Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech Mk330 klavye mouse setini bağladım sorunsuz çalışıyor aklınızda bulunsun
  • sakin almayin lg 42lb652 v yi tv abartli isiniyot kanal gecisi cok yavas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosphorus-34

anladım hocam sağol yani çanak yaptırmak lazım değilmi onu nasıl yaptırabilirim fiyat falan ?

Valla hocam,
    Herhangi bir uyducuya yaptırabilirsin. Piyasada basit uydu alıcısıyla beraber 100 TL civarı çanak kurulumu yapan kişiler var.
    Alıcıya lüzum yok dersen daha uyguna gelebilir, fakat bu tvnin olayı HD olduğu için HD malzemelerde biraz fiyat farkı olabilir.
    Öncesinden internetten birkaç yerden fiyat araştırması yapman faydana olabilir.
    Çanak kurulduktan sonra dahili alıcıyla izleyebilirsin.
    Fabrika ayarlarını yüklerken yayın tipi sorulduğunda Uyduyu seçip ekrandaki açıklamalara göre devam etmen yeterli olacaktır.
  • tenevvur T kullanıcısına yanıt
    tamam usta sağolasın birde fabrika ayarlarını kurarken görüntüyü alma diye bi seçenek vardı yanlış hatırlamıyosam sadece tv ile gibi secenekleri vardı onu hatırlıomusun ne secmem gerek?
  • Bosphorus-34 B kullanıcısına yanıt
    Orada uydu, anten, kablo tv gibi seçenekler arasında uyduyu seçmen gerekir. Uydu çeşitleri için de (menünün adını tam hatırlayamadım) yalnızca tv, setüstü kutu gibi seçenekler var. yalnızca tv yeterli olur. diğerleri herhangi bir uydu alıcısı veya digiturk, d-smart receiver i kullanman halinde seçmen gerekenler.

Uyduyu seçtikten sonra operatör seçeneklerinde diğer operatörü seçeceksin, ilk kurulumda ülkeyi Türkiye seçtiysen Türksat otomatik gelecek. iki çanak varsa hotbirdü ikinci uydu olarak kendin listeden seçip eklemelisin.
    Türksat 4a taşıması yapıldığı için Türksatta kanal arama yaparken Ağ Arama yı açmayı unutma. aramaya başlayacak yaklaşık 30-40 dk sonra tamamlanacaktır. sonrasında istesen sıralamayı kafana göre düzenleyebilirsin.
  • tenevvur T kullanıcısına yanıt
    ben harici uydu kullanyorum onun ıcınde uyduyu secmem yeterlımıdır
  • 652V 'de tam ekran film izleyemiyorum sitelerden bu sorunu yaşayan kullanıcıların yardımlarını bekliyorum.

Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_99696083/f_//tm.htm#99696741
  • Yazılım güncellemelerini yapan oldu mu beyler ? Yapalım mı gücellemeleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun guncellememi geldi

• BEN BU ÜRÜNÜ ALDIM VE BU HAREKETLİ GÖRÜNTÜLERDE GÖLGE PROBLEMİNDEN DOLAYI MEMNUN DEĞİLİM.LG DE KABUL ETMİYOR.YENİ TV ALACAKLARA TAVSİYEM İZLEMEDEN ALMASINLAR.TABİ BAZI ŞEYLER MAĞAZA ORTAMINDA PEK ANLAŞILMIYOR.YA DA KOLAY İADE GİBİ REKLAMLAR YAPAN YERLERDEN ALSINLAR(NE DERECE DOĞRUDUR BİLMİYORUM TABİ.)TELEVİZYONDAN SOĞUDUM RESMEN.
  • Bende yeni aldim tv yi benimde şöyle bir sorunum var. Siyah ekrandaken ayni sirada aralarinda biraz mesafe olan dört tane mor nokta var ve sadece siyah ekranda gözüküyor bu normal mi?

• BEYLER DİZİ İZLERKEN ALTYAZIYI SECIYORUM TURKCE AMA DIZI DEGSTIGINDE YADA BASKA BOLUMDE HER SEFERINDE ALT YAZI BOZULUYOR YINE TURKCE YAPMAM GEREKIYOR

buna cozum buldunuz mu

ayrıca harıcı dıskde sadece 8 klasor gorunuyor bu benım hıc hosuma gıtmedı devasa ekran var 55 benımkı ama 15-20 klaso r yada fılm goremıyorum tek ekranda

eskı plazma lg tv de bıle bır seferde 20 ye yakın fılm gosteyıordu

sızlerde de bu sorunlar varmı guncelleme ıle gıderılır mı kı
  • arkadaşlar karanlık görüntülerde televizyon otomatik olarak ekran parlaklığını düşürüyor. neden acaba? sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seifer

Bende yeni aldim tv yi benimde şöyle bir sorunum var. Siyah ekrandaken ayni sirada aralarinda biraz mesafe olan dört tane mor nokta var ve sadece siyah ekranda gözüküyor bu normal mi?

kardesim seni. tv hatali olarak uretilmis
    o noktalar ölu piksel servisi cagir rapor tutsun tvni degistitmeyi iste zamanla olu pikseler tum tv karartit benden soylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 2 Aralık 2014; 5:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist57

BEN BU ÜRÜNÜ ALDIM VE BU HAREKETLİ GÖRÜNTÜLERDE GÖLGE PROBLEMİNDEN DOLAYI MEMNUN DEĞİLİM.LG DE KABUL ETMİYOR.YENİ TV ALACAKLARA TAVSİYEM İZLEMEDEN ALMASINLAR.TABİ BAZI ŞEYLER MAĞAZA ORTAMINDA PEK ANLAŞILMIYOR.YA DA KOLAY İADE GİBİ REKLAMLAR YAPAN YERLERDEN ALSINLAR(NE DERECE DOĞRUDUR BİLMİYORUM TABİ.)TELEVİZYONDAN SOĞUDUM RESMEN.

senin tvnde flash player desteklemiyor lg yetkili servisini aradim yok dediler ustune tv ne ekleyemiyon hocbir film seyredemezsin sadece youtu izlesen vb izleyebilirsiniz

• webos olayına yenı guncellemeler şart...
    altyazı olayı bende cok fazla olmamak kaydı ıle bazı fılmlerde turkce karakter secılı olmasına ragmen bozuk oluyor bende LATIN olanı secıyorum duzelıyor ama daha once sorunsuz olan fılme geldıgımde bu sefer bunun altyazısı bozulmus oluyor.. her fılmde degıl ama arada bır cıkıyor boyle bır sorun ...
  • Arkadaşlar Herkese Merhaba..Ben Yaklaşık 2,5 Ay Önce LG 32LB652V TV Aldım Tv Sehpada Duruyordu 2 Gün Öncede LG NB3540A Soundbar Aldım İkisinide Duvara Monte Ettirmek İstiyordum Ettirdim de Ancak Monte Edilirken Tv'nin Kasası Sağ Aşağı Kısım Biraz Çizilmiş ve Fazla Belli Olmuyor Aynı Şekilde Ses Sistemine Duvara Monte Edilirken Duvar Asma Aparatından Dolayı Alt Kısmı Çizilmiş Uzun Sözün Kısası Bu Tür Konularda Aşırı Derecede Pimpirikli ve Kıl Bir Adamım ve Bu Beni Çok Fazla Rahatsız Ediyor O Nedenle İkisini de Satmak İstiyorum..Benim Gibi Pimpirikli Takıntısı Olmayan Biri Almak İsterse Fiyatta da Anlaşabilirsek Ürünü Verebilirim..Almak İsteyenler Benimle İletişim Kurabilir..Ama Çizik Var Diyede Aklınca Cinlik Yapmaya Çalışıp Ölü Fiyatına Almak İsteyen Olursa Vermem..İkinci El Değeri Neyse O Ne Ben Kimsenin Hakkını Yiyeyim Nede Bir Başkası Benim Hakkımı..Tv'nin 21,Ay Ses Sisteminin 24 Ay Garantisi Var(Dün Kuruldu) Tv Fiyatı 1150-1200 Ses Sistemi En Ucuz 700 tl(Ben Kampanyadan 650 tl ye Aldım) İyi Günler..

• ya bu karanlık ortamlarda kendi kendine ekran ışığının kararması çok sinir bozucu. bunu tek ben mi yaşıyorum ya farketmediniz mi?
  • tam olarak sizdeki gibimi bilmiyorum ama bendede cok karanlik bir goruntuden cok aydinlik bir sahneye gecerken tv nin arka isigi gec tepki veriyor gibi geldi kanal degistirrken bazen oluyor ama cok kafaya takmadim acikcasi zaten kafaya takmaya kalkarsam ufak tefek bi suru sorun var tv de.

• Ben de bu üründen sipariş verdim, şu an kargoda, yarın teslim edilecek. Ama bu konuyu keşke sipariş vermeden önce okusaydım.
    Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar? Hiç teslim almadan geri iade edip başka bir tv mi baksam? Bu kadar sorunlu olacağı aklıma gelmemişti. Tv'den cok bir beklentim yok, haftada bir maç ve ayda birkaç kez film izlerim, sonra da evdekiler günlük kullanır. Kararsız kaldım teslim alıp almamakta. Sorunlarla uğraşmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.