Şimdi Ara

Lg 42LM640S 107cm UsbMovie Wi-Fi 400Hz SMART Uydu Alıcılı 3D LED TV + 4 Gözlük 1899 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
57.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkistanbul

Arkadaşlar kurulum dün yapıldı ve inceleme raporumu sizlerle paylaşıyorum
    1-) kasa gerçekten ince ve şık aynı zamanda çok 660 s ile aynı diyebilirim
    2-)Görüntü kalitesi gerçekten harika ve tatmin edici düzeyde
    3-)Macig kumanda meraklısı arkadaşlar kutunun içinden çıkan kumanda fazlasıyla işinizi görmeye yeterli opsiyonel
    4-)Tv nin iç kısmında ki ayarlar ve diğer ekran seçenekleri ile ile tv nin kullanımı harika düzeyde
    5-)Bunun dışında dahili uydu alıcısı HD arkadaşlar yanlış fikirlere kapılmayın
    6-)Ekran arka ışığıgını ayarlayabilirsiniz kendi zevkinize göre
    7-)4 Adet sinema 3d gözlük gayet şık ve kullanışlı
    8-)TV orjinal 14:9 Haricindeki sinema ve diğer ekran formatları diğer tvlere oranla çok iyi değil sadece 14:9 Kullanmakta fayda var yakın zoom güzel birde sinema modu diğerleri zaten kişisel tercihlere göre beğenilebilir ben beğenmedim
    9-)Tvnin arka tarafındaki kablolar kutunun içerisinde mevcut ekstradan bir kabloya para vermenize gerek yok ekstra Uydu alıcısı ve optik ses çıkışları hariç
    10-) CI modülü yok diğer bazı hd kanallarda sanırım onlar ücretli olan kanallar akşam servis gelip ayar yapacak tekrardan ve o sorun ortadan kalkacak umuyorum
    11-) TV nin diğer program ve ayarlara geçiş hızı iyi sizleri tatmin edecektir bir yavaşlığı var ekran arka ışığının ayarlarını hemen yapamıyor ağır kalıyor 2-3 sn ye kadar onun dışında diğer geçişlerde çok seri...

3D Olayın henüz sizlerle paylaşamadığım içini üzgünüm onuda en kısa zamanda test edip siz arkadaşlarla paylaşırım ve tv yi kullanan arkadaşlardan ricam bizim bilmediklerimizi de bizimle paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler...

Genel anlamda incelediğimizde 42 LM 640 S Modeli gerçekten Orta seviye TV'lerin biraz daha ileriye götürülmüş hali daha iyi Performans İçin hem rakamınızı yükseltmeniz hemde ne aradığınızdan emin olmalısınız bu tvyi alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata bu özellikleri ile gerçekten bir çok kişi memnun edebilecek düzeyde..

kardeş tv nin ayarlarını nasıl yaptın baya bir karışıkta.

• arkadaşlar tv'nin kurulumu bugün yapıldı.gerçekten çok güzel bir televizyon alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Şu anda bu tv darty de 1799 tl ve avantajix %5 indirim kuponu veriyor fiyat 1709 a iniyor birde avantajix in kendisi %3 iade ediyor tv 1660 a iniyor ne dersiniz alınırmı karar veremiyorum birtürlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Şu anda bu tv darty de 1799 tl ve avantajix %5 indirim kuponu veriyor fiyat 1709 a iniyor birde avantajix in kendisi %3 iade ediyor tv 1660 a iniyor ne dersiniz alınırmı karar veremiyorum birtürlü

al kaçırma derim gerçekten mükemmel bir televizyon bu fiyata bundan daha iyisini bulamazsın

ben electro worl aldım bunuda ek olarak söyleyim
  • bayramdan önce teknosadan 1749 liraya aldık. televizyonun kurulumunu yaptıktan 2-3 saat sonra ses yüksekken cızırtı yaptığını duydum. hemen servisi aradım, ertesi gün geldi sol hoparlör patlak dedi. ve ürün değişimi kararı verdi. bayram arefesi olduğu için televizyon şimdilik sizde kalsın, biz bayramdan sonra yeni televizyonla gelir bunu götürürüz dedi.

yani, servis konusunda sıkıntınız olmasın arkadaşlar
  • DLNA özelliğini kullanan deneyen hiç olmadı sanırım ?

Ben çok kolay zannediyordum yazılım falan yüklemek gerekiyormuş. Biraz sıkıntılı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: cengo42

arkadaşlar bugün 640 s aldım darty indirime girmiş 8 taksit 3 ay erteleme. kaçırmayın derim.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/42LM640S-p-78317-c-9.htm

Neden ısrarla göz göre göre 50 lira kazık yiyorsunuz halen anlamıyorum.teknosada da erteleme var world karta.1749 lira/12 taksit
    Kliksadan alırsanız da %10 bonus puanla 1710 liraya geliyor.Avantajix üzerinden alırsanız sanırım 20-30 lira iade oluyormuş.Kısacası 1690 liralara geliyor.

arkadaşım sinir yapma bak ben aynen dediğini yaptım 1671 tl ye geldi. az önce aldım. teşekkürler...

• gg de 42lm660 1800 tl ye alınabilir hiç gerek yok 640 serisine.
  • Bende darty den aldım şimdi 1660 tl ye geldi bakalım pişman olmayız umarım

• Darty fiyatı 100 tl yukarı almış naapmaya çalışıyor bunlar anlayabilmiş değilim :/

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LED-TV/LG/42LM640S-p-78317-c-9.htm
  • DLNA özelliğini kullanabilen yani bilgisayarı kablosuz ağdan bağlamayı başarabilen var mı?
  • Bence Garantili bir yerden alın ürünü.

Yeni almış oldugum bir Bilgiye göre,
    Perşembe günü bu ürün Saturn Bayrampaşa'da
    1789 TL'ye satılacak. Rahatça vade farksız 10 Taksit ve yanılmıyorsam 2-3 Ay'da ertelemesi var.
    Ürünü ben araştırdım, bomba bir ürün.

• Bende DLNA özelliğini HDMI gibi görüntü aktarımı sağlıyor sanmıştım.

Komple bilgisayardaki görüntüyü kablosuz aktaracağımız bir özellik yok mu ?
  • dlna özelliği sadece bilgisayarındaki video müzik ve resim klasörü içerisindeki bilgileri
    kablosuz televizyonda görmeni sağlar
    buda çok güzel bir özellik kablo gerekmeden bilgisayarındaki filmi ekranda izlemek kablo olmadığı için güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaonur

dlna özelliği sadece bilgisayarındaki video müzik ve resim klasörü içerisindeki bilgileri
    buda çok güzel bir özellik kablo gerekmeden bilgisayarındaki filmi ekranda izlemek kablo olmadığı için güzel oluyor

Direk görüntü aktarımı için HDMI şart değil mi ?
  • hayır dlna
    kablosuz bilgisayar içindeki video resim ve müziklere ulaşmanıza imkan sağlıyor
    çokda hızlı görüyor
    bilgisayarda seyreder gibi
    bilgisayarda media playerdan
    akış yap diye bir yer var oradan
    diğer akış seçeneklerine girip
    televizyonun ismi çıkıyor lg 42640s diye
    onu gör diyince
    otomatik
    bilgisayar açıkken
    anında görüyor
  • vatan da indirime girdi 1750 ye geliyo bonus kart 12 taksit imkanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

dlna özelliği sadece bilgisayarındaki video müzik ve resim klasörü içerisindeki bilgileri

evt şart hocam ayrıca , ben laptopu öyle bağlayıp oyun filan oynuyorum ve ayrıca hd

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

quote:

quote:

evt şart hocam ayrıca , ben laptopu öyle bağlayıp oyun filan oynuyorum ve ayrıca hd

Tavsiye HDMI kablo markası var mı ?

Bu arada Vista olan Notebook'um Nero'nun programı çalışmıyor. Çalıştırabilen var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

quote:

quote:

Tavsiye HDMI kablo markası var mı ?

Bu arada Vista olan Notebook'um Nero'nun programı çalışmıyor. Çalıştırabilen var mı?

televizyonu alırken yanında aldık biz belkin markalı , electro worl den

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.