Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kumandayı Çin den 25 dolar civarına getirteceğim. Orda bir dost var , o getirecek.
  • beyler m2ts uzantılı bluray filmleri medya oynatıcı olmadan izleyemiyor muyuz ?

klasör içinde filmin ön izleme resmi gözüküyor filme tıklıyorum ama bir türlü film yükleme ekranını geçmiyor . 10 15 dakika bekledim hala yükleme ekranı dönüyordu bir hata falanda vermedi
  • Arkadaşlar hafta sonuna kadar alıyorum bu tvyi. Ps4 için ideal mi yoksa daha iyileri varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ariturka kullanıcısına yanıt
    playstation 4 üm bu tv ye bağlı iki hafta oldu hiçbir sorun yaşamadım. bence gayet güzel. daha iyileri var mı bilmiyorum ama sorun yaşamayacağın kesin.
  • bende bu tv'yi bugün teknosadan satın aldım, satın alırken sihirli kumanda dan bahsettiler, normalde 150tl iken tv ile birlikte 50 lira oluyormuş. almadım gerek yok diye. acep alsamıydım diye de düşünmüyor değilim

bir sorum olacak yarın servis tv yi kurmaya gelecekler, bendeki yayın sistemi teledünya. acaba set up box olmadan direk tv ye bağlanabiliyor mu yoksa ayrıca onun için kart mı almamız gerekecektir?
  • Sıhırlı kumanda şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • audioslave kullanıcısına yanıt
    akıllı telefonununuz varsa lg tv remote webos uygulamasını indirin akıllı kumanda görevi görüyor ama akıllı kumandanın yerini tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubuk84

quote:

Orijinalden alıntı: Nexo88

Tv açıkken görüntüde açık tonlar mevcut olduğu esnalarda (beyaz, yeşil gibi) herbiri 2cm2 ölçüsünde puantiye gibi eşsıralı koyu beneklenmeler var, hani sanki tv'nin aydınlatma ampülleri varmışta ekranın arkasından belli oluyormuş gibi.
    Acaba cihazda mı sıkıntı var yoksa her tv'de bu durum mevcut mudur? cevaplarınızı bekliyorum. Bir resim yükledim.
     LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV

Televizyonu ilk açtığınızdan dolayı öyle. ben de ilk dikkatimi çekti. sonra televizyon elektrikte dura dura o benekler gitti. Şu an o bahsettiğiniz sorun ortadan kalmıştır büyük ihtimalle.

Bu olay bendede var tv yi bugün aldım dikkatimi çekti nekadar zaman çalışınca geçiyor 1 hafta 1 ay ...??? Bunun dışında uydu kanal siralamasi bir felaket pc den yapilabiliyor diye seslenmemistim ama ondada sinyal yok hatasi veriyor tv insallah pişman olmayiz aldığımızda

• tv'im bugün kuruldu. ilk izlenim özellikle ps4 te çok çok iyi olduğunu yönünde. eski tv'de valla oyun moyun oynamıyormuşuz biz..

yalnız şunu yapamadım: telefondaki görüntüleri tv ye aktaramıyorum. telefon lg smart tv yi buluyor fakat tv de bir hareket olmuyor, daha sonra telefon kopuyor. bağlantı için hani adımları izlemem gerek, yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..
    telefondan bağlanırken tv den smartshare uygulaması açık olacak. ben xperia kullanıyorum. tv den smart share i açına telefonran ekran yansıtma ayarlarına girince hemen bağlanıyor telefonum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

tv'im bugün kuruldu. ilk izlenim özellikle ps4 te çok çok iyi olduğunu yönünde. eski tv'de valla oyun moyun oynamıyormuşuz biz..

yalnız şunu yapamadım: telefondaki görüntüleri tv ye aktaramıyorum. telefon lg smart tv yi buluyor fakat tv de bir hareket olmuyor, daha sonra telefon kopuyor. bağlantı için hani adımları izlemem gerek, yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..

Bende dun aldım lg g2 de resmi videoyu acip direk gonderiyorum tv ye ayar falan yok tek şart ayni aga bagli olmak ustteki mesajimda belirttigim urum senin tv dede varmı beyaz bir resim açıp bakablirmisin

• br251 kullanıcısına yanıt
    sorun tam olarak nedir?
    alıntıladığınızdan ötürü mesajı sorunu anlayamadım..
    https://store.donanimhaber.com/24/60/01/2460015ACBDBF81F64DB48BC4685DE7B.jpg beywz zeminde boyle benekler var flasla resim at beyazda sarida ve yesilde görünüyor

valla bende beyaz ın üzerinde bu şekilde benekler yok ama sağ alt köşede siyah bir nokta var.. ölü piksel diye endişeleniyorum ama ledlerde ölü piksel oluyor mu lcd lerde olduğu gibi emin değilim. biraz canım sıkkın bu konuda..
    Ya arkadaş parayla rezillik bizimkisi yarin Teknosada ki ayni model tv yede bakayım bi ayni sorun varmı bu benek forumda benimle beraber 4~5 kiside var benim gördüğüm yl oldu 2014 oli piksel bulutlanma adam gibi bir panel yapamadılar

4-5 kişi?
    https://www.sikayetvar.com/kategori/elektronik/televizyon/panel-goruntu/818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 9 Kasım 2014; 22:49:03 >
    Isin yoksa servisle bilmem neyle uğraş şimdi

şikayetleri biraz okudum, adamların dedikleri yapacak bişey yok diyorlarmış, çağrı merkezi ise hak getire.. hocam çok rahatsız etmiyorsa idare etcez, ha ilerde ne olur bilemem.. açıkçası ben çok kafayı takmamayı düşünüyorum, umarım ilerde bu noktalar artmaz.
    Valla ben hep şanssızım u konularda daha gecen sene xperia sp telefonum 6 ayda arızalandı teknosayla bogustum en son para iadesi alıp uzerine oara ekleyerek lg g2 aldim telefona bakarak b u adamlar ilerlemiş dedik birde tv aldık burunlari m dan getiririm valla ben biraz daha arastirayim magzadaki tv leri kontrol edeyim gerekirse servis e de ulasirim 1699 tl kolay kazanilmiyor bakicaz qrtik tv uzlerken san bir sikinti yok gibi ama cok beyaz sahnelerde ve maclarda yesil zeminde az az görünüyor tab herkes gormezde ben artik dikkat ettigimden görüyorum

• Dun Teknosada baktım ordakilerde boyle birsey yoktu servisi ara dediler aradim bugün aksam geldi baktı servis fotoğraflar çekti hatta enim goremedigim birsey daha gördü ekranin içinde toplu igne ucu kadar bir siyah böcek türü birsey var onunda fotosunu çekti yarin merkezle görüşürüm olumlu sonuç aliriz herhalde dediler bekliycez bakalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.