Şimdi Ara

LG 37LC2R Deneyimleri… (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
0
Favori
29.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lütfen bi yardım ediverin..

LG 32LC2R yi 2.200e buldum arasam daha uygun bulabilirmiyim yoksa almalımıyım..bide LG diğer ürünlerinde HDMI özelliğini belirtmişken ne sitesinde ne kataloglarında LC2R serisi için bundan bahsetmemiş..acaba bunlarda HDMI Girişi yokmu? varsa kaç adet nolur yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: turg_69

lütfen bi yardım ediverin..

LG 32LC2R yi 2.200e buldum arasam daha uygun bulabilirmiyim yoksa almalımıyım..bide LG diğer ürünlerinde HDMI özelliğini belirtmişken ne sitesinde ne kataloglarında LC2R serisi için bundan bahsetmemiş..acaba bunlarda HDMI Girişi yokmu? varsa kaç adet **** yardım

32lc2r de hdmi var kafanı takma sen fazla bilgi yok tv hakkında ne katoloğunda nede kendi sayfalarında
    Yanlız 32 inçte 1 hdmi varken 37 inçte 2 hdmi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: bah06

quote:

LG 32LC2R yi 2.200e buldum arasam daha uygun bulabilirmiyim yoksa almalımıyım..bide LG diğer ürünlerinde HDMI özelliğini belirtmişken ne sitesinde ne kataloglarında LC2R serisi için bundan bahsetmemiş..acaba bunlarda HDMI Girişi yokmu? varsa kaç adet **** yardım

32lc2r de hdmi var kafanı takma sen fazla bilgi yok tv hakkında ne katoloğunda nede kendi sayfalarında

benim bütçe büyük ihtimal 37e yetmez..32 aldığımı düşünürsek ps3ü hdmi bağladım diyelim...bundan sonra hdmi bağlantı yapmam gerekirse napıcam tak çıkarmı uğraşcam? yada diğer bağlantılarda verimmi çokmu düşer...

• @reddlion111
    http://www.highdefforum.com/showthread.php?t=6537 veya apple ın sitesinde de var.google dan hd clips diye arat bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isson -- 21 Aralık 2006; 23:34:20 >
  • quote:

quote:

quote:

benim bütçe büyük ihtimal 37e yetmez..32 aldığımı düşünürsek ps3ü hdmi bağladım diyelim...bundan sonra hdmi bağlantı yapmam gerekirse napıcam tak çıkarmı uğraşcam? yada diğer bağlantılarda verimmi çokmu düşer...

evet tak çıkar yapman gerekiyo Bide hdmi çoklayıcısı gibi bişiler duymuştum ama türkiyedeyok galiba

• Türkiye de HDMI switcher mevcut ama çok pahalı.

Switcher için link

Birde yurtdışında satılan 1080p/60hz transfer onaylı switcherlar ve fiyatları

Monoprice HDMI switcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 22 Aralık 2006; 15:27:25 >
  • Arkadaşlar ankara da dvi to hdmı kablo bulabileceğim yer var mı? internetten almak istemiyorum Çünkü ekran kartımda dvi dual diyo 24 pinli ve asus 9600xt kartım
    Bide bişi soracam yeni notebooklarda vga çıkışımı var yoksa dvi çıkışımı var ?ben bu aralar notebook alacam eğer vga varsa onu almak daha mantıklı olur teşekkürler
  • buda benim binbaşılık mesajım olsun
  • quote:

Arkadaşlar ankara da dvi to hdmı kablo bulabileceğim yer var mı? internetten almak istemiyorum Çünkü ekran kartımda dvi dual diyo 24 pinli ve asus 9600xt kartım
    Bide bişi soracam yeni notebooklarda vga çıkışımı var yoksa dvi çıkışımı var ?ben bu aralar notebook alacam eğer vga varsa onu almak daha mantıklı olur teşekkürler

HDMI-DVI kablolarının DVI kısmı 24+1 DVI-D erkek dual link olur. Sizin ekran kartınızda 24+5 DVI-I Dual link oldugu icin hic bir sıkıntı cekmeden kullanabilirsiniz.

LG 37LC2R Deneyimleri…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DubLanC -- 22 Aralık 2006; 17:55:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dandini2000

buda benim binbaşılık mesajım olsun

Binbaşım hayırlı olsun...
  • quote:

Arkadaşlar ankara da dvi to hdmı kablo bulabileceğim yer var mı? internetten almak istemiyorum Çünkü ekran kartımda dvi dual diyo 24 pinli ve asus 9600xt kartım

Asusun bir modeli dvi çıkışlı, modeli hatırlayamadım, bir ara derim.
    fiyatıda uygundu, geçen sene bende aradım 2000 usd civarında idi, şimdi 1100+kdv ye bulunabiliyor.
    bence pc den sonra artık notebooklarda dvi a geçmeli.............
    selamlar
  • LG LCD tv de firmware upgrade yapılabiliyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslans

quote:

Orjinalden alıntı: doors

izmir arcada 3850 /18 37lc2r

1890/18 26lc2r

2340 /18 32lc2r izmirde olupta ilgilenenlere

izmir arca nerde dostum yardımcı olurmusun

http://www.arcaltd.com.tr/
    Gökay Bey'e selam...

• arkadaşlar 37lc2r de PIP özelliği varmı birde masa standı dönüyormu ?
  • arkadaslar 37LC2R yi hıc bılgısayar monıtoru olarak kullanan bır arkadasımız varmı acaba ben kısmet olursa yenı bır pc toplamayı dusunuyorum ve monıtor olarakta 37lc2r yı kullanmayı dusunuyorum acaba goruntu nasıl olacak ekran kartı olarakta x1950xt alacagım cıft dvı cıkısı var hdmı cıkıslı bazı ekran kartları var ama pek performanslı degıl.bu kartla 37lc2r yı nasıl baglayabılırım dırek dvı danmı baglasam yoksa dvı-hdmı donusturucumu kullansam? neyapsamda en ıyı goruntuyu elde etsem ? tecrubelı arkadaslar tavsıyelerde bulunursa sevınırım sımdıden tesekkur ederım.
  • bu başlığın 1. sayfasında, Sulokal arkadaşın pc deneyimi var,
    bakabilirsin..................
    selamlar
  • @sulokal HDMI girişleri ve LG nin görüntü kalitesine olan sempatim nedeniyle bu ürünü nette incelerken GOOGLE'dan direk buraya geldim sayende içim daha da rahat etti,

Hala kullanıyorsundur sanırım, nasıl durumlar var mı bir vukaat

Ayrıca senden bir ricam olacak 1. sayfada 2. mesajında koydugun resimler haliyle uçmuş tazelemen mümkünse çok sevinirim

Saygılar
  • sulokal hocaya bende bir kaç gün önce pm attım ama hiç oralı olmadı.

Edit: Şimdi baktım da en son 23 ocak ta giriş yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 23 Şubat 2007; 15:05:26 >
  • madem her ay bir msj atılıyor, geleneği bozmuyalım o zaman
    bu arada 37lc2r modeli istbilişimde peşine 2,200 ytl olarak gözüküyor.
    ne dersiniz arkadaşlar, oradan alınmazmı gerçekten?
    sonuçta 2 sene garanti veriyorlar, neden hakkında olumsuz yorumlar görüyorum?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.