sorun olma ihtimali yoktur di mi
mavi ve pembede 3 piksel sorunluydu diğer renklerde bişey yoktu
servis %90 değişir dedi sure hakkında pek bişey soylemek istemedi(ne dersem yalan olur hesabı)
quote:
yako86; sana da geçmiş olsun.ben de lcd yi onbes in testine soktum, bende de birşey çıkmadı şükür....
tesekkur...
quote:
iyi de 4 puan var arada.çalışman lazım dostum.hayırlısı olsun dostum,bizim t.d. eski teknoloji maalesef,herşey olur bu ligde...!
olsun 4 olsun daha bizle de oynayacaksınız
her ne kadar gs nin fb yi yenceğine pek inanmsam da
bakarsın sansımız doner
-
valla burda GS-FENER atismalari bile,
belli bir seviyede,
genelde boyle olmaz da, ilginc geldi.
valla hepimiz superiz...
(hemen bi atasozu ile baglayalim ;
keller, sağırlar, birbirini ağırlar...) -
Üstadım Körler olmayacakmıydı? (Meşhur balık gibi atladım ama)
Sulokal başka bir bölümde cihazın kullanılıp kullanılmadığını servis menüsünden anlayabiliriz demişsin. Kaç saat kullanıldığına bakabiliyormuşuz. Ben de orada değil de sevgili panelimizin bölümünde bu soruyu sormak istedim. Bizim cihazda böyle bir menü var mı?
-
evet, körler olacakti,
burdan sizin nezdinizde tum atalarimizdan ozru, bir borc bilirim.
servis menusu kodu konusunda,
arastirma yaptim ama bulamadim.
mutlaka vardir diye tahmin ediyorum.
bulursan, burdan yayinlayacam... -
Evet bende ntest ile televizyonu test ettim. Sonrada derin bir oh çektim. Hiç ölü piksel ve yamuk yumuk bir geometri sorunu ortaya çıkmadı. Çok şükür.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X