Şimdi Ara

LG 42LS5600 incelemem. Input lag test videoları çektim. (Input lag yönünden tam bir oyuncu TV'si) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
5
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: globalmemo

Hayırlı olsun televizyonunuz bir sorum var tv kaç hz? Oyunlarda ekran yenileme hızı başarılı mı? özellikle hareketli sahnelerde.

MCI 100HZ yazıyor. Gerçek 100HZ mi yazılımsal 100HZ mi orasını bilemem ama hareketli sahnelerde en ufak rahatsız edecek bir flulanmayla karşılaşmadım. Fakat SD görüntülerde LG ler başarısız olduğu için objelerin etrafındaki genel çamurlanma sorunu bunda da var. Yalnız 1080p HD görüntülerde gayet başarılı her hangi bir sorun yok.

Hocam aynı tvnin 47'' olanını aldım ölü pixel testi resimlerini yollayabilir misin pmden rica etsem, ve başka gerekli olan dökümanları

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trouble Magna

quote:

quote:

Hayırlı olsun televizyonunuz bir sorum var tv kaç hz? Oyunlarda ekran yenileme hızı başarılı mı? özellikle hareketli sahnelerde.

MCI 100HZ yazıyor. Gerçek 100HZ mi yazılımsal 100HZ mi orasını bilemem ama hareketli sahnelerde en ufak rahatsız edecek bir flulanmayla karşılaşmadım. Fakat SD görüntülerde LG ler başarısız olduğu için objelerin etrafındaki genel çamurlanma sorunu bunda da var. Yalnız 1080p HD görüntülerde gayet başarılı her hangi bir sorun yok.

Hocam aynı tvnin 47'' olanını aldım ölü pixel testi resimlerini yollayabilir misin pmden rica etsem, ve başka gerekli olan dökümanları

Teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 42 inch de kesinlikle LAG yok ama 47 inch için bir şey diyemem. Hatta merak ediyorum. Test edip sonuçları paylaşabilir misiniz?

(Kaspersky 2012 ile taradım. Hiçbir tehdit bulunamadı.)

Ölü Piksel Test Renkleri
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/dkvnoiiu/OLU_PIKSEL_TEST_RENKLERI_1080p.rar.html

• Ben de salona LG 47LS5600 almayı dusunuyorum.
    Sd yayınlar için ve bilgisayara bağlamak (film izlemek) için kullanacagım.
    Sizce uygun bir seçenek olur mu?
    (smart veya 3D 'ye gerek yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymoonraider

Ben de salona LG 47LS5600 almayı dusunuyorum.

Oyun oynamayacaksanız SD yayınları vasat gösteren LG yerine başka bir markanın panelini tercih edebilirsiniz. Ama oyun oynayacak ve genelde HD görüntü izleyeceksiniz 42LS5600 ü kesinlikle tavsiye ederim. Salonda genelde SD yayınlar izlenir o yüzden SD yayınları iyi gösteren bir tv daha yerinde olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trouble Magna

quote:

quote:

Teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 42 inch de kesinlikle LAG yok ama 47 inch için bir şey diyemem. Hatta merak ediyorum. Test edip sonuçları paylaşabilir misiniz?

(Kaspersky 2012 ile taradım. Hiçbir tehdit bulunamadı.)

Ölü Piksel Test Renkleri
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/dkvnoiiu/OLU_PIKSEL_TEST_RENKLERI_1080p.rar.html

Dökümanı indirdim teşekkürler,

İnceleme yaparım.Sd görüntü her zaman çamur gibidir hocam ne alırsanız alın, 42'' üstü çamur olur.

Ben tvyi digiturk hd + lig tv hd ile kullanacağım.

Tek amacım maçları izlemek zaten

• Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
  • lg'nin sd yayınları iyi değilse en iyi sd yayın görüntüsünü hangi plazmadan alabilirim acaba? Hd görüntüyü söylemiyorum o konuda hepsi iyi zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

lg'nin sd yayınları iyi değilse en iyi sd yayın görüntüsünü hangi plazmadan alabilirim acaba? Hd görüntüyü söylemiyorum o konuda hepsi iyi zaten?

Panasonic plazmalar dan ve 2000 liranın üstündeki Samsung, 3000 liranın üstündeki Sony LCD lerden alabilirsin. Phlips' in bazı modelleri de SD görüntüde başarılı
  • quote:

quote:

Oyun oynamayacaksanız SD yayınları vasat gösteren LG yerine başka bir markanın panelini tercih edebilirsiniz. Ama oyun oynayacak ve genelde HD görüntü izleyeceksiniz 42LS5600 ü kesinlikle tavsiye ederim. Salonda genelde SD yayınlar izlenir o yüzden SD yayınları iyi gösteren bir tv daha yerinde olur.

HD uydu alıcı ile kullanacagım ama uydudaki hd kanallar cok kısıtlı.
    onun için genelde sd yayınlar izleyeceğim. oyuın oynamak için kullanmayacağım.
    Sizce 47 inc led yerine sd yayınlar için boyut mu kuculteyim (mesela 42 inch veya daha altı led gibi mi) yoksa onerebileceğiniz 46-47 inch boyutlarında 1500-1600 tl civarında (smart ve 3D onemli değil) başka hangi marka led tv var?
    teşekkurler cevaplarınız için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skymoonraider -- 13 Eylül 2012; 10:24:23 >

• quote:

quote:

Hocam sadece SD görüntü izlemek için max 1250TL 'lik öneriniz var mı? (37 inc mi 42 inc mi daha mantıklı olur)

• quote:

quote:

lg'nin sd yayınları iyi değilse en iyi sd yayın görüntüsünü hangi plazmadan alabilirim acaba? Hd görüntüyü söylemiyorum o konuda hepsi iyi zaten?

Panasonic plazmalar dan ve 2000 liranın üstündeki Samsung, 3000 liranın üstündeki Sony LCD lerden alabilirsin. Phlips' in bazı modelleri de SD görüntüde başarılı

Saat pili yok demişsiniz fakat 47'' te televizyonu tuştan kapatıyorum saat bozulmuyor...

Bu arada açma kapama tuşunu nasıl tam randımanlı kullanabiliriz ben parmağımı oturtamıyorum galiba 3-4 kere basıyorum sizdede öyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

quote:

Saat pili yok demişsiniz fakat 47'' te televizyonu tuştan kapatıyorum saat bozulmuyor...

Bu arada açma kapama tuşunu nasıl tam randımanlı kullanabiliriz ben parmağımı oturtamıyorum galiba 3-4 kere basıyorum sizdede öyle mi

Saatin sıfırlandığını görmek için tv nin elektriğini komple kesmeniz gerekiyor. Standby a gıcık kapıp anahtarlı priz kullanıyorsanız bu durumu her gün yaşarsınız.

Dediğim gibi ben tv yi kumandadan kapatıp sonrada Belkin marka anahtarlı prizim üzerindeki düğmeden enerjisini kesiyorum. O yüzden tv nin üzerindeki açma kapama düğmesine bir kez bile dokunmadım. Nedesem yalan olur.

---

Benden SD tv önerisi isteyen arkadaşlar. Bu tv SD leri iyi göstermiyor ve bu fiyatlarda iyi gösteren bir tv yok. Kaliteli SD yayın izlemek istiyorsanız kesenin ağzını biraz açıp 1800-2000TL nin üstündeki Samsung-Sony-Philips tv lere bakacaksınız yada Panasonic plazmalara

Yalnız SD si iyi diye alacağınız bir tv oyun amaçlı kullanacaksanız yüksek input lag yaratıp oyun zevkinizin içine edebilir. O yüzden seçim yaparken dikkatli olun.

• quote:

Saatin sıfırlandığını görmek için tv nin elektriğini komple kesmeniz gerekiyor. Standby a gıcık kapıp anahtarlı priz kullanıyorsanız bu durumu her gün yaşarsınız.

Dediğim gibi ben tv yi kumandadan kapatıp sonrada Belkin marka anahtarlı prizim üzerindeki düğmeden enerjisini kesiyorum. O yüzden tv nin üzerindeki açma kapama düğmesine bir kez bile dokunmadım. Nedesem yalan olur.

---

Benden SD tv önerisi isteyen arkadaşlar. Bu tv SD leri iyi göstermiyor ve bu fiyatlarda iyi gösteren bir tv yok. Kaliteli SD yayın izlemek istiyorsanız kesenin ağzını biraz açıp 1800-2000TL nin üstündeki Samsung-Sony-Philips tv lere bakacaksınız yada Panasonic plazmalara

Yalnız SD si iyi diye alacağınız bir tv oyun amaçlı kullanacaksanız yüksek input lag yaratıp oyun zevkinizin içine edebilir. O yüzden seçim yaparken dikkatli olun.

Hocam bende voltaj korumalı kullanıyorum kapıyorum tuştan saat gerilemiyor senin televizyonda sıkıntı olmasın?yada 42-47 arası fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

---

Hocam bende voltaj korumalı kullanıyorum kapıyorum tuştan saat gerilemiyor senin televizyonda sıkıntı olmasın?yada 42-47 arası fark var

Hocam valla bilmiyorum. Benim tv 42 inch ve içinde saat pili yok. ''42LS5600 aldım.'' başlığında ki arkadaşlarda saat sıfırlanıyor demişti. Yani tv yi alırken ben bu eksikliği bilerek aldım. Demek ki 47 inch de durum farklı

• merhabalar dün itibariyle bende 37LS5600 aldım servis kurulumu yaptı şuan digitürk humax 9502hd receiverla kullanıyorum ses aşırı çok açık olmamasına rağmen sanki tv eko yapıyor hoparlör biraz yükses ses gelince sanki elinize çarpar ya garip bir ses çıkıyor öyle yapıyor net ses açık kapalı hepsini denedim bass tizz ayarını 50 den 40 aldım ama hala yapıyor receiverdanda kurcaladım ses ayarlarını ama değişen bir şey olmadı boyle bir sıkıntı yaşayan oldumu olduysa çözümü nedir şimdiden teşekkürler
  • quote:

Hocam valla bilmiyorum. Benim tv 42 inch ve içinde saat pili yok. ''42LS5600 aldım.'' başlığında ki arkadaşlarda saat sıfırlanıyor demişti. Yani tv yi alırken ben bu eksikliği bilerek aldım. Demek ki 47 inch de durum farklı

Merhaba incelemeniz için teşekkür ederim. benim kafama birşey takıldı bu 30-35 gb lık iso dosyalarında hafif takılma oldu demiştiniz. bu tvden mi kaynaklanıyor acaba. yoksa media playerden mi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 21 Eylül 2012; 18:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Merhaba incelemeniz için teşekkür ederim. benim kafama birşey takıldı bu 30-35 gb lık iso dosyalarında hafif takılma oldu demiştiniz. bu tvden mi kaynaklanıyor acaba. yoksa media playerden mi.?

Hocam her şeyi birinci mesaja açıkça yazdım. Belki kaliteli bir bluray oynatıcıyla oynatınca o ufak takılmalarda olmaz ama ben çok fazla 30-35gb boyutunda medyalar izlemediğim için medya oynatıcı da oynatmak yetiyor bana, bluray playerım olsaydı denerdim.

• Tüm arkadaşlara ve ustalara hayırlı akşamlar dilerim. Ben foruma yeni üye oldum, gayet güzel ve faydalı bilgiler var gerçekten. Benim sizden ve albani üstaddan bir ricam olacak. ben yeni bir led tv alacam braz araştırmada yaptım ve bütçeme uygunüç model belirledim. mümkünse bu tv leri kullanan ve bilen ustalar ve arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum acil lazım hemen alacam çünkü evdeki tv bozuldu bir haftadır tv yok evde.
    1) samsung 40EH6030....1389 tl 2)panasonic TX_L42E5E.....1316 tl 3)Lg 42ls5600....1250 tl
    benim tercihim lg veya pan. dan yana ama pan ağır basıyor. ama samsungda 3d var ancak ekram 40inç ord braz şüpheliyim. 3d çok şart değil ancak alırsam ilerdede uzun yıllar özellikleriyle beni idare eder mi 3d bakımından. eğer samsung olursa ilerde 3d için bidaha tv alamam enazından. asıl aradığım görüntü, netlik, hd ve sd yayınlarda memnun kalacağım servisi ilgilenen, fullhd ve led tv alıp tv seyretmenin keyfine varmak ben ve 20 aylık oğlum ve eşimle yaşamak istiyorz. albani hocam özellikle sizin değerlendirmeni acil bekliyorm pazar yada p.tesi lamayı düşünüyorm. bu arada fiyatlar hızal.comda. ve bildiğim kadarıyla tr garantili üç üründe. birde garanti bakımından da inceleyilm lütfen bilmedigim yada yanıldığım olabilir. birde tavsiye edeceğiniz daha uygun fiyatlar varsa sevinirim. çok çok tşk. Allah razı olsun hepinizden.

• Tüm arkadaşlara ve ustalara hayırlı akşamlar dilerim. Ben foruma yeni üye oldum, gayet güzel ve faydalı bilgiler var gerçekten. Benim sizden ve albani üstaddan bir ricam olacak. ben yeni bir led tv alacam braz araştırmada yaptım ve bütçeme uygunüç model belirledim. mümkünse bu tv leri kullanan ve bilen ustalar ve arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum acil lazım hemen alacam çünkü evdeki tv bozuldu bir haftadır tv yok evde.
    1) samsung 40EH6030....1389 tl 2)panasonic TX_L42E5E.....1316 tl 3)Lg 42ls5600....1250 tl
    benim tercihim lg veya pan. dan yana ama pan ağır basıyor. ama samsungda 3d var ancak ekram 40inç ord braz şüpheliyim. 3d çok şart değil ancak alırsam ilerdede uzun yıllar özellikleriyle beni idare eder mi 3d bakımından. eğer samsung olursa ilerde 3d için bidaha tv alamam enazından. asıl aradığım görüntü, netlik, hd ve sd yayınlarda memnun kalacağım servisi ilgilenen, fullhd ve led tv alıp tv seyretmenin keyfine varmak ben ve 20 aylık oğlum ve eşimle yaşamak istiyorz. albani hocam özellikle sizin değerlendirmeni acil bekliyorm pazar yada p.tesi lamayı düşünüyorm. bu arada fiyatlar hızal.comda. ve bildiğim kadarıyla tr garantili üç üründe. birde garanti bakımından da inceleyilm lütfen bilmedigim yada yanıldığım olabilir. birde tavsiye edeceğiniz daha uygun fiyatlar varsa sevinirim. çok çok tşk. Allah razı olsun hepinizden.

• quote:

Orijinalden alıntı: garib123

Tüm arkadaşlara ve ustalara hayırlı akşamlar dilerim. Ben foruma yeni üye oldum, gayet güzel ve faydalı bilgiler var gerçekten. Benim sizden ve albani üstaddan bir ricam olacak. ben yeni bir led tv alacam braz araştırmada yaptım ve bütçeme uygunüç model belirledim. mümkünse bu tv leri kullanan ve bilen ustalar ve arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum acil lazım hemen alacam çünkü evdeki tv bozuldu bir haftadır tv yok evde.

Mesajı yanlış yere yazmışınız. Kaliteli SD görüntü veren bir tv arıyorsanız yeri LG ile ilgili başlıklar değil. Burada kaliteli SD görüntü bulamazsınız.

Bu başlık oyun ve HD film izleme amaçlı tv arayanlara yönelik bir başlık. Salonunuz da ana tv olacak ve en çok SD yayın izleme amaçlı kullanılacaksa bu tv yi önermem.

Lütfen bu konuya SD görüntüsü nasıl veya SD görüntüsü iyi tv tavsiye edermisiniz diye mesaj atmayınız. LG lerin SD görüntüleri Sony, Samsung, Panasonic, Philips' e göre iyi değil. Bu kadar basit.

Benim bir iki dizi haricinde SD yayın ile işim olmuyor. Asıl amacı oyun ve HD görüntü olan bu TV yi aldım. Çokta memnunum. İçinde hiç bir özellik olmadığı için işlemciye ekstra yük binmiyor ve input lag denen bir şeyde olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.