Şimdi Ara

Lg 42LM640S 107cm UsbMovie Wi-Fi 400Hz SMART Uydu Alıcılı 3D LED TV + 4 Gözlük 1899 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
57.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her ikisininde hd dahili uydusu aynı 640 da ek olarak dahili modem var birde paneli biraz farklı arkadaşım benden bir hafta önce 620s aldı mediamarkt dan 1699tl ye ben 1720 tl ye 640s aldım eğer internetle çok ilgileniyorsan 640s al.620s alırsan ayrıyetten modem için aparat almalısın o da yaklaşık 100 tl civarında
  • şuan en uygun nerden alabilirim 640s i yardımcı olursanız sevinirim. birde vınn ile internete bağlanılabilir mi bağlanan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU

Aklıma takılan bir soru: Bu televizyonu sihirli kumanda ile kullanmak mı daha rahat ve kolay olur? Yoksa touchpad li kablosuz bir klavye ile mi?

(Not: Bu tv ile sihirli kumanda vermediklerini biliyorum, benimki merak!)

magic kumanda çok kullanışsız logitech k400 gibi klavye almak daha mantıklı
    klavyede tek sıkıntı youtube uygulamasında çalışmıyor kelimeleri kodlayarak girmeniz
    lazım ayrıca tarayıcıda fare kısmı tam verimli değil bunun dışında sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charue2

slm bende de bu modelden var fakat facebookta video açmak istediğimde flash yüklü değil diyor. yüklemeye gelincede desteklemiyor diye uyarı alıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim yardım pls.

Uygulamadanmı açmaya kalkıyorsunuz yoksa tarayıcıdanmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakgez

şuan en uygun nerden alabilirim 640s i yardımcı olursanız sevinirim. birde vınn ile internete bağlanılabilir mi bağlanan var mı

vınn olmuyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

slm bende de bu modelden var fakat facebookta video açmak istediğimde flash yüklü değil diyor. yüklemeye gelincede desteklemiyor diye uyarı alıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim yardım pls.

tarayıcından açmaya çalışıyorum.
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900200243

Arkadaslar lm669 lm640 den daha iyi ve world puanla ayni fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

tarayıcından açmaya çalışıyorum.

televizyon ayarlarında flash seçeneği kapatıp açma özelliği var istersen ona bir bak kapalı olabilir.

• Tam aradığım TV
  • Merhaba, 640S almayı düşünüyoruz da aklımıza takılan bazı yerler var, yardımcı olursanız seviniriz.

1. DTS codec çözüyor mu? 615 çözmüyor çünkü?
    2. LG'nin genel konusunda birisi youtubedan video izlerken 20-30 dk sonra kapanıyor demişti, belleğin dolmasıyla alakalı bir sorun vardı. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı eğer uzun bir video izlediyseniz?
    3. Türkçe altyazı ve Türkçe karakter sorunu var mı?
    4. NTFS diskleri okuyor mu? (zaten okumazsa hiç bir bluray filmi izleyemicez.)
    5. Internet browserında flash desteği var mı? Yani onlinefilmizle vs. tarzı sitelerden film izleyebiliyor muyum? Bir de bazı tvlerde flash desteği var ancak tam ekran yapamıyorsunuz, bunda da o sorunu yaşar mıyım?
    6. LG genel olarak güncelleme yapar mı sürekli? Örneğin Samsung sık sık upgrade çıkarıp bugları düzeltir ve bazı hoş eklemelerde bulunur.

Kafamızdaki bu soru işaretlerini de silersek yarın Teknosadan alıcaz inşallah 1899 TL'ye. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeNDiL -- 10 Ekim 2012; 0:18:14 >

• ürünü öğlen satın aldım
    kliksa.com adresinden
    1804 tl
    ayrıca % 10 world puan avantajı var
    bide avantajix den üyelikle yapınca %2 de ordan
    ürün 1590 tl gibi bir ücrete geliyor

şu an baktım kliksa fiatı 1899 yapmış gerçi gene avantajlı
    diğer yerlerde bu fiat ayrıca %10 puanda önemli tabi
    ürün geldikten sonra kurulum olunca fikrimi yazarım
    ama gerçekten araştırdığım kadarıyla çok güzel bir televizyon
    inşallah bi arızası çıkmaz çünkü biraz şans bu işler
  • Arkadaslar ben de 640'imi bugun satin almis bulunmaktayim.kurulumu icin yarin gelecekler.merak ettigim birsey var; digiturkwebtv uyeligim var.maclari hep pcden izledim su ana kadar.bu tv browserinidan digiturkwebtvye girip maclari izleyebilirmiyim acaba bilginiz varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeNDiL

Merhaba, 640S almayı düşünüyoruz da aklımıza takılan bazı yerler var, yardımcı olursanız seviniriz.

1. DTS codec çözüyor mu? 615 çözmüyor çünkü?
    2. LG'nin genel konusunda birisi youtubedan video izlerken 20-30 dk sonra kapanıyor demişti, belleğin dolmasıyla alakalı bir sorun vardı. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı eğer uzun bir video izlediyseniz?
    3. Türkçe altyazı ve Türkçe karakter sorunu var mı?
    4. NTFS diskleri okuyor mu? (zaten okumazsa hiç bir bluray filmi izleyemicez.)
    5. Internet browserında flash desteği var mı? Yani onlinefilmizle vs. tarzı sitelerden film izleyebiliyor muyum? Bir de bazı tvlerde flash desteği var ancak tam ekran yapamıyorsunuz, bunda da o sorunu yaşar mıyım?
    6. LG genel olarak güncelleme yapar mı sürekli? Örneğin Samsung sık sık upgrade çıkarıp bugları düzeltir ve bazı hoş eklemelerde bulunur.

Kafamızdaki bu soru işaretlerini de silersek yarın Teknosadan alıcaz inşallah 1899 TL'ye. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

İlgilenenler için kendi sorularım acevap vereyim bir kısmına:

1. DTS Çözüyor. Yalnız TS dosyalarını görmüyor, tek sorun orada, onun dışında sorun yaşadığım bir codec olmadı.

3. Türkçe karakter sorunu yok, altyazı senkron da yapılabiliyor ileri geri şeklinde.
    4. Okuyor.
    5. Flash desteği var ancak tam ekran yapamıyoruz malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: upriser1

Arkadaslar ben de 640'imi bugun satin almis bulunmaktayim.kurulumu icin yarin gelecekler.merak ettigim birsey var; digiturkwebtv uyeligim var.maclari hep pcden izledim su ana kadar.bu tv browserinidan digiturkwebtvye girip maclari izleyebilirmiyim acaba bilginiz varmi?

LG nin ev sinema sistemini kullanıyorum onda digitürkün uygulaması var. Direk kullanıcı adı şifrenle kullanıyorsun. TVde de vardır.
  • arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı
    yarın kurulum yapılacak
    kurulum esnasında dikkat etmem gereken konular varmı
    piksel testi yada
    gölgelenmeden bahsediliyor bunu nasıl anlarım
    bilgi verirseniz sevinirim
  • Yahuu kimse kullanmadımı bu tv yi desin ki şöyle böyle genel özelliklerini yazıyorsunuz paso kullandıklarınızı yazında bizde :) heyecanımızı yenelimmm
  • arkadaslar telefondan ağ acıyorum cihaz wifisi telefonu görüyo ama bağlantı gerçekleşmiyo nedeni nedir.not:bilgisayar ağı görüyor ve bağlanıyor...
  • Geldi sonunda yarın kurulumu yapılacak ve arkadaşlar size detaylı bir şekilde özellikleri nedir görüntü kalitesi vs bilgi verebilcem sadece tv yi kullanıp şurada bizleri bilgilendirmeyen arkidişler thank yuuu
  • Arkadaşlar kurulum dün yapıldı ve inceleme raporumu sizlerle paylaşıyorum
    1-) kasa gerçekten ince ve şık aynı zamanda çok 660 s ile aynı diyebilirim
    2-)Görüntü kalitesi gerçekten harika ve tatmin edici düzeyde
    3-)Macig kumanda meraklısı arkadaşlar kutunun içinden çıkan kumanda fazlasıyla işinizi görmeye yeterli opsiyonel
    4-)Tv nin iç kısmında ki ayarlar ve diğer ekran seçenekleri ile ile tv nin kullanımı harika düzeyde
    5-)Bunun dışında dahili uydu alıcısı HD arkadaşlar yanlış fikirlere kapılmayın
    6-)Ekran arka ışığıgını ayarlayabilirsiniz kendi zevkinize göre
    7-)4 Adet sinema 3d gözlük gayet şık ve kullanışlı
    8-)TV orjinal 14:9 Haricindeki sinema ve diğer ekran formatları diğer tvlere oranla çok iyi değil sadece 14:9 Kullanmakta fayda var yakın zoom güzel birde sinema modu diğerleri zaten kişisel tercihlere göre beğenilebilir ben beğenmedim
    9-)Tvnin arka tarafındaki kablolar kutunun içerisinde mevcut ekstradan bir kabloya para vermenize gerek yok ekstra Uydu alıcısı ve optik ses çıkışları hariç
    10-) CI modülü yok diğer bazı hd kanallarda sanırım onlar ücretli olan kanallar akşam servis gelip ayar yapacak tekrardan ve o sorun ortadan kalkacak umuyorum
    11-) TV nin diğer program ve ayarlara geçiş hızı iyi sizleri tatmin edecektir bir yavaşlığı var ekran arka ışığının ayarlarını hemen yapamıyor ağır kalıyor 2-3 sn ye kadar onun dışında diğer geçişlerde çok seri...

3D Olayın henüz sizlerle paylaşamadığım içini üzgünüm onuda en kısa zamanda test edip siz arkadaşlarla paylaşırım ve tv yi kullanan arkadaşlardan ricam bizim bilmediklerimizi de bizimle paylaşırlarsa seviniriz şimdiden teşekkürler...

Genel anlamda incelediğimizde 42 LM 640 S Modeli gerçekten Orta seviye TV'lerin biraz daha ileriye götürülmüş hali daha iyi Performans İçin hem rakamınızı yükseltmeniz hemde ne aradığınızdan emin olmalısınız bu tvyi alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim bu fiyata bu özellikleri ile gerçekten bir çok kişi memnun edebilecek düzeyde..

• darkistanbul

benden önce yamışsın
    bende işden dolayı görüş yazamadım
    dediklerine aynen katılıyorum
    3 d olayına gelince
    hem you tube dan denedim hemde
    3 adet film usb ile denedim
    tıtan filmi çok başarılıydı
    filmler bazıları çok kaliteli bazıları vasattı 3 d olarak

ayrıca servis kurulumu yaptıktan sonra neden tekrar ayar için çağırdınız anlamadım
    bu arada anında modemi buldu cihaz
    uydu hızı daha önce mini hd kullanan biri olarak söylüyorum
    hızı daha iyi
    hd kanallarda bir yavaşlık olması gayet normal
    o kaliteye değer
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.