Şimdi Ara

LG 42LA620S yada SAMSUNG UE40ES6340?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi bayramlar forum halkı.bugün teknosa vatanbilgisayar darty mediamarkt'a gittim maksimum 1700 lira sınırında televizyonlara baktım ve bu iki televizyonu buldum ama kararsız kaldım.
    bildiğim kadarıyla lg pasif 3g gözlük,samsung aktif 3g gözlük.ikisi de 200 hz yazıyor ama lg 50hz gibi birşey duydum doğruluk payı nedir bilmiyorum.
    seçmemde yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Perfect Element1 -- 8 Ağustos 2013; 1:28:45 >

• 32la620. Ve 40es6340 kullandim. Samsung cidden guzel cihaz ama aktif gozLuk kullanmasi bana gore eksi yonu ama tabiki 3d daha super oluyor.
    Lg nin herseyini kullandim kendi evim icin aldim evde tabletim ve akilli telefonum var. Super uyum sagliyor internette gezmesi super hizi iyi 3d mukemmel sd yayin kalitesi cok üst duzeyde cidden. Ben simdilik cok mennunum
    Eksi yonu kanal gecisleri cok yavas.
    Samsungda kanal gecisleri lgden nerede ise 2 kat hizli.

Yani zor tercih cidden ama hangisini alirsan al pisman olmazsin.

Ayrica lg nin kasasi samsunga gore daha kalin ve elektrigi daha fazla yakiyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Lg'nin kanal geçişleri bıktıracak kadar hızlı mı acaba?
    Bir de evde haftada en fazla 1 tane 3d film izlenir o yüzden (yanlış bilmiyosan görüntüsü daha iyi) aktif 3d gözlük olan samsung daha mantıklı geliyor
    Samsung'un sd yanın kalitesi kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Perfect Element1 -- 9 Ağustos 2013; 14:16:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Perfect Element1

Lg'nin kanal geçişleri bıktıracak kadar hızlı mı acaba?
    Bir de evde haftada en fazla 1 tane 3d film izlenir o yüzden (yanlış bilmiyosan görüntüsü daha iyi) aktif 3d gözlük olan samsung daha mantıklı geliyor
    Samsung'un sd yanın kalitesi kötü mü?

Tabiki kötü değil ama LG daha iyi geldi.
    Belki de Samsung 40 inç Lg 32 idi ekran küçük olunca görüntü daha net oluyor ya o da etkilemiş olabilir.
    Ama ikisi de kesinlikle tatmin edici.

Vallahi sürekli zap yapıyorsanız Lg adamı bitirir öldürür :)
    Ben tv izlemiyorum sürekli harddisk takılı film izlediğimden benim için çok önemli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.