Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ben tv de yukarıda belirtilen sorunların hiçbirini yaşamadım. tv de maç da izliyorum ps4 de oynuyorum usb takıp filmde izliyorum. bilgisayarımın ekranını bile yansıtıyorum tv ye ve hiçbir sorun yaşamadım. 7 aydır kullanıyorum. çok memnunum. bence elektronik birazda şans işi. yani bozuk bi tv gelme olasılığı da var ama zaten bozuk gelse bile garantiye gönderdiğinizde iade yapıyorlar ya da değişim. tabi bu aşamalarda beklemek falan çok can sıkıcı ama tv de genek bi sorun yok bence.
  • Sağolun yorumunuz için. Ben de teslim aldım. Şimdilik bir sorun yok gibi. Sadece menü yavaş geldi biraz. Benek falan da yok şükür. Sihirli kumanda da aldığım zaman tam olacak. Aslında tam karar veremedim, sihirli kumanda mı alsam yoksa kablosuz klavye-mouse mu?
  • Ben de bu cihazdan aldim. N11 uzerinden akilli kumanda ile birlikte 1600 tl ye geldi. Servis haftasonu gelip kurdu. Servise sormayi unutmuşum. uydudan gelen kablonun yaninda, apartman kamera sistemi de mevcut kablo tv olarak takilan. Menu uzerinden ikisinden de goruntu geliyor ancak eşim açmakta zorlanıyor. kamera sistemini c38 kanalda, bunu uydu kanallari arasina katmam mumkun mudur?

Bu arada cok az miktarda 1~2 cm² kadar sag yanda bulutlanma mevcut fakat cok bariz belli degil. Sadece webos menuyu acinca belli belirsiz Servis ışık sizmalarinin onune gecmek icin bu şekilde üretildiğini söyledi ancak ne kadar dogru onu bilmiyorum.
     LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV

• 3d performansı hiç beğenmiyorum zaten topu topu 4-5 kere izlemişimdir . bazı sahnelerde görüntün yanında beyaz flu bir görüntü daha beliriyor çok iğrenç bir durum film . başlarda film kalitesinden diye düşündüm ama bluray filmler de bile oluyor

zaten gözlük kalitesini tanımlamak gerekirse kullan at gibi . kartondan yapıp verselerdi daha kaliteli olurdu
  • ben de aldım. cok da memnun kaldım.

akıllı kumandasını da aldım cok da gerekli değil ama bazı işlemleri kolaylastırıyor.
    hd kanallara gecerken kanal geciş hızı cok yuksek değil ama sorun olarak gormuyorum cunku daha onceki uydu alıcımda da cok hızl değildi.
    3d begenmiyorum demiş bir arkadas. ben youtubedan kotu demoları bile izledim bana cok tatmin edici geldi aktif gozluk olmaması bence avantaj her gozlugu kullanabiliyorum.hafif gozluk pilsiz ve haliyle manyetik dalgaya da maruz kalınmıyor.
    tv ilk acılırken işletim sistemi actıgı için biraz uzun suruyor acılıs. onun dısında sıkıntı yok
    yine webde biryerde okumustum (belki de bu baslık altında hatırlamıyorum) youtubedan gecmişi temizle secenegini kullanmak gerektigi yazılmıstı onu da uyguluyorum.
    2 saat kadar once internet uzerinden howtotrain your dragon 2 filmini 720 p ile kesintisiz izledim.(yaklasık 100 dk) bazı arkadaslar webden film izlerken kapandıgını sosylemişti ama ben yasamadım (umarım yasamam)
    soyleyeceklerim bu kadar bu fiyata alınabilecek guzel bir tv oldugunu dusunuyorum (vatan ve teknosada bu urunu alamk istediginizde philipsin 4klık modelini oneriyorlar aldanmayın derim)lgnin 50 nchlik smart plasmasıyla cok gidip geldim ama esim cok buyuk tv istemedigi için bunu almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liadon -- 17 Aralık 2014; 0:56:06 >

• Arkadaşlar merhaba,

bende bu televizyonu aldım, fakat 3D performansını çok beğenmedim.2D-3D çevirmesi bence felaket.

Esas sorum şu : Ben Flash belleğe 3D film atıyorum fakat filmler 2 dikey yan yana görüntü. film açıldıktan sonra 3D tuşuna basınca iki görüntüyü de bulanıklaştırıyor.
    internette 3D tuşuna basınca her iki görüntüyü birleştirmesi lazım diyor ama bende öyle bir menü çıkmıyor. Yardım edecek biri var mı?

not:bütün güncelleşirmeleri yapıldı.
  • resim ayarlarınız nasıl acaba. bu ışık tepkimeleri ondanmı acaba??
  • Arkadaşlar televizyon özelliklerini sorun olarak yazmayın lütfen.
    Televizyonlara 2d den 3d görüntü dönüştürmek gerçek bir 3d görüntü sunmaz sizlere bu tüm televizyonlarda böyledir. bazı filimlerde 3d yapımı derler ancak gerçek 3d yapımı değillerdir. 3d konusunda en iyi televizyon lg dir. internette bir çok 3d kısa videolarak var onlar ile gözlükleri ve tv yi test edebilirsiniz. bunun dışında 3d filmi taktığınızda televizyon size 3d nin hangi formatta yapıldığını sorar.

kanalların silinmesine gelince televizyon kanalları silmiyor. bu televizyonda izlenme sırasına göre kanalları sıralıyor. eger sizin istediğini yapmasını istiyorsanız bu ayarı kapatmalısınız. lg la serisinde daha iyi bir led teknoloji kullanmış suan piyasalardaki lb seriside arka ışıklandırma tepki süresi biraz sıkıntılı diyorlar. Sonuçta samsung smart ve led konusunda tartışmasız lider. sunuda bilmenizde fayda var. lg ve samsung beko ile Arçelik gibiler. aynı dükkandan çıkıyorlar. :))

• Arkadaşlar merhaba,
    Bu tv yi almayı düşünüyorum memnun kalan var mı tv den?
    N11 den aldıgım zaman 1400-1450 arası bir fiyata geliyor.

http://www.n11.com/lg-42lb652v-3d-smart-2gozluk-hediye-lg-turkiye-P36138562

N11 de akıllı kumanda yok, gözlük yok.

Teknosa da akıllı kumanda ve gözlük var + 100 tl bonus var
    ne dersiniz hangisi olur?

http://www.teknosa.com/urunler/110015202/lg-42lb670v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-lcd-tv#product-features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 24 Aralık 2014; 8:18:37 >

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Hafta sonu teknosada 1500tl idi taksit sayısı az olduğundan resmini çekip bimeksten aynı fiyata aldık amcamlara. Bende 55lb870v var webostan çok memnunum tv dende. Yanında sihirli kumanda yoktu bu arada. Benm tv de var sihirli kumanda çok güzel bişey almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Hafta sonu teknosada 1500tl idi taksit sayısı az olduğundan resmini çekip bimeksten aynı fiyata aldık amcamlara. Bende 55lb870v var webostan çok memnunum tv dende. Yanında sihirli kumanda yoktu bu arada. Benm tv de var sihirli kumanda çok güzel bişey almanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler.

Sence netten mi alayım, haftasonunu bekleyip veya yılbaşı sonrası içinmi bekleyeyim?
    akıllı kumanda olmayanlar 1500-1600 civarı.
    birde akıllı kumanda şart mı? nedir bu kumandanın özellikleri kullanan birisi olarak yorumlar mısın :)
    Teknosa da 700 HZ yazıyor doğrumudur sence? görüntü ve ses kalitesi nasıl amcanların tv de?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 24 Aralık 2014; 9:41:43 >

• awdasase kullanıcısına yanıt
    1. Netten tv almayın tavsiye etmiyorum. Forumda yeterince bunun acısını çeken var. Kargodan kırık gelebilir siz mağdur olursunuz. Kargodan sağlam gelir içinden kırık çıkar yine siz mağdur olursunuz. En güzeli mağaza ki arada çok uçuk farklar yok.
    2. Akıllı kumanda maus gibi. Maus nekadar pratikse kumanda da okadar pratik. okla git gel yok direk tıklican şeyin üzerine gidiyo kumandayı hareket ettirerek. ortada maustaki gibi bir tekeri var seçimleri yapmak için. laptopu kablosuz tv ekranına aktarma özelliğini kullandığınızda kumanda laptopunuzuda tv üzerinden kontrol ediyor ki en beğendiğim özelliği bu
    3. tv konusunda bişey diyemem al veya alma ben amcamlara aldım fiyat bilgisi veryeim dedim. bendeki tv de webos ve kullanımı çok güzel.
    ve sonuç olarak "Elektronik birazda şans işi" demeyi ihmal etmeyelim

• ben de n11.com'dan aldım. Şükür ki bir sorun çıkmadı. Ürün açıklamasında 3d gözlük yazmasa da kutunun içinden 2 adet çıkıyor. sihirli kumanda yok, büyük ihtimal almayacağım. Onun yerine kablosuz klavye alacağım. Logitech k400 modelinde kavye ve mouse bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatsabri

Arkadaşlar merhaba,

bende bu televizyonu aldım, fakat 3D performansını çok beğenmedim.2D-3D çevirmesi bence felaket.

Esas sorum şu : Ben Flash belleğe 3D film atıyorum fakat filmler 2 dikey yan yana görüntü. film açıldıktan sonra 3D tuşuna basınca iki görüntüyü de bulanıklaştırıyor.
    internette 3D tuşuna basınca her iki görüntüyü birleştirmesi lazım diyor ama bende öyle bir menü çıkmıyor. Yardım edecek biri var mı?

not:bütün güncelleşirmeleri yapıldı.

Servis bu gün kurarken 3. Seneçenekten yan yana resim olanı seçmem gerektiğini söyledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Hepsiburada dan aldım 2099 TL 'ye 100 TL Bonus 350 tl Lik Sunny Axen 23" lik televizyonu 9 TL' ye aldım. 2 gün sonra 1998 TL +9 tl tv +100 TL Bonus +150 TL çek kampanyasına döndü.
    Bugün geldi, Kanal Geçişleri yavaş ve internetten Film izleme sorunu var (tam ekran, Bellek yetersiz sorunu) 32 GB üstü Flash bellek yada Harddisk i biçimlendirip bellek olarak kullanıyormuş öyle dedi servis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugun hdd'den film izliyordum. 1 film bitti, ikinci filmi açtığımda bellek yetersiz hatası verip kapattı. Anlam veremedim ama üzerine de düşmedim. Tekrar açmayı da denemedim
  • _-İsTaNBuL-_ kullanıcısına yanıt
    flash bellek takınca yetersiz bellek sorunu gideriliyor mu yani? bide meral ettiğim usb 3.0 belleklerde sıkıntı çıkarıyor mu acaba denedinizmi veya deneyen oldumu acaba?
  • Yeni yazılım yokmu acaba webos için?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderclup

flash bellek takınca yetersiz bellek sorunu gideriliyor mu yani? bide meral ettiğim usb 3.0 belleklerde sıkıntı çıkarıyor mu acaba denedinizmi veya deneyen oldumu acaba?

FLASH BELLEK işe yaramıyor ama 3.0 çalışıyor. Pc 'ye bağlayıp film izliyorum.
  • Bir sorunum var. Bu TV'de web tarayıcıdan online site üzerinden 3D film izlemek istediğimde, iki ekran birleştirmek istiyorum, ancak altta 3D seçenekleri çıkmıyor. Bu nedenle de iki ekran birleşmiyor.
    Bu sorunu nasıl giderebilirim. Sadece üstte 3D açık ya da kapalı diyor, 3D tuşuna bastığımda.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.