Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yako selam... hiç sesin çıkmıyodu kardeş... Nerelerdesin?
    Ben sana iyi düşünmeni tavsiye ederim. Git nerede bulursan bul plazmayı teşhirde gör. Bak bu sefer beğenmedim ben desen de değiştirmezler. Lcd'lerin pc bağlantılarında plazmaların üstünde olduğu bir gerçek. Uydu bağlantısında plazmanın daha iyi olacağını söylüyorlar ama ben o kadar güzel yayın alıyorum ki tekrar düşünmeni tavsiye ederim. Son kararını verirken fazla etkilemek istemem dostum ama iyi düşün.

Kolay gelsin.

imparatorus sağolasın n'apalım universite sınavlar falan uğraşıyoruz

neyse bizim peder bi sorsun da plazmayı aksama evde bi istişare ederiz
    tv yi aldık sorun cıkmasa ne guzel rahat rahat izliyecektik(gerçi yine izliyoruz ama)
    değiştirme olayı olunca insanoğlunun gözü doymuyor ki aklımız 42 e gitti
    42 deyince plazma da secenekler arasına dahil oldu (ancak onda da yansıma olayı en buyuk problem gibi cunku bizim ev ısıgı fazla alıyor) bi de lcd kardesliğini bırakmanın bi vicdan azabı var
    artık bakalım n'apcaz

sana da kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yako86 -- 7 Aralık 2006; 10:27:46 >

• 4 milyarık bir ürün sonuçta ve uzun vaadeli alacaksınız bunu bencede LCD diyorum
  • Bana enteresan gelen yansıma yapıyosun demişsin. Nasıl olurki bende gündüz izledim arkada da balkon pencere var hiç yansıma yok zaten lcd ekranların özelliği yansıma yapmaması... en azından bizim modellerde ve birçoğunda böyle sadece özel cam kaplı olanlar var hem korumaya karşı hemde dizayn için... onlarda olabilir.
  • arkadaşlar benim bi sorunum var gerçi sorun sayılmaz ama çözemedim kanal değiştiriken sağ üst tarafta kanal numaraları yazıyo ya onların çıkmasını önleye bilirmiyim ikinci olarak saat i ayarlayım dedim ayarladım oda şimdi her kanal değişimde kanal numarasın altında çıkıyo ikisinde yok edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim televizyon 32lc2r yani ufak karfeşiniz
  • Geçen Pazar günü vakit öğlen saatleri. Hadi dedim bir güzel film izleyeyim. Hava da güneşli mi güneşli. Sanki bir yaz günü. Işık hüzmeleri salonumun camını parçalarcasına giriyor. Şimdi diyorum herhalde perdeleri kapatacağız. Çünkü öyle ya benim eski tüplü televizyonumda böyle bir durumda perdeleri kapatmazsam ekranda bırakın film seyretmeyi televizyonun açık olup olmadığını bile anlayamazdım. Ama işte LG farkı ekran cam gibi hiçbir görüntü kaybı yok. Daha güneş yokmuydu diyorum görüntüyü bozacak!!!. LCD'mi çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 8 Aralık 2006; 13:24:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavsar

Geçen Pazar günü vakit öğlen saatleri. Hadi dedim bir güzel film izleyeyim. Hava da güneşli mi güneşli. Sanki bir yaz günü. Işık hüzmeleri salonumun camını parçalarcasına giriyor. Şimdi diyorum herhalde perdeleri kapatacağız. Çünkü öyle ya benim eski tüplü televizyonumda böyle bir durumda perdeleri kapatmazsam ekranda bırakın film seyretmeyi televizyonun açık olup olmadığını bile anlayamazdım. Ama işte LG farkı ekran cam gibi hiçbir görüntü kaybı yok. Daha güneş yokmuydu diyorum görüntüyü bozacak!!!. LCD'mi çok seviyorum.

Kardeş çok duygusal olmuş... Ben de çok seviyorum LCD'mi..... Sevilmeyecek gibi değil. Kafama takılan yako86'nın yansıma yaptığını söylemesi oldu... Şaşırdım!

quote:

Orjinalden alıntı: yako86
    yako86 Tarih 7 Aralık 2006; 9:51:11
    peki yansıma olayı cok rahatsız eder mi
    gündüz 37lc2r de bile rahatsız ediyo biraz
    tv camın tam karsısında oldugu için

• Bende çok seviyoruz... İnşallah yakında mini mini LCDlerimiz olcak :)))
  • arkadaşlar dün yeni 37lc2r miz geldi
    42 nin ne zaman geleceği belli olmadıgı için 37 yle değiştirdik
    alet açık posette geldiği için biraz kıllandık tabi(gerçi poset yırtık değildi agzını kapattıkları bantta sıradan değildi)aleti teste soktuk cok sukur bir şey cıkmadı kullanım saatine baktık o da 1 saat

yeni lcd miz sanki eskisine göre biraz daha iyi gözüktü gözümüze (pimpiriklendiğimizden de olabilir)
    uyduya da bağlayınca işte budur dedik cok sukur

imparatorus dediğim şey tam yansıma gibi birşey değil
    camın oldugu kısım cok az beyaz ekranda ki zaten yenisinde şimdi baktım kesinlikle rahatsız etmiyor
    zaten normal tuplu tv yle kıyaslanamaz bile

şöyle güneşin tam vurdugu zaman da iyice bi incelerim
    bir de uyduyla yabancı lig maçlarındaki performansını da inceleyeceğim inş.
  • Bende de LG 37 ekran LCD tv var. Kullanım saatine nasıl bakıyorsunuz?

Başkan
  • ben de baska bi baslıkta gormustum

kumanda ve tv den menu tusuna aynı anda 5-6 sn sure ile basınca bi ekran acılıyor
    ordan bakabilirsiniz
  • Selam arkadaşlar
    forumunuzu gerek misafir gerek üye olarak çok uzun süredir sadece okuyucu olarak takip ediyorum. İlk defa yazmak nasip oldu. Özellikle Sn Sulokal ın tecrübelerinden çok faydalandım. Bende bu hafta itibarıyla bende Lg kulbüne katıldım. 32LB1R aldım. Dün gelip kurdular evde digiturk var hemen bir filme dalmışım ses ve görüntü kalitesi oldukça iyi bana göre. Bu arada bir kampanyadan sizi haberdar etmek isterim Ankarada Blu mağazası LCD yada Plazma alana giyim reyonunda kullanılmak üzere %50 si tutarında hediye çeki veriyor. LG 32LB1R world karta 13 taksitle 2849YTL tek çekim 2620YTL , 32LC2R 13 taksit:2449, tek çekim 2253 samsung pioneer ve panasonic modelleri de var. Heyecanla Sn Sulokal ın hangi ev sinema sistemini alacağını bekliyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilhan -- 12 Aralık 2006; 16:43:34 >

• Evet bende o mağazadan aldım. 3.849 YTL lik TV'ye 1.755 YTL lik hediye çeki verdiler.
  • Şu anda dediğiniz yeri buldum. Kullanım saatinden başka yüzlerce ayar var burada dipsiz bir kuyu gibi. Bu ayarlar ile ilgili bilgisi fikri olan varmıdır. Değiştirsek bozarmıyız. Örneğin blank screen color diye bir yer vardı normalde black di. Ben grey yaptım ama hiç te gri olmadı. Ekran için brightness default %63 e ayarlı %100 yaptım yine birşey değişmedi.
    quote:

ben de baska bi baslıkta gormustum

kumanda ve tv den menu tusuna aynı anda 5-6 sn sure ile basınca bi ekran acılıyor
    ordan bakabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavsar

Şu anda dediğiniz yeri buldum. Kullanım saatinden başka yüzlerce ayar var burada dipsiz bir kuyu gibi. Bu ayarlar ile ilgili bilgisi fikri olan varmıdır. Değiştirsek bozarmıyız. Örneğin blank screen color diye bir yer vardı normalde black di. Ben grey yaptım ama hiç te gri olmadı. Ekran için brightness default %63 e ayarlı %100 yaptım yine birşey değişmedi.
    quote:

ben de baska bi baslıkta gormustum

ordan bakabilirsiniz

Yakında sana servis yolu gözükür,

sakın haaa, ne diye değiştiriyorsun?

aman dikkat....................

selamlar

• Hayır kesinlikle değiştirmedim zaten. Biliyorum bu işler çok tehlikeli olabiliyor. Sadece blank screen rengini grey yaptım birşey değişmeyince tekrar blacke getirdim. Başka yerlere sadece baktım.
  • Sulokal üstad nerelerdesin yauv?....

Hiç sesin çıkmıyor.... Özledik sesni...
  • Arkadaşlar plazma almaya niyet ettim ancak aradığım gibi bişey bulamadım..bende LG 42LC2R LCD TV aldım 1-2 gün önce....sizce nasıl yapmışım?...yorumlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Arkadaşlar plazma almaya niyet ettim ancak aradığım gibi bişey bulamadım..bende LG 42LC2R LCD TV aldım 1-2 gün önce....sizce nasıl yapmışım?...yorumlarınızı bekliyorum..

isson hayırlı olsun
    yapabileceğin en iyi secimlerden birini yapmısın bence
    biz de senin yorumlarını bekliyoruz urun hakkında
    bi de ölü piksel testi yap derim ben

bu arada ben de yabancı lig maclarının goruntusuyle ilgili yazacaktım ama unutmusum
    yabancı lig maclarında goruntu iyi uefada da tatminkar diyelim(fenere de basarılarının devamını dileyelim)

mac yayınlarında da kaynagın kalitesinin cok önemli oldugu belli oluyor
    ozellikle premier league gercekten guzel (hem goruntusuyle hem de futbol kalitesiyle)

ve bir suru arkadasın kafasına takılan flulasma sorunu denilen seye gelince mac izlerken
    beni boyle bişeyin rahatsız etmediğini rahatlıkla soyleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yako86 -- 16 Aralık 2006; 8:04:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IMPARATORUS

Sulokal üstad nerelerdesin yauv?....

Hiç sesin çıkmıyor.... Özledik sesni...

belli ki inşaat-şantiye devriyesine çıktı
  • dün gece tam siyah ekran yapıp baktım çok yakından bakınca ekranın sağ tarafında tam bir piksel olup olmadığını anlayamadım ama çok minik bir parlaklık var ...ancak çok yaklaşınca (3-5 cm falan) görülebiliyor...
    ama beni hiç rahatsız etmiyor..sulokal ın ayarlarını uyguladım ve bence görüntü uydu kaynağından mükemmel bence (özellikle res:720x576 yayınlarda)..LCD tarzını parlak ve canlı renkleri daha çok beğendiğim için olabilir..
    acaba o piksel için bişey gerekirmi herhalde geri almazlar tv yi..sizce birşey yapmaya gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.