Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usbden mouse takıp kullanabiliyoz cok iyi bisey. akıllı kumandaya bosa gerk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: monspubiss

usbden mouse takıp kullanabiliyoz cok iyi bisey. akıllı kumandaya bosa gerk yok

Biz de ayni sekilde kullaniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa internet'te şöyle bir kampanya var almayı düşünenler değerlendirebilir. Ben aldım şu an kargoda. Artık bahtımıza nasıl çıkacaksa göreceğiz.
    TV+Akıllı kumanda+ 6 adet 3D gözlük=1.849,00TL
    http://www.teknosa.com/urunler/119966907/lg-42lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t#url

Edit: Yukarıda yazmış olduğum ve vermiş olduğum linkle aliş yapan arkadaş varsa inşallah sorunsuz halletmiştir. Sorun yaşadıysa da ondan çok çok özür diler. Almayı düşünen arkadaşlarında 1 değil 2 değil bayağı düşünmesini isterim.
    Lütfen yukarıdaki önerimi dikkate almayın, sorun ürün ile alakalı değil tamamen Satıcının "kurnaz esnaf" oyunuyla ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levissi -- 11 Ocak 2015; 12:25:06 >

• arkadaşlar kanal listestesinde bazı kanallar kaybolmus.

mesela 2 numarada Atv vardı yok. 11 numarada a haber vardı yok. 26 numarada da bir kanal varmıs ama yok. İlginçtir bu kanallar numaralarıyla beraber kaybolmus. Neden kabol, nasıl kaybol, nasıl geri gelir bilen var mı?
  • Çok kafam karıştı. Uzun zamandır almayı düşündüğüm bi tv en uygun nereden bulabilirim ve bu gözlük falan filan nasıl yapcaz???

• Bende almayi dusunuyorum bu tv yi kullanici yorumlari karisik olumluda olumsuzda napiyim bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre71710 -- 27 Ocak 2015; 21:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Çok kafam karıştı. Uzun zamandır almayı düşündüğüm bi tv en uygun nereden bulabilirim ve bu gözlük falan filan nasıl yapcaz???

İçerisinden iki tane gözlük çıkıyor zaten yetmezse internette alışveriş sitelerinde satanlar var zaten. Tv fiyat performans olarak en iyilerinden biri ben sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarda var forumda.

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-mk270-kablosuz-klavye-seti-kampanya-144850507?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 burdaki fiyat iyimi? Bizim tvde %100 çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydz -- 5 Şubat 2015; 1:32:37 >
  • radiohead71 kullanıcısına yanıt
    Uzun araştırmalarım sonucu ev için 2 tane aldık. Yalnız bu 3D işini çözemedim YouTube de izlediğim videolardan bir şey anlamadım. Örnek bir video linki verebilir misiniz? Bütün 3D filmleri izleyebilme imkanım var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz bu konuda sevinirim. Ya da akşam biraz daha uğraşırsam çözeceğim galiba.

TV geçişleri biraz yavaş evet. Umarım ilerleyen zamanlarda bir güncelleme çıkartılar ya da ne bileyim harici bir dekoder kullanırız ne yapalım. Ve umarım memnun kalırız. Takipte olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydz

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-mk270-kablosuz-klavye-seti-kampanya-144850507?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 burdaki fiyat iyimi? Bizim tvde %100 çalışıyor mu?

linkdeki ürününü maouse bilgisayarımda kullanıyorum. sizin mesajınız gördükten sonra fareyi tv ye taktım çalıştı ama klavye için bişey diyemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _-İsTaNBuL-_

Bende Hepsiburada dan aldım 2099 TL 'ye 100 TL Bonus 350 tl Lik Sunny Axen 23" lik televizyonu 9 TL' ye aldım. 2 gün sonra 1998 TL +9 tl tv +100 TL Bonus +150 TL çek kampanyasına döndü.
    Bugün geldi, Kanal Geçişleri yavaş ve internetten Film izleme sorunu var (tam ekran, Bellek yetersiz sorunu) 32 GB üstü Flash bellek yada Harddisk i biçimlendirip bellek olarak kullanıyormuş öyle dedi servis

Selam
    Arkadaşlar netten film izlerken 'Belek yetersiz' hatası alınca Tv kapatın tekrar açınca bellek sıfırlandığında sorun gidiyor. Özellikle film izlemeye başlamadan Tv kapatıp açarsanız sorun ortadan kayboluyor.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/logitech-mk270-kablosuz-klavye-seti-kampanya-144850507?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0 burdaki fiyat iyimi? Bizim tvde %100 çalışıyor mu?

Netten fiyatlara baktım da en ucuzu verdiğin linktekiydi. Az önce sipariş verdim. Geldiğinde % 100 çalışıp çalışmadığını buradan yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: trimmm

quote:

Netten fiyatlara baktım da en ucuzu verdiğin linktekiydi. Az önce sipariş verdim. Geldiğinde % 100 çalışıp çalışmadığını buradan yazarım.

Tamam dostum bekliyorum.

• Arkadaslar kanal yedekleme ve kanal ayari yapamayan varsa mute tusuna 4 defa arka arkaya basin menu acilacak oto ayardan kanal ayarlari cikiyor. Usb ye kanal ayarlarini yedekleyip yukleyebiliyorsunuz. Ayrica kanal ayarlarida buradan yapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Uzun araştırmalarım sonucu ev için 2 tane aldık. Yalnız bu 3D işini çözemedim YouTube de izlediğim videolardan bir şey anlamadım. Örnek bir video linki verebilir misiniz? Bütün 3D filmleri izleyebilme imkanım var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz bu konuda sevinirim. Ya da akşam biraz daha uğraşırsam çözeceğim galiba.

TV geçişleri biraz yavaş evet. Umarım ilerleyen zamanlarda bir güncelleme çıkartılar ya da ne bileyim harici bir dekoder kullanırız ne yapalım. Ve umarım memnun kalırız. Takipte olun..

Lg store da 3d videolar var ordan test edebilirsiniz. Youtube da 3d özelliği olan videolarda otomatik olarak geçiyor zaten 3d ye ayrıca 3d filmlerde de aynı şekilde oluyor.

Evet tv geçişleri yavaş ama ben d smart kullandığım için harici uydu alıcısı kullanıyorum o yüzden pek bi bilgim yok. Ama konuda zaten en çok tv geçişi ve kanal düzenlemeden şikayet var. Bi çözüm üretirler umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiohead71 -- 20 Şubat 2015; 8:50:00 >

• quote:

selam
    ürün bugün itabriyle elime ulaştı klavye ve fare sorunsuz çalışıyor. klavyenin almanca olması ilk başlarda kafamı kurcalamıştı ama ufak bi ayar yapınca sorun kalmadı. klavyenin üzerindeki türkçe karakterlerin yerine siyah çıkartma şeklinde türkçe karakter yapıştırmışlar orjinal gibi duruyor. tek sıkıntı end, home, insert tuşlarının olduğu kısım almanca kalmış o da sıkıntı olmaz ezbere biliyoruz zaten yerlerini. ben çok memnun kaldım. 1-2 yıl önce bu fiyata sadece faresinin almıştım biligsyarda kullanmak için şimdi setinin aldığıma çok sevindim. herkese TV lerinizle iyi seyirler.

• Aydz kullanıcısına yanıt
    dikkat edin dolandırıcıdır kendisi...
  • Bu tv nin görüntü kalitesini sevdim. Yalnız neden sony deki gibi bir kanalı tam ekran izlerken başka bir kanalı küçük pencerede göremiyoruz ki? Çok zor bir teknoloji midir bu yani? Reklamlarda felan işe yarayacak birşeydi.
    Ayrıca bir kanalı kaydederken kanal değiştirememek de çok saçma olmuş. Ne anladım ki o zaman bu işten. Sevdiğin iki şey çakışırsa birini izlerken diğerini kaydedeceksin ki bi anlamı olsun olayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: softdisk

Bu tv nin görüntü kalitesini sevdim. Yalnız neden sony deki gibi bir kanalı tam ekran izlerken başka bir kanalı küçük pencerede göremiyoruz ki? Çok zor bir teknoloji midir bu yani? Reklamlarda felan işe yarayacak birşeydi.
    Ayrıca bir kanalı kaydederken kanal değiştirememek de çok saçma olmuş. Ne anladım ki o zaman bu işten. Sevdiğin iki şey çakışırsa birini izlerken diğerini kaydedeceksin ki bi anlamı olsun olayın!

meraba hocam bende bu tv almak istiyorum ama 90cm boyu 42 cm derimliği olan tv ünitem var ona olurmu ayaklı kullanacam ayaklı kullanan arkadaşlar ölçebilirmi zahmet olmazsa
  • Tvde sıkıntı yasayanlar varmi onerirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.