Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum o tanıtma işini nasıl başardın bana da söyler misin?ürün kumanda kodlarını neredn bulacaz?
  • Kullanım klavuzunda var. Ama sende bu kitapçık yoksa ben bakar söylerim.
  • Kardeş,

LG'nin sitesinden bulduğum resimle konuyu arzedeyim.

Önce programlayacağın bileşeni seçiyorsun. Bizimkisi DVD olduğundan üstte bulunan dvd butonuna basıyoruz. Kırmızı yanıp sönüyor. Sonra Menu ve Mute tuşlarına beraber basıp ilgili marka kodunu giriyorsun. Sonrasında Menu tuşuna tekrar basıp programlamayı bitiriyorsun. İşte bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbuci -- 29 Kasım 2006; 15:27:14 >
  • anladım ben de philips dvd&vhs player var.bu durumda 013 kodladığım zaman işlem tamam olacak sanırım.
    teşekkürler
  • Kardeş sen Crea kullanmıyormuydun?..!!

• evet de
    philips de var(dvd&vhs player)
    home cinema
    digitürk
    tv

4 tane kumanda eder yav

muhtemelen aynı kodlar home cinemanın kumandası için de geçerlidir diye zekai bir düşüncem oldu da!bakalım eve gidince denerim artık.şimdi Ankara dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChordSolo -- 30 Kasım 2006; 0:33:47 >

• Arkadaşlar Bende aranıza katıldım... LG 37LC2R ve ses içinde LG LH-T9654 Ev sinema sistemi aldım... Sizce sinema sistemi için aldığım ürün kötümü?
  • Bende 37LC2R alacagım insallah fakat seytan 42" olanını al dıyor kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım ?
  • valla bence 37" al neden dersen.. 2si arasında nerden baksan 1 milyar fark var.. O paraya kral bi ses sistemi alırsın, ayrıca 37" LG lerde uydu ve DT görüntüleri de 42" e göre daha iyimiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

Arkadaşlar Bende aranıza katıldım... LG 37LC2R ve ses içinde LG LH-T9654 Ev sinema sistemi aldım... Sizce sinema sistemi için aldığım ürün kötümü?

oncelikle, 37LC2R'yi gule gule kullan,
    ev sinema sistemine gelince,
    mevcut piyasada bulunan, set halindeki sistemlerin en iyilerinden biri.
    bende 2-3 model arasinda kalmistim.
    dun L9654 ile W9656 modellerini inceledim.
    aradaki tek fark, wireless arka kolonlar.
    (ben super wireless diyorum, cunku daha teknolojik)

onun disinda, sekil, ozellik acisindan hic fark yok.
    yerinde incelemesem, farkli urunler saniyordum.
    up-conversion bu cihazda da varmis.
    usb'den div-x oynatabiliyor.

sonra, ofise gelip, internet teknosadan, siparis verecektim.
    cunku sadece internet alisverisinde hediye ceki veriyor.
    internet stoklarinda kalmamis, siparisi veremedim.

yani demem o ki, ben uzun zamandir arastirip,
    yerinde inceliyorum.son kararim, LH-T9654 modeli oldu,
    sen bu kadar arastirdin mi bilmem, amaa,
    turnayi gozunden vurmussun.

nerden , hangi sartlarla aldin, ?
    Bunu da gule gule kullan...

• senle aynı şartlarda teknosadan aldım :) 18 ay taksitle... Bence çok güzel bi ürün ben açıkçası LG TV'yide bu ürünüde 1 hafta incelemeler sonunda aldım :) açıkçası senin yorumlarından dolayı aldım desem yeridir. Sonuçta her insan kendi ürününü över ama onbes ve sen cidden bilginizle övüyorsunuz yani ürünün neden güzel olduğüunu açıklayarak ve bu bana çok yardımcı oldu.. Teşekkürler ikinizede
  • eywallah...
  • izmir arcada 3850 /18 37lc2r

1890/18 26lc2r

2340 /18 32lc2r izmirde olupta ilgilenenlere
  • çok güzel bir lcd ve görüntü kalitesi çoğu tvlere göre daha iyi ve renkler daha gerçekçi
    kumandası sadece lg nin dvd veya dvdli ev sinema sistemlerini mi kontrol ediyor?yoksa başka markadada çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 2 Aralık 2006; 23:34:51 >
  • Arkadaşlar birşey soracam daha önce forum da okudum ama bilgisayarı bu monitöre bağlamak için DVI to HDMI kablo almamız gerekmiyormuydu? Teknosa'da ki arkadaş öyle bir kablo olmadığını iddia ediyorda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnoX

Arkadaşlar birşey soracam daha önce forum da okudum ama bilgisayarı bu monitöre bağlamak için DVI to HDMI kablo almamız gerekmiyormuydu? Teknosa'da ki arkadaş öyle bir kablo olmadığını iddia ediyorda?

Böyle bir kablo mevcut. Teknosa daki arkadasın google da search yapmasında fayda var. Ekran kartınızda dvi cıkısı var ise, PC baglantısında en iyi görüntüyü bu kablo ile alırsınız.
  • dostum teknosa daki arkadaşa selam söyle
  • bende var bu kablodan piyasadan buldum dandini2000 arkadaşıma katılıyorum bendende teknosadaki arkadaşa bi selam
  • HDMI <> DVI kablo yerine HDMI<>DVI adaptör alırsanız daha ucuza mal olur.
    Ben yazın USA den adaptör getirttim, fiyatı 30usd idi, kablosu ise 127 usd,
    bakın bakalım tr de bulunabilecekmi?
    selamlar

adaptör: kbrit kutusu büyüklüğünde, bir ucu dvi giriş, diğer ucu hdmi çıkış olan aparat.
  • Son zamanlarda farkettiğim bir olay; özellikle alt yazılarda ama sadece alt yazılarda değil görüntüde de ekranın sol ve sağ bölümlerinde her iki taraftanda 10 cm gibi görüntüyü yayma var. Mesela banttan yazı akıyor önce geniş ve biraz büyük şekilde başlıyor sağ baştan ilk 8-10 cm'lik bölümde biraz büyük ve yayvan sonrasında düzeliyor ve ekranın sol tarafındaki son 10 cm'lik bölüme kadar normal ve düzgün bir şekilde gidiyor ve yine aynı yaymayı yaparak ekrandan kayboluyor. Bu sadece Tv kanalındaki kayan yazıda değil DVD izlerken sol ve sağa yanaşan yazılarda da var. Görüntülerde bunu farketmek için birazcık benim gibi şahin gözlü olmak lazım. Bu durum ekranın her iki tarafında simetrik oluştuğundan bunun bir problem olmadığını ya da problemse bile bütün lcd'lerde olduğunu düşündüm. Ya da artık fazla sorun istemediğimden kendimi öyle tatmin ediyorum. Aynı şeyi kendi tv'nizde de yaşıyormusunuz.

Varmı başka şahin gözlü?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.