Şimdi Ara

LG 40UB800 ULTRA HD LED TV 1359 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
3.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 40UB800 ULTRA HD LED TV 1459 TL + 100 TL SEPETTE İNDİRM 1359 A GELİYOR 4K DA İNANILMAZ FİYAT

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-40ub800v-4k-ultra-hd-uydulu-smart-led-tv-164851371

• iyiymiş bi de 3 d olsaymış hemen almıştım
  • 4k uydu alıcısı yok bunun, ileride 4k yayınları izkemek isterseniz harici alıcı almanız gerekli.

4k alıcılı gibi düşünüp alan ve sonrada iade ike uğraşan insanların yorumları var sitelerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoturk

4k uydu alıcısı yok bunun, ileride 4k yayınları izkemek isterseniz harici alıcı almanız gerekli.

4k alıcılı gibi düşünüp alan ve sonrada iade ike uğraşan insanların yorumları var sitelerde.

hocam zaten 4k yayın yok ki. bi göstemrelik trt nin ki var o da tam komedi. asıl bu tv usb den 4k filmleri falan sorunsuz oynatır mı bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

4k uydu alıcısı yok bunun, ileride 4k yayınları izkemek isterseniz harici alıcı almanız gerekli.

hocam zaten 4k yayın yok ki. bi göstemrelik trt nin ki var o da tam komedi. asıl bu tv usb den 4k filmleri falan sorunsuz oynatır mı bilginiz var mı

Oynatmaz hocam. 4k uydu Alıcı da yok piyasada, Biz 40" 820ub Alıp geri iade ettik. Usb 2.0 ile 4k yayın aktarmak imkansız, usb 3.0 girişi de yok Malesef. Ayrıca 4k uydu Alıcı çıksa bile hdmi ile 2160p yayın aktarımı için hdmi 2.0 girişinin olması gerekiyormuş bizim aldığımız TV de klasik 1.4 hdmi vardı bunda durum nasıl bilemiyorum ama Ben tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 29 Nisan 2015; 11:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

quote:

Oynatmaz hocam. 4k uydu Alıcı da yok piyasada, Biz 40" 820ub Alıp geri iade ettik. Usb 2.0 ile 4k yayın aktarmak imkansız, usb 3.0 girişi de yok Malesef. Ayrıca 4k uydu Alıcı çıksa bile hdmi ile 2160p yayın aktarımı için hdmi 2.0 girişinin olması gerekiyormuş bizim aldığımız TV de klasik 1.4 hdmi vardı bunda durum nasıl bilemiyorum ama Ben tavsiye etmiyorum.

Alıntıları Göster
    HDMI 1.4 oldumu ekran kartınızda 4k destekledimi bağlayın pc yi izleyin 4K filmlerinizi... Alıcı işi anca 3-4 sene sonra oturur ozamana kadar yenı tvlere merhaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

quote:

teşekkürler hocam. o zaman hiçbi esprisi yok 4 almanın gördüğüm kadarıyla. yayın yok hiçbişi yok ama tv 4k . ben yine smart 3d si birarada bi modele yöneleyim şimdilik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

oynatır herhalde, olmadı android box alacaksın
    maximum olana 1250 civarına gelirki, bence çok iyi fiyat, o paraya hala fullhd model satan var
    ben yine axen'den atak bekliyorum, şöyle 50lik ultrahd 1000 lira altına gelirse alırım hemen

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Ürünü iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Yine bir yorumda TRT4k ile hz farkı olduğuna dair birşey yazıyordu. TRT4k 60hz'miş sanırım fakat bu alet 30hz 4k yayın destekliyormuş.

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama teknik verileri iyi okuyunuz. Teknosa'ya gittim haftasonu gezinirken bu tv'yi gördüm. Orada da 4k konusu açıldı ve onlar da uydu alıcısı 4k değil dediler. Ama ileride 4k yayını doğru hz ile verecek bir işlemcisi var mı bilmiyorum.

Sanırım arayıştasınız. 2 hafta önce bu ürünü gördüm, fiyatı ucuzdu ama yorumlardan caydım. En azından 4k görüntü verecek işlemci ve paneli vardır görüntü daha iyidir dedim ama öyle dikkat çekici bir görüntüsü yok bence.

Samsung 40h6290 ve 48h6290 arasında kaldım. 51 plazma almıştık daha önce, bu sefer büyük ihtiyaç yok diye 40 tercih ettim ve memnunuz. Ben normalde led tv diye yutturulmaya çalışılan lcd tv teknolojisini istemem fakat bu tv'yi koyacağımız oda çok pencereli. Yansımayı düşünerek led aldık bu sefer.

Ekran daha küçük olmasına rağmen Led tv'de SD yayınlar çamurlu gibi. HD yayınlar güzel fakat film modu hariç insan ten renkleri gerçekçilikten uzak. Tabiki bu kıyaslamayı plazmaya göre yapıyorum. Koyu perdeli bir ortam sağlayabilirseniz plazma keyfi bambaşka. Led tv gibi arkadan ışık verip kamyon ışığı gibi göz yormuyor.

• quote:

Ürünü iyi araştırmanızı tavsiye ederim. Yine bir yorumda TRT4k ile hz farkı olduğuna dair birşey yazıyordu. TRT4k 60hz'miş sanırım fakat bu alet 30hz 4k yayın destekliyormuş.

Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama teknik verileri iyi okuyunuz. Teknosa'ya gittim haftasonu gezinirken bu tv'yi gördüm. Orada da 4k konusu açıldı ve onlar da uydu alıcısı 4k değil dediler. Ama ileride 4k yayını doğru hz ile verecek bir işlemcisi var mı bilmiyorum.

Sanırım arayıştasınız. 2 hafta önce bu ürünü gördüm, fiyatı ucuzdu ama yorumlardan caydım. En azından 4k görüntü verecek işlemci ve paneli vardır görüntü daha iyidir dedim ama öyle dikkat çekici bir görüntüsü yok bence.

Samsung 40h6290 ve 48h6290 arasında kaldım. 51 plazma almıştık daha önce, bu sefer büyük ihtiyaç yok diye 40 tercih ettim ve memnunuz. Ben normalde led tv diye yutturulmaya çalışılan lcd tv teknolojisini istemem fakat bu tv'yi koyacağımız oda çok pencereli. Yansımayı düşünerek led aldık bu sefer.

Ekran daha küçük olmasına rağmen Led tv'de SD yayınlar çamurlu gibi. HD yayınlar güzel fakat film modu hariç insan ten renkleri gerçekçilikten uzak. Tabiki bu kıyaslamayı plazmaya göre yapıyorum. Koyu perdeli bir ortam sağlayabilirseniz plazma keyfi bambaşka. Led tv gibi arkadan ışık verip kamyon ışığı gibi göz yormuyor.

bilgiler için teşekkürler hocam. aslında ben hem 3d hem usb hem smart olsun istiyorum. 40 42 inç yeter. sırf arada bir 3d film izleyeyim arada bir yotube dan bişiler izleyeyim hemde uydu alıcıyla uğraşmayayım diye istiyorum. a101 deki 999 liralık seg tam bana göre ama marka ve usb den 1080p filmi açmamış gibi bi yorumdan dolayı soğudum

• tv yi araştırmadan almayın
    200 tl li fiyatlardan bu fiyatlra geriledi.

Sd performansını geçtim 1080P HD performansında bile sorunlu olduğu yazılmış yabancı forumlarda.
    araştırmadan 4K deyip de almayın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

tv yi araştırmadan almayın
    200 tl li fiyatlardan bu fiyatlra geriledi.

Sd performansını geçtim 1080P HD performansında bile sorunlu olduğu yazılmış yabancı forumlarda.
    araştırmadan 4K deyip de almayın derim
    Bugün yine aynı fiyata satışta, world kartı olanada ekstra 100 tl bonus, 6 ay digiturk uyeliği, akıllı kumanda, yemede yanında yat olmuş,

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-40ub800v-4k-ultra-hd-uydulu-smart-led-tv-167207934

TV tarafı ile işim olmayacağından sırf ben gtx970 kartıma güvenerek, bilgisayarıma monitör olarak siparişi verdim geçtim, eğer birde akıllı kumandayı ve digiturk uyeliğini satabilirsem epey ucuza gelmiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

oynatır herhalde, olmadı android box alacaksın
    maximum olana 1250 civarına gelirki, bence çok iyi fiyat, o paraya hala fullhd model satan var
    ben yine axen'den atak bekliyorum, şöyle 50lik ultrahd 1000 lira altına gelirse alırım hemen

O paraya alacağım 1080P panel bu panelden daha kalitelidir.

Sizin gibilere satıyorlar bu panelleri, yıllar sonra o pahalı 4k modelleri bu fiyat seviyesine düşmüş oluyor böylece.

• Sahte 4k almadan önce dikkat.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Sahte 4k almadan önce dikkat.
    beyler sıcak fırsat mı bilmiyorum ama
    LG 49UB850V tekn...sa da 2799 tl. Ultra HD 4K
  • Sitede 49ub850v 3500 TL... Hangi bayide var...

• Juansen kullanıcısına yanıt
    Dün indirim vardı akşam yalova özdilek bayisine gittiğimizde gördüm aldım. Mağaza görevlisi arkadaş da çok ısrar etti. Forumda da biri yazmıştı tek...sada indirim var diye aklımda kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

Bugün yine aynı fiyata satışta, world kartı olanada ekstra 100 tl bonus, 6 ay digiturk uyeliği, akıllı kumanda, yemede yanında yat olmuş,

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-40ub800v-4k-ultra-hd-uydulu-smart-led-tv-167207934

TV tarafı ile işim olmayacağından sırf ben gtx970 kartıma güvenerek, bilgisayarıma monitör olarak siparişi verdim geçtim, eğer birde akıllı kumandayı ve digiturk uyeliğini satabilirsem epey ucuza gelmiş olacak.

Tvyi aldınız mı hocam ? Monitör olarak performansı nasıl ? Oyunlarda falan nasıl gösteriyor ?

• quote:

iyiymiş bi de 3 d olsaymış hemen almıştım

3d yi aldık en son yıllar önce kullandık

kapitalizmin getirdiği gereksiz bir özellik

sinemadaki gibi olmuyor evde
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Walla aldıktan sonra ilk işim Ryse Son of Rome oyununu kurup oynamak oldu, ardından dmc 5, sonrasında tomb raider derken zamanında oynamaya fırsat bulamadığım oyunların kimisi 2K, kimisini 4K olarak oynayıp bitirdim. bana göre herşeyiyle on numara, beni rahatsız eden hiçbir noktası yok.

Günlük PC kullanımında 4K çözünürlüğü mutlama skala etmek gerekiyor. burada windows hafiften uyuzluk yapabiliyor.

Windows 7 - 4K çözünürlükte %150 olarak ayarladığınızda arasıra bazı programlar skala olmuyor ve küçük gözüküyor, (fireworks, eset AV gibi) fakat çokta sorun olmuyor.

Windows 8.1.3 - en temiz çalışan win sürümü bu, %150 olarak ayarladınızmı herşey olması gerektiği gibi problemsiz, bu sürümede ben gıcığım :)

Win10 - en problemli sürüm bu, skala yapmazsan sorun yok, ama yaparsan sağ tık menülerinde gölgelenme falan oluyor, bazen menüler kıpır kıpır oluyor, logon ekranında fare kafayı yiyor. driver sorunudur diye düşündüm ama yabancı forumlarda epey benzer şikayet beta zamanından beri mevcut. son 2 ayda bir değişiklik oldumu bilmiyorum.

ilk başta niyetim samsungtu fakat LG aldıktan sonra "kendimce" doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.

Dipnot:
    -Windows masaüstünde sadece 1080p ve 4K 60HZ tazeleme hızını destekliyor, 2K 30HZ de kalıyor ve fare 1,2 sn geç geliyor. Ama oyunda 2K ayarlarsan nedense bir sorun olmuyor.
    -Bazı oyunlarda ekranda dalgalanma yaptığı için nvidia driver ayarlarından herşeyi 60fps olarak sabitledim, "bana göre" fazlasının bir artısı yok.
    -PS3 zamanından kalma hdmi kablosu ile rezil bir deneyim yaşadım, açılışta ekran mavi yeşil olup öyle açılıyordu, gidip adam gibi v1.4, 10.2Gbps hızında, EMI/RFI filtreli bir hdmi kablo alınca problem kalmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.