Şimdi Ara

LG 42PJ350 Plazma Tv İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
18.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece çekim fotoğrafları eklenmiştir, cep telefonuyla çektim pek iyi çıkmadı fotoğraflar yanıltıcı olmasın plazmamız gerçekten gece süper performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Temmuz 2010; 22:41:15 >
  • Yabancı forumları takip eden var mı?
    Bazı ülkelerde PJ350 modellerinin kutu çıkışı mkv oynattığı, bazı ülkelerde servis menüsü ayarlandıktan sonra mkv oynattığı yazıyor. Detaylı bilgiye ve deneyime sahip kimse var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Yabancı forumları takip eden var mı?
    Bazı ülkelerde PJ350 modellerinin kutu çıkışı mkv oynattığı, bazı ülkelerde servis menüsü ayarlandıktan sonra mkv oynattığı yazıyor. Detaylı bilgiye ve deneyime sahip kimse var mı acaba?

Ben bunu duymadan önce bir sorun çıkarır diye bu özellikle uğraşmayı düşünmüyordum.
    Eğer bu dediğiniz doğruysa bizde gönül rahatlığıyla servis menüsüne sızıp açabiliriz o özelliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Yabancı forumları takip eden var mı?

Ben bunu duymadan önce bir sorun çıkarır diye bu özellikle uğraşmayı düşünmüyordum.
    Eğer bu dediğiniz doğruysa bizde gönül rahatlığıyla servis menüsüne sızıp açabiliriz o özelliği.

http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1210187-official-lg-pj350-plasma-thread-2.html
    İlgili konuda televizyonlarının mkv oynattığını anlatan kullanıcılar var. Fakat nasıl yapıldığına dair bir bilgiye rastlamadım.

• ben 3 gün önce lg nin satış mağazasından aldım.(42pj350 yi)Haziran ayı ürün kataloğunda model için divx oynatıyor diye yazıyordu.Satan arkadaş da divx i açar mkv hakkında net bir bilgim yok dedi.Ama eve gelince ben divx i açamadım.Bir kaç gün daha araştırdıktan sonra olmadı bir ararım lg nin satış merkezini bilgi almak için.
    Bi de şu sorum olacak (joker olarak):Usb ile mkv açabilen uygun fiyatlı dvd oynatıcı var mı.
  • Hepsiburadada WD hd media vardı.169 tl herhalde.
  • kaç gündür bende uğraşıyorum ama net bi bilgi bulamadım ama forumdan arkadaşlar hama kumanda ile yapılıbiliyor dediler ama emin değilim alacak varsa hama kumanda 12,90 tl ye kargo bedava dartyde
  • arkadaşlar bende bugün ankara darty'den aldım. 1399 a son iki ürünmüş öyle dedi arkadaş.

bu ürünü başka bir yerde daha ucuza bulursanız aradaki farkı size iade ederiz dediler. Bende vatandaki fiyatla 100 tl fark var dedim. darty'deki arkadaş, vatandaki plazmalarda garanti ithalatçı firma tarafından veriliyor. bizde satılan ürünler Türkiye'nin neresinde olursanız olun evinizden alırız yapılınca evinize bırakırız dedi. yapımı uzun sürerse yerine bir tv bırakırız. felan filan. vatan'ın bu uygulaması hakkında bilgisi olan var mı?
    ya da darty hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahceli

arkadaşlar bende bugün ankara darty'den aldım. 1399 a son iki ürünmüş öyle dedi arkadaş.

bu ürünü başka bir yerde daha ucuza bulursanız aradaki farkı size iade ederiz dediler. Bende vatandaki fiyatla 100 tl fark var dedim. darty'deki arkadaş, vatandaki plazmalarda garanti ithalatçı firma tarafından veriliyor. bizde satılan ürünler Türkiye'nin neresinde olursanız olun evinizden alırız yapılınca evinize bırakırız dedi. yapımı uzun sürerse yerine bir tv bırakırız. felan filan. vatan'ın bu uygulaması hakkında bilgisi olan var mı?
    ya da darty hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onu bilemiyorum ama galiba darty resmi garanti firması olmadan satıyor ürünleri (paralel ithalat) Ben vatandan aldım lg yetkili servisi geldi garantiyi başlattı, kutuyu atmayın bir arıza durumunda biz geliyoruz kutuluyoruz götürüyoruz geri getiriyoruz dediler.

• Bugün altın uçlu hdmi kablo aldım, dizüstü bilgisayarımı bağladım görüntüler gayet net ve güzeldi, hazırda film yoktu denemedim ama bilenler bilir dreambox uydu alıcısı için dreamstream yazılımı ile bilgisayardan televizyon izleyebiliyorsunuz, tam ekran 16.9 boyuta alabiliyorsunuz. Ekranı tam ekran 16.9 yaptım ve hdmi ile plazmaya bağladım inanırmısınız scartla bağladığım hiremco uydu alıcısından daha güzel bir görüntü kalitesi aldım. Film kanallarında falan dolaştım herşey süper. Sanki hd uydu alıcısına bağlamış gibiydim. İlk başta sesi aktaramadım televizyona, notebooktan ses alıyordum ama notebookun ses aygıt ayarlarından digital çıkışı varsayılan yapınca seste gümbür gümbür iyi bir kaliteyle televizyondan gelmeye başladı.

Görüntüleri sonra ekleyeceğim.

• Kullanan arkadaşlar 2-4 haftadır kullanıyorlar.

SD yayınlarda nasıl genel olarak memnunmusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karademir10

Kullanan arkadaşlar 2-4 haftadır kullanıyorlar.

1-2 metreden izlerseniz pikseller rahatsız edici olabiliyor ama 2.5 metreden sonra gayet iyi görüntü zaten ideal izleme uzaklığıda 2 metre üzerinde olmalı 42 inc bir lcd yada plazma için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

1-2 metreden izlerseniz pikseller rahatsız edici olabiliyor ama 2.5 metreden sonra gayet iyi görüntü zaten ideal izleme uzaklığıda 2 metre üzerinde olmalı 42 inc bir lcd yada plazma için.

İzleme mesafem 1,5-2,5 metre olacak.

TV kalite olarak nasıl sizce. Hoşlanmadığınız bir durum oldumu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

İzleme mesafem 1,5-2,5 metre olacak.

TV kalite olarak nasıl sizce. Hoşlanmadığınız bir durum oldumu.

Yukarda yazdım yeterince ama yinede içinizin rahat etmesi açısından tekrar yazayım.

Artı yönleri

Kasa çok şık ve ince.
    Sd görüntüler gayet iyi.
    Kontrast çok iyi.
    Akıllı sensörü var ışığa göre parlaklığı ayarlıyor ve tasarruf sağlıyor.
    Hdmi girişinden yüksek çözünürlük destekleyen bir bilgisayara bağladığınızda görüntüler çok iyi kayıp,taşma, daralma patlama yok. (Her ne kadar çözünürlük 1024x768 desede 1920 x 1080 çözünürlük altındaki çözünürlüklere upscale yapabiliyor. E zaten izlediğimiz sd görüntülerde 720x576 yine 1024x768 çözünürlüğe upscale yapılıyor yani görüntü ekrana sığdırılmak için genişletiliyor)

Fiyatı ucuz.

Eksi yönlerden bahsedersek

Çok yakından izlerseniz pikseller rahatsız edebiliyor.
    Perdesiz bir pencerenin önüne koyarsanız sabahları parlama biraz rahatsız edebiliyor.
    Biraz fazla ısınıyor ama çalışmasına etki edecek bir sıkıntı yok.
    Hoparlörler biraz yetersiz ses ayarlarından basları iyice arttırdım ama çok yeterli değil.

E bu fiyata artılarının yanında bu kusurları mazur görmek gerek.

Şimdi 720p film indiriyorum gece hem izleyip hem fotoğraflarını paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Temmuz 2010; 22:50:07 >

• Ayrıntılı açıklama için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkanali

güle güle kullan....
    dün bende birtane aldım kipa dan 1259 tl ye
    hemen açtım ve pc ye vga dan bağladım. görüntü gayet güzeldi. otomatik 1360*768 yaptı.bende 1920*1080 aldım sorunsuz algıladı.görüntü gayet güzel ve net. menüden ekran algılaması yaptırdım görüntüyü tam bire bir oturttu.
    çok mutlu oldum cünki özelliklerinde 1920*768 son çözünürlük olarak gözüküyordu.

PC yi TV ye bağlayınca yüksek çözünürlük olayı PC özelliğine göre mi acaba?
    Senin Ekran kart özeliklerin nedir?
    Bende HDMİ çıkış yok.

Ben de imzadaki notebook bağlıyom
    1280 üstüne çıkamıyor
    Seçenekler arasında 1920 x 1080 ve daha üst çözünürlükler var
    Seçince ekran kararıyor göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Temmuz 2010; 13:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

PC yi TV ye bağlayınca yüksek çözünürlük olayı PC özelliğine göre mi acaba?
    Senin Ekran kart özeliklerin nedir?
    Bende HDMİ çıkış yok.

Ben de imzadaki notebook bağlıyom
    1280 üstüne çıkamıyor
    Seçenekler arasında 1920 x 1080 ve daha üst çözünürlükler var
    Seçince ekran kararıyor göstermiyor

bahsettiğin çözünürlüğü laptop kendi ekranında gösterebiliyor mu? eğer ekran kararıyorsa senin bilgisayarın grafik kartı desteklemiyordur.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Bugün sipariş verdim ben de bir iki güne sanırım elimde olur. Sormak istediğim herhangi bir uydu alıcısı almaya gerek var mı? Bizim apartmanda ortak anten kullanılıyor, onu kullanabiliyor muyum? Kullanamıyorsam gidip uydu alıcısı alayım. Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Flair|

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bugün sipariş verdim ben de bir iki güne sanırım elimde olur. Sormak istediğim herhangi bir uydu alıcısı almaya gerek var mı? Bizim apartmanda ortak anten kullanılıyor, onu kullanabiliyor muyum? Kullanamıyorsam gidip uydu alıcısı alayım. Yardım ederseniz sevinirim.

Merkezi sistem varsa uydu alıcısı almak zorundasınız, görüntü kalitesi uydu alıcısının tuneri ve yazılımı ile fark edebiliyor. Benim önerim ucuz yollu seoul hiremco marka alıcıdan almanızdır, arayada altın uçlu bir scart uygundur.
  • merhaba arkadaşlar.forumda yeniyim

ben 2 gün önce teknos dan satın aldım bugun ilibarıyle LG nın 42pj350 plazmasını kulllanıyorum.ben ctr den plazmaya geçtim.şuanda fenerbahçe maçını izlemekteyim bir kaç SORUNLA KARŞILAŞTIM sorum olacaktı

1)PANEL KULLANIM ÖMRÜNÜ ÖĞRENMEK İÇİN SERVİS MENÜSÜNE GİRMEK İSİTİYORUM.bu pj serisinin SERVİS MODU farklı galiba ki ben giremedim(KUMANDADAKI MENÜ VE TV DEKİ MENÜ TUŞUNA BİRLİKTE UZUN SÜRE TUTUYORUM) OLMUYOR.

2)ilk 200 saat dolayı ayarları düşürdüm görüntü kötü oluyor fakat stadart yada canlı modda da beğenmedim ayarlanacak galiba.ÖNEMLİ BİR SORUN YADA NORMALMİDİR BİLMİYORUM BENİ ÇOK RAHATSIZ ETTİ GÖRÜNTÜ HAREKETLİ YADA SABİT OLSUN HANİ TÜPÜ BİTMİŞ TV Bİ PARLAK Bİ MAT GÖSTERİR ONUN GİBİ BAZEN IŞIK ANİDEN ARTIYOR.ORTAMDA IŞIK SABİT FLORASAN.BEN SENSÖRDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ORTAMIN IŞIĞINI KAPATTIM SORUN ORTADAN KALKTI.AKILLI SENSÖRÜ KAPATIP HİÇ DENEMEDİM.BEN IŞIKLI ORTAMDA BU TV KULLANAMAYACAKMIYIM?KULLANAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

3)Servisten plazmanın kullanım ömrünü öğrenmek için talepte bulunsam yardımcı olurlar mı?

4)Donanımcı 123 arkdaşım ayarlarını paylaşabilirmisin senın paylaştığın fotoğraflarda görüntüler güzel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.