Şimdi Ara

LG 42LS5600 incelemem. Input lag test videoları çektim. (Input lag yönünden tam bir oyuncu TV'si) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
5
Favori
27.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ne yaptıysam bu kendi kendine contrast ayarlama mevzusunu çözemedim, tv kendi kendine belli sahnelerde ayarlama yapıyor. Uzman ayarlarında siyah seviyesisi diye bir seçenek mevcut ve auto'da, bu seçenek değişime açık değil, sebebi bu olabilir mi ? ve bu seçenek nasıl aktif hale getirilir bilen yardımcı olabilir mi ?
  • uyku modu veya eco modda olmadığı halde uzun zaman sonra tv izlerken görüntünün 1-2 saniyeliğine gittiği oluyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdursun

uyku modu veya eco modda olmadığı halde uzun zaman sonra tv izlerken görüntünün 1-2 saniyeliğine gittiği oluyor mu??

Bana sorduğunu varsayıyorum biraz geç gördüm, hayır görüntü gitme gibi bir problem yok
  • Teşekkür ederim. O zaman uydu alıcıyla ilgili bir problem var.
  • arkadaşlar 47lm620s aldım, evde de eski bir lg tv var, 3d's, yok, full hd 32inç. ona laptop bağlarken input lag neredeyse yoktu ancak şu anki tv'Me masaüstü bilgisayarı bağlıyorum ve fare imlecinde çok fazla gecikmeyle karşılaşıyorum, normal görüntü alırken film oynatırken vs takılma olmamasına rağmen fare imlecinin böyle davranması beni düşündürüyor. sorun ne olabilir, nasıl giderebilirim? evde lag yapmayan tv de dizüstü bilgisayar da daha eskiyken nispeten yeni bilgisayarım ve televizyonum neden böyle yapıyor olabilir?
  • LG 47LS5600 digital versus incelemesine göre input lag 33ms olarak ölçülmüş.:Kontrass orası ise 590:1 olarak çıkmış. Siyah seviyesi ise 0.34 cd/m² olarak ölçülmüş.Panel olarak ise 50hz panel kullanılmış
    Bu değerler bana pek iç açıcı gelmedi.

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-47ls5600-p14226/test.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 19 Haziran 2013; 16:13:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TV şu an PS4 için uygun mudur sizce? Bir de satışı için araştırma yaptım ama pek bulamadım. Güvenilir yerler var mı alabileceğimiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

LG 47LS5600 digital versus incelemesine göre input lag 33ms olarak ölçülmüş.:Kontrass orası ise 590:1 olarak çıkmış. Siyah seviyesi ise 0.34 cd/m² olarak ölçülmüş.Panel olarak ise 50hz panel kullanılmış
    Bu değerler bana pek iç açıcı gelmedi.

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-47ls5600-p14226/test.html

Dostum oynayacağın oyuna göre değişir pes yarış vb oynarsan sıkıntı yok.Ayni tv den bende de var 47 olandan.Guitar hero bf3-4 gibi anlık tepkinin çok önemli olduğu oyunlarda plazma tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• peki bu monitörle aim400kg sitesinde press reaction testinde ortalaman kaç.
  • arkadaşlar bu ürün için ayak arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • İlker hocam merhabalar bende şuan 27'' Monitör var philips tepki süresi 1 mss 27lhs00 olan versiyondan böyle bir şeydi sanırım.Neyse saadete geleyim.Yüksek inch li bir Tv düşünüyorum ps4 kullanıcısıyım ve film de izlerim genelde.Bu tv yi önerir misiniz gerçekten hani w805 almayı düşünüyordum ama malum öğrenciyim kasacak onu almam bu beni tatmin eder mi ? z5500 üm var bu arada yazılarınızı da okudum :) Tam bir oyuncu Tv si dediğiniz için cezbetti hatta 32'' olanı varsa onu da alabilirim :)
  • Hocam, incelemeyi yaptığım tarihe bakmadınız sanırım. Bu TV yi 2012 yılında aldım. Piyasada bulabiliyorsanız alın ama bulamazsınız, boşa aramayın. Şuan 2015 yılındayız ve input lag'ı az olan TV önerisi olarak Sony W serisini öneririm. W serisi oyun konsolları baz alınarak üretiliyor. Input LAG'ı en düşük LCD TV ler tartışmasız Sony W serisi
  • Aynen hocam gece uykulu yazmıştım haklisiniz :) Peki o fiyat aralığında onerebileceginiz tv var midir lg olsun w serisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 için tv almak isteyen arkadaşlar çok dikkatli olun input lag zehir eder oyun keyfinizi ben 42 la 620 s ile ps4 kullandım 50 ms tepki süresi vardı.Test içinse öyle tv nin karşına geçip game padle oynanmaz exe. sini indirip pc ile aynı andan çalıştırın fotoğraf çekin yada sayacı durdurun aradaki farkı görürsünüz ilk sayfadaki videolara bakarak bence en az 50 ms gecikme var.
  • feiter kullanıcısına yanıt
    videolari izledim kesinlile inpit lag var. 1080p input lag olmamasi imkansiz ekran buyudukce input lagda artar. sen tusa bastiginda tabikide 2,3 saniye gecikme olmaz. 1 saniyenin altinda oldugu icin hissetmiyorsun

bu testi yaparmisin?

LG 42LS5600 incelemem. Input lag test videoları çektim. (Input lag yönünden tam bir oyuncu TV'si)

oyun oynamak isteyenler monitor kullansin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Kasım 2015; 12:20:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu yıllardır, Xbox 360'la, 1 yıldan fazladır da PS4 ile kullanıyorum. Oyun zevkini engelleyen bir durumla karşılaşmadım. Zamanında aldığımız fiyata göre oldukça iyi bir üründü.
  • bende 2bucuk senedir kullanıyorum tv halen sapasağlam duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.