Şimdi Ara

LG 42LE5500 ! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
551
Cevap
3
Favori
70.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ile DTS sorununu halledebilen yok sanırım ?
  • Kimse Tv'yi güncellemedi mi arkadaşlar?
  • ya arkadaslar bu kadar övdugunuz tv'yi bugun gördum ama phılıps ve samsung goruntulerı cok daha net geldı bana ...Evımde 5405 var ve bu aralar 3D alacam ve arastırıyorum ama LG tv'nın 4500 modelının normal tv yayını bana gercekten kötu geldı..kullanmıs oldgum [dsmartHD] phılıps tv cok daha ıyı goruntu verıyor
  • Şimdiye kadar alıpda beğenmeyen olmadı bu televizyonu bu konudaki 9 sayfayı okursanız görürsünüz.

Bütün Tvlerin ayarlını eşitle öyle izleyin birde.

Size tavsiyem 3D TV sakın almayın verdiğiniz para boşa gider, Doğru düzgün piyasada 3D film yok 8-10 tane anca :S 3D yayın yapan TV zaten yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Şimdiye kadar alıpda beğenmeyen olmadı bu televizyonu bu konudaki 9 sayfayı okursanız görürsünüz.

Bütün Tvlerin ayarlını eşitle öyle izleyin birde.

Size tavsiyem 3D TV sakın almayın verdiğiniz para boşa gider, Doğru düzgün piyasada 3D film yok 8-10 tane anca :S 3D yayın yapan TV zaten yok

inanın günlerdir okuyorum..elımde dısk marketlerı gezıyorum
    elımde yeterınce 3D fılm var halende ındırıyorum ayrıca dsmart sampıyonlar lıgı maclarından bırını 3d yayınlıyor..onerılerınız ıcın tesekkur ederım..sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmrkartal -- 20 Eylül 2011; 22:07:06 >
  • Yarın müsait olursam TV'yi kayın validemin evine taşıyacam orda güncelleyip gerieve getirecem

Linkte nete bağlanmak için başka bir yol denedim ama beceremedim eminim bu şekilde bağlantı yapılabiliyordur ama yardım eden olmadı o kunuda da :(

http://forum.donanimhaber.com/m_52981870/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53044236
  • Yukarda yazıklarımı erinmeyip yaptım TV 'yi ethernet ile nete bağladım güncelleme varmı diye kontrol ettim, yeni yazılım yok uyarısını verdi.

Bende adsl modemi resetleyip, TV den de ülke ve dil ayarlarını UK ( Birleşik Krallık) ve ingilizce yaptım birde böyle deneyim dedim ve yeni güncelleştirme vardı bende güncelleştirdim

Eski versiyonum = 03.20.12

Yeni versiyon = 03.20.19 oldu

Tv geri eve götürdüm ve netten DTS demo videoları baktım aşağıdaki linkteki dosyaları indirdim denedim

http://www.demo-world.eu/trailers/dts-trailers.php

linkteki sadece iki videoda ses çıktı diğerlerinde desteklemedi,
    destekelen 2 video ;
    Sparks! (Sprite Mix) 10,4MB 0:18 DTS ES 720x480 (16:9)
    Sparks! (Sprite Suite Mix) 10,6MB 0:18 DTS ES 720x480 (16:9)

Artık nasıl bir güncelleme ise bişey anlamadım :S

• quote:

Yukarda yazıklarımı erinmeyip yaptım TV 'yi ethernet ile nete bağladım güncelleme varmı diye kontrol ettim, yeni yazılım yok uyarısını verdi.

Bende adsl modemi resetleyip, TV den de ülke ve dil ayarlarını UK ( Birleşik Krallık) ve ingilizce yaptım birde böyle deneyim dedim ve yeni güncelleştirme vardı bende güncelleştirdim

Tv geri eve götürdüm ve netten DTS demo videoları baktım aşağıdaki linkteki dosyaları indirdim denedim

destekelen 2 video ;

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Bu hafta uygun olabilrsem ben de tvyi söküp etherneti bağlayacağım. Evde dts formatlı filmler var elimde suan oynatmıyor. Bakalım güncellemeden sonra oynatacak mı.

Sizin daha önce denediğiniz dts formatlı bir film yokmuydu hiç?
    Bir değişiklik olup olmadığı tam net değil sanırım.

• bendeki fimlerin bazıları açıyor bazıları açmıyor, Harici diski arkadaşa vermiştim yanımda değil o yüzden netten indiripte denedim
  • quote:

bendeki fimlerin bazıları açıyor bazıları açmıyor, Harici diski arkadaşa vermiştim yanımda değil o yüzden netten indiripte denedim

Anladım hocam. senin indirip denediğin filmleri birde akşam evde ben deniyim bakalım. Sende acılanlar güncelleme yapmadan bende acıyormu görürüz.
  • İYi fikir
  • Bendeki mevcut versiyon 03.05.07 gözüküyor.
    Linkteki DTS video demolarını denedim.
    DTS.ES formatlı olan Sparks videolarını bende de açıyor.
    Diğerlerini ise desteklemiyor.
    Senin güncelleme birşeyi değiştirmemiş yani BYI hocam.
    Durum benim mevcut tvde de aynı.
  • Başlayacam bunların yaptığı işi de

Oturma odasına İlerde tv alacam ama Samsung alacam bu sefer
  • quote:

Başlayacam bunların yaptığı işi de

Oturma odasına İlerde tv alacam ama Samsung alacam bu sefer

Ben televizyondan cok memnunum sahsen. Tek DTS eksikliği var onu da media playerla vs cok rahat halledebilirsin.
    Bende Dreambox 800HD se var onun üzerinde bütün filmleri acıyor. 47liği diğer odaya koyup salona 55lik almayı düşünüyorum. Gene LG alırdım.

• arkadaşlar merhaba bende 42LE5500 almayı düşünüyorum.. ankaradan en uygun nerelerden alabilirim?
  • Bimekste suan 47 liği 2300 e satılıyor. Peşin fiyatına 6 taksit. Bence iyi fiyat.
  • http://www.lg.com/ru/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LE5500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile&searchEngineModelCode=42LE5500#

son yazılım The latest firmware file v03.21.03 lg rus sitesinde var ben bunu kullanıyorum sorun yok.güncelleme yapmak için dosyayı indir flash belleğe LG_DTV adında boş klasör aç bu klasörün içine çektiğin dosyayı sıkıştırma programından çıkar içine at sonra tv yi kapat usbden flash belleği tak tvyi aç güncelleme başlayacak.kolay gelsin.

• Baran kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler DE

yazılım dosyasını bulamadım malum Rusça yanlış bir dosya indirip denemek istemedim.
    Mümkünse sen indirdiğin dosyayı bir upload sitesine yükleyip paylaşırmısın?

Birde ustam bu yeni yazılı yükleyince DTS ses desteği geldi mi ?

Zaten yazılım güncellemekle yapmak istediğim tek şey filmlerde bu DTS sorununa çözüm bulmak!

EDİT;
    Dosyayı buldum tamam ustam şimdi deneyecem bakiyim olacakmı?

Dosyaı arayanlar açılan sayfada ikinci sekme "драйвера и ПО" yazan yere tıklayın göreceksiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 20 Ekim 2011; 21:19:20 >
  • quote:

Yukarda yazıklarımı erinmeyip yaptım TV 'yi ethernet ile nete bağladım güncelleme varmı diye kontrol ettim, yeni yazılım yok uyarısını verdi.

destekelen 2 video ;

Arkadaşlar yazılımı güncelledim daha önce yukardaki DTS demoları denemiştim şimdi de denedim değişen bişey yok videoyu açarken

"desteklenmeyen ses" gibisinden bir uyarı çıkıyor, yani bu yeni güncellemede bir işe yaramıyor maalesef

• Merhaba,

Bazen MKV videoların karşısında "5" işareti çıkmakta ve videolar açılamamaktadır.
    Karsılasılan bu prblem mkvmerge'in yeni versiyonlarından kaynaklanmaktadır.
    mkvmerge 4xxx versiyonları bir nedenden dolayı LG televizyonlarda probleme neden olmakta.

Ben 42le5500 kullanıyorum. Bazı MKV dosyalarını açamıyordum. Incelediğimde bu dosyaların mkvmerge 4.xxx versiyonları ile merge edildiğini farkettim.
    Bu MKV dosyalarını mkvmerge 2.6'nin GUIsi ile tekrar merge ettiğimde oluşan MKV dosyasını televizyonda artık açabiliyorum.

umarım işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banbul -- 29 Ekim 2011; 22:44:34 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.