Bildirim
LG 42 LH 4000 Almak Üzereyim Yardım ??
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanan bir kaç arkasım var memnunlar ama o fiyat aralığına veya biraz daha fazlasına daha gzlleri var sen ne amaçla kullanıcağına göre seçimde yapaibliriz ama yok ben bunda karar kıldım sadece son dakkalara oynuyorum diyorsan alıcağın zaman oraya git usb ye film vs tarz seylerle git sonrada onlarla gerekli arastırmalarını yap ve ürünü beğenirsen al.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ukkuli
Merhaba arkdaşlar, LG LH4000 almak üzereyim, araştırmalarım sonunda, fiyat özellik açısından bu cihazı almayı düsünüyorum, kullanıcı olanlardan yada arastırma yapmış olanlardan yardım destek bekliyorum, şimdiden tesekkurler...
Merhaba Ukkuli,
Bende 32LH4000 var. 2009 da, LH serisi ilk çıktığında almıştık. Üzerindeki firmware v3.12 idi. Önce v3.15 e yükseltip, usb den mkv oynatır hale getirip sonra da v3.55 ve v3.67 yükledim. Şu anda gayet memnunum. Bu tv nin en güzel özelliği entegre DVB-C tuneri olması. STB almadan, modül ile teledünya yayınlarını alabilmesi.
Şu aralar bir yakınımız için DVB-C tunerli, 42" ekranlı tv arıyoruz. LH serisi piyasada bulamadım. Siz nerede ve nekadara buldunuz, bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X