Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: laborants

Tvde sıkıntı yasayanlar varmi onerirmisiniz

Ben yaşamadım gayet guzel tv. Fiyat araştırması yaptıysan bi de kliksa bak 200 tl indirim artı Axess den 100 tl indirimle tv 1699_300=1400 gelir. Akıllı kumanda olarakda kablosuz mause ve klavye alırsın 40 tl ye mis gibi olur. Daha uygun göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben de bu tvyi almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var. Kutusundan normal kumanda çıkıyor mu, çıkıyorsa, sihirli kumanda yerine kablosuz mouse kullansak iş görür mü? bir de sihirli kumandanın 500 olan modeli mi uyumlu bu tvyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apdulera

Merhabalar ben de bu tvyi almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var. Kutusundan normal kumanda çıkıyor mu, çıkıyorsa, sihirli kumanda yerine kablosuz mouse kullansak iş görür mü? bir de sihirli kumandanın 500 olan modeli mi uyumlu bu tvyle?

Normal kumanda çıkıyor. Kablosuz fare oluyor. Akilli kumandası mr500g modeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: trimmm

quote:

Orijinalden alıntı: apdulera

Merhabalar ben de bu tvyi almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var. Kutusundan normal kumanda çıkıyor mu, çıkıyorsa, sihirli kumanda yerine kablosuz mouse kullansak iş görür mü? bir de sihirli kumandanın 500 olan modeli mi uyumlu bu tvyle?

Normal kumanda çıkıyor. Kablosuz fare oluyor. Akilli kumandası mr500g modeli.

Eyvallah
  • laborants L kullanıcısına yanıt
    hiçbir sıkıntı yaşamadım. fiyat performans olarak en ideal tvlerden biri.
  • Merhabalar dun 42lb652v televizyon aldim bugun kurulum icin gelecekler. Teledunya yayinlarini box'siz izlemek icin conax modulu almam sart mi? Eger sartsa uzerinde biber olani mi almaliyim?
    Tesekkurler

• Arkadaşlar bu tv için kablosuz klavye mouse seti önerebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbol -- 12 Nisan 2015; 23:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

Merhabalar dun 42lb652v televizyon aldim bugun kurulum icin gelecekler. Teledunya yayinlarini box'siz izlemek icin conax modulu almam sart mi? Eger sartsa uzerinde biber olani mi almaliyim?
    Tesekkurler

Hayirli olsun, nereden kac paraya aldiniz acaba ?

• Majesteleri_84 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum Birkac yere baktim fiyatlar her yerde 1699'du. Bimeks'te %5 hediye ceki veriyorlar diye Tepe Natilius AVM Bimeks'ten aldim.

• Webos iyi güzel diyenlere şaşırıyorum tam bir yetersiz bellek vasat,ı internetten filim seyretmek mucize ikide bir yetersiz bellek diyp duruyor eyvallah bilgisayar değil bu diyenleri duyar gibiyim ama kardeşim 5 partlık bi filmin tek partını çalıştırmaz smart hikaye aldığıma bin pişmanım desem yeridir ben eminim vestel bile bu teknolojiden hayli üstündür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv hakkında bi kaç sorum olacak kullanan arkadaşlara
    1- Yetersiz Bellek sorunu çözüldümü?
    2- 3D konusunda çok iyi olduğunu söyleyenlerde var kötü olduğunu söyleyenlerde var genel olarak nasıl?
    3- Ekranda gölgelenme meselesi var mı? yoksa gayet net mi?
    4- Webos kullanımı nasıl keyifli mi eziyetli mi? İnternet kullanımı nasıl?
    5-LG tv konusunda başarılımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimurat

Webos iyi güzel diyenlere şaşırıyorum tam bir yetersiz bellek vasat,ı internetten filim seyretmek mucize ikide bir yetersiz bellek diyp duruyor eyvallah bilgisayar değil bu diyenleri duyar gibiyim ama kardeşim 5 partlık bi filmin tek partını çalıştırmaz smart hikaye aldığıma bin pişmanım desem yeridir ben eminim vestel bile bu teknolojiden hayli üstündür

yaşadığınız problemler için adınıza üzüldüm. ben birkaç ayrı online film izleme sitesinden film izliyorum yetersiz bellek uyarısı almıyorum. izlediğim filimler tek part ve sorun çıkmıyor. daha öncede belirttim diye hatırlıyorum ama bir kez daha yazayım film izlemeden önce tv kapatıp açıyorum birkaç kez bunu yapmadığımdan dolayı yetersiz bellek uyarısı aldığım oldu. şunuda belirteyim tv de sürekli 2 tb harici harddisk takılı onun olumlu bir etki yapıp yapmadığını bilmiyorum.

• Meraba suan tvde en son guncrl program hangisi ve hangi sitelerden flim izlediginizde onbellek sorunu olusmuyor

• 720p genelde buradan izlerim. Webos sürümü 1.3.2-3232(afro-arches) siz hangi siteden izlerken yetersiz bellek hatası alıyorsunuz.

• Ben dun onbellek olan sitey 720 p yaptim onbellek sorunu kalkti turkanine tv den izliyorum kardesim

• Ben de tvyi GG'den 1569 (100 lira anında indirim- 100 lira da maxipuan) ile 1370 liraya almış oldum, Sorulmuş çizilmiş ama kullananlar için soruyorum sizce akıllı kumanda mı kablosuz klavye mi almalıyım ek olarak ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anisiz

Ben de tvyi GG'den 1569 (100 lira anında indirim- 100 lira da maxipuan) ile 1370 liraya almış oldum, Sorulmuş çizilmiş ama kullananlar için soruyorum sizce akıllı kumanda mı kablosuz klavye mi almalıyım ek olarak ne tavsiye edersiniz ?

Öncelikle hayırlı olsun. Süper fiyata almışsın. Bende akıllı kumanda ve kablosuz klavye maouse da var. İkiside aynı işi görüyor lakin akıllı kumandanın Avantajı derli toplu olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: laborants

Ben dun onbellek olan sitey 720 p yaptim onbellek sorunu kalkti turkanine tv den izliyorum kardesim

Bahsettiğiniz siteden bi kaç film denedim. Yetersiz bellek hatası almadım.

• Gunaydin bende veriyor ustadim

• 47" modeli gittigidiyordan 1969TL - 100 TL indirim kampanyası - 100 TL maxipuan ve 6 taksit ile 1769TL'ye aldım. Satıcı teknosa görünüyor, teşhir ürünü vs olmadığına dair teyit aldım. Gelmesini bekliyorum. Sanırım şu anda piyasada en iyi fiyat bu. Hala 100 TL indirim devam ediyor mu bilmiyorum ama 100 TL maxipuan devam ediyor bence düşünen kaçırmasın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.