Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42ls5600 led tv ile internetten video izleyebilirmiyim hdmı kullanmadan ethernet bağlantısıyla ? cevaplarınız için şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TravisBrooker

Seceneklerde magazadan teslim al diye bir opsiyon var, teknosa gibi buyuk sirket teshir mali vermez kanimca, boyle bir terbiyesizlik yapacaklarina ihtimal vermiyorum. Ayrica senin basina boyle birsey geldimi? Cok emin konusuyorsunda..

İki sene önce Samsung C650 ekranı kırık geldi. Kargocunun yanında açıp bakmasaydık tüm kusur bize kalacaktı. İade ettik gitti. Bir daha web den TV gibi büyük ve pahalı cihazlar almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Seceneklerde magazadan teslim al diye bir opsiyon var, teknosa gibi buyuk sirket teshir mali vermez kanimca, boyle bir terbiyesizlik yapacaklarina ihtimal vermiyorum. Ayrica senin basina boyle birsey geldimi? Cok emin konusuyorsunda..

İki sene önce Samsung C650 ekranı kırık geldi. Kargocunun yanında açıp bakmasaydık tüm kusur bize kalacaktı. İade ettik gitti. Bir daha web den TV gibi büyük ve pahalı cihazlar almıyorum.

Teknosa internetten aldığın ürünü mağazadan teslim etme imkanı sunuyor. mağazadan teslim alacağın için teşhir ürünü olup olmadığını anlamanda kolay olabilir. bende sonuçta o kadar para verip riske girmek istemem, ama fiyat gerçekten çok uygun. zaten teknosa.com üzerinden bu ürünü alabilmekte ayrı bir meziyet.. stoklara girdiği anda bitiyor.. millet pusuya yatmış bekliyor bu ürünü alabilmek için..

• quote:

quote:

quote:

Teknosa internetten aldığın ürünü mağazadan teslim etme imkanı sunuyor. mağazadan teslim alacağın için teşhir ürünü olup olmadığını anlamanda kolay olabilir. bende sonuçta o kadar para verip riske girmek istemem, ama fiyat gerçekten çok uygun. zaten teknosa.com üzerinden bu ürünü alabilmekte ayrı bir meziyet.. stoklara girdiği anda bitiyor.. millet pusuya yatmış bekliyor bu ürünü alabilmek için..

Eğer mağazada teslim alabiliyorsan sorun yok.

• arkadaslar selam. İki gün önce bende bu tv den aldım. Digitürk kullanıyorum ve hd kutu ile değişim yaptırdım. Hd yayınlar 10 numara standart yayınlarda diğer led veya lcd tvler ile aynı. Ben beğendim ve memnunum ama merak ettiğim bir nokta var. İnfo tuşuna bastığında hz değerini söylüyor. Ps3 oynarken 1080İ 60 hz yazıor. İyide bu tv 100 hz değilmiydi. Acaba yazılımsal veya donanımsal olayımı var. Hd yayında ise 1080i 50 hz yazıyor. Bilmediğim bir ayarımı var. Bilen biri aydınlatyırsa sevinirim. Saygılar.
  • Selamlar. Babama 37" olanını aldık. Şu an 03.03.31 fw yüklü. cihaz ile ilgili izlenimlerim ise şöyle:

100 HZ olayı:
    Tv yazılımsal olarak 100 hz vermesine rağmen maçlarda vs. sıkıntı yok. 50 hz olmasından mıdır, panel kalitesinden mi bilmem kayınpederin 40d550'si bu dertten muzdaripti.

SD yayın:
    İzleme mesafemiz 2,5 mt. Bir arkadaş "hd 1080p yayın devri", "Bu televizyon; özelliği "1080p, 100Hz" olan bir TV yayınında tam performans veriyor." demiş. Kastedilen gerçekten "yayın" ise öyle bir TV yayını yok henüz. Ama olay 1080p video ise tabii ki hd görüntü kalitesi çoğu lcd - led'de olduğu gibi güzel. Ancak sd kalitesi bana biraz sıkıntılı geldi. tabii bunda şu an cihaza dandik rca kablo yoluyla bağlı olan dandik uydu alıcısının da etkisi olabilir. sd yayın kalitesi bizdeki gibi diğer kullanan arkadaşlarda da düşükse 42" yukarısını düşünmek pek mantıklı olmaz bence.

Medya oynatıcı: yaz tatiline geldiğimizde harddiskteki film ve dizileri izlemek benim için önemli olduğu için dahili oynatıcısını bayağı kurcaladım. altyazının boyutunu çok büyük yapıp çevredeki miyoplara yardım edebiliyorsunuz :) konumunu değiştirebiliyorsunuz.

Ancak olumsuz birkaç nokta da var. ileri sarma olayını kumandadaki sağ-sol tuşları ile yaparsanız çok ileri sarıyor, alttaki sardıma tuşları da çok küçük. karanlıkta izlemeyi seviyorsanız pek kullanışlı olmuyor. Kumanda zaten genel olarak pek işlevsel veya kaliteli değil.

Bir de videoyu stretch/uzatma yapıp siyah bantları yok edemiyor.

ALTYAZI TÜRKÇE KARAKTER SORUNU:

bir diğer nokta arkadaşların da bahsettiği bazı lglerde bulunan alt yazı kodlama olayı. tvyi her kapatıp açtığınızda türkçe karakterler düzgün görünsün diye kodlamadan türkçeyi seçmeniz gerekiyor ya da tek tek altyazıları notepadle açıp karakter kodlamasını ansıdan utf-8'e getirmek gerekiyor. Eğer benim gibi bir sürü filmden oluşan toplam 1 tb filmler tek klasör içinde altyazıları ile beraber ise şöyle bir yol buldum. (değilse de değiştirebilirsiniz)

- extension changer'ı indirin (LİNK)
    - extension changerı çalıştırdıktan sonra klasördeki altyazıları seçip extension changerın üzerine bırakın.
    - "change to" yazan yere "txt" yazın ve "change"e tıklayın.
    - UTF-8 convert programını indirin. (LİNK)
    - çalıştırıp yukarıdaki butondan klasörü bulup bütün altyazıdan txtye dönüştürdüğünüz dosyaları seçin. seçtikten sonra aç diyip "ok"e basın.
    - son olarak tekrar extension changerı çalıştırdıktan sonra klasördeki txt dosyalarını seçip extension changerın üzerine bırakın.
    - "change to" yazan yere "srt" yazın ve "change"e tıklayın.

Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 19 Ağustos 2012; 0:11:07 >

• Suanda en uygun nerede var bu televizyon alicamda bugun

1299 tl vatanda suanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 19 Ağustos 2012; 11:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Suanda en uygun nerede var bu televizyon alicamda bugun

1299 tl vatanda suanda

teknosa da 1199 tl

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012317/lg_42ls5600_fhd_led_lcd_tv
  • bu fiyata bu tv kaçmaz arkadaslar. 1199 TLye led tv alıyorsunuz.
  • Teknosa web de 1199TL ve mağazada teslim alma seçeneği varmış
    Siz siz olun mağazada teslim almadıktan sonra LCD ekran gibi büyük ve narin ürünleri web den almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 22 Ağustos 2012; 15:49:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Suanda en uygun nerede var bu televizyon alicamda bugun

1299 tl vatanda suanda

teknosa da 1199 tl

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012317/lg_42ls5600_fhd_led_lcd_tv

Dostum oyle mal alinmaz.Magazada teslm alma diye birsey deniyor ama herkes yanlis biliyor.Simdi sen netten aliyosun televizyonu mesela cevshirden teslim alacagim diyosun onlar bu tv yi cevahire kargoluyor yani ha senin evine kargolamis ha cevahire farketmiyor.Bi sorun oldugunda C e ahir karismiyor alirken ayni sekilde iade ediyor.100 tl icin riske girmem helekielektronik cihazlarda

• Bugun bu televizyonu almak icin Vatan Computer'e gittim.42" olani 1300 tl idi ama gercekten yayini cok kotuydu.Yani yanindaki tvlerle karsilastirinca HD yayini bile berbat geldi bana.Acikcasi bu kadar kotu beklemiyordum.Hemen yanindaki Samsung 40 ES 5500 i aldim.1450 tl goruntu olarak inanilmaz guzeldi.LS ile karsilastirilmayacak derecede iyiydi.Smart ozelligi de vardi Samsungu tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir konuda yardım isteyecektim.. Çift dublajlı film izlerken ingilizceden türkçeye nasıl geçiş yapacağımı bir türlü bulamadım.. Nasıl yapıyoruz ya da böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
  • bende bugun 47ls5600 aldım arkadaslar , şu dlna nedir ? pc ile bağlantı yaptım fakat bişey olmadı :) satıcı bana pc deki resim müzik film vs. izleyebilirsin dedi nasıl olacak bu iş ....
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce lg sitesine baktım Software_File(Version_03.03.39).zip güncellemesi çıkmış her güncellemeyi kuruyorum. Bu güncellemelerin tv deki yaptığı değişikler nelerdir nereden öğrenebiliriz menüleri dolaşıyorum yeni eklenen bi alt menü filanda yok sadece menü geçişleri biraz hızlanıyor gibi. Bilen bi arkadaş var mı bu güncellemelerin neyi kapsadığını cevaplari için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Merhaba arkadaşlar biraz önce lg sitesine baktım Software_File(Version_03.03.39).zip güncellemesi çıkmış her güncellemeyi kuruyorum. Bu güncellemelerin tv deki yaptığı değişikler nelerdir nereden öğrenebiliriz menüleri dolaşıyorum yeni eklenen bi alt menü filanda yok sadece menü geçişleri biraz hızlanıyor gibi. Bilen bi arkadaş var mı bu güncellemelerin neyi kapsadığını cevaplari için şimdiden teşekkürler

Sorularınız ilgili başlık altından sorulduğu taktirde cevaplandırılacaktır. Amaç bölük pörçük değil derli toplu olması

LG 42LS5600 incelemem. Input lag test videoları çektim. (Tam bir oyuncu tv si zerre kadar lag yok)
    http://forum.donanimhaber.com/m_64453669/mpage_1//tm.htm#64991177

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Sniper Elite V2 oynuyorum PC-HDMI bağlantısı ile...
    en ufak bir input lag yok...görüntü kalitesi mükemmel önceki LED monitörümle aynı performansta...
    LS5600 serisi çok kaliteli olmuş gerçekten...
    tavsiye ederim...

Guitar Hero oynuyorum ve yarım saniye kadar input lag var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Merhaba arkadaşlar biraz önce lg sitesine baktım Software_File(Version_03.03.39).zip güncellemesi çıkmış her güncellemeyi kuruyorum. Bu güncellemelerin tv deki yaptığı değişikler nelerdir nereden öğrenebiliriz menüleri dolaşıyorum yeni eklenen bi alt menü filanda yok sadece menü geçişleri biraz hızlanıyor gibi. Bilen bi arkadaş var mı bu güncellemelerin neyi kapsadığını cevaplari için şimdiden teşekkürler

Sorularınız ilgili başlık altından sorulduğu taktirde cevaplandırılacaktır. Amaç bölük pörçük değil derli toplu olması

LG 42LS5600 incelemem. Input lag test videoları çektim. (Tam bir oyuncu tv si zerre kadar lag yok)
    http://forum.donanimhaber.com/m_64453669/mpage_1//tm.htm#64991177

Hocam güncelleme yapıcam 32LS5600'e fakat LG supportta bu model çıkmıyor. 47" var LS 'lerde sadece, ne yapmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WARRIOR

Ben de bu tvyi dün Teknosa' dan aldım. Görüntü SD yayınlarda da uygun bağlantı ile tatmin edici.

Ancak daha tüplü tv kullandığımdan bir özelliği garip geldi. Tv üzerindeki tuşlar dokunmatik. Yani hepsi soft anahtar. O sebepledir ki tv kapalı iken hazırda bekleme konumunda kalıyor kapalı olduğu zaman. Örneğin akşamları kaparken gücü de kesmek mi gerekir? Bu, Tv' nin ömründen bir şey götürür mü?
    Internet' ten araştırdım ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Kurduran arkadaşlar bunu bir sorup burada paylaşırlarsa iyi olur. Bir de Tv' yi güçten kesince kullanıcı ayarları (kontrast, parlaklık, akıllı sensör vb.) saklı kalıyor ama saat ve tarih siliniyor! Yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu durum beni gıcık etti.

Akıllı sensörü nasıl açıyoruz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.