Şimdi Ara

LG 42PJ350 Plazma Tv İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
18.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plazmayı kullanan arkdaşlar biraz daha SD kanal resmi eklerseniz çok iyi olur,futbol maçlarında hareketli görüntülerde Lcd'lerde oldugu gibi karelenmeler bulanıklık oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Plazmayı kullanan arkdaşlar biraz daha SD kanal resmi eklerseniz çok iyi olur,futbol maçlarında hareketli görüntülerde Lcd'lerde oldugu gibi karelenmeler bulanıklık oluyor mu ?

Hayır arkadaşım kesinlikle en hareketli görüntülerde bile karelenme yok, zaten o yüzden plazma.
  • Arkadaşlar bi sorum olacak..
    Bende 42PJ350 var yeni 5+1 ses sistemi aldım logitech x530.Sorun Tv'ye baglıyorum ses çıkmıyor!!??Scart la Receiver a taktıgım zaman oluyor tek problem "xbox 360" oynadıgım zaman ses gelmiyor. Geçen Optical out almak istiyordum Media Marktan, orda çalışan eleman"Ses sisteminde'de optical out girişi olması lazım yoksa çalışmaz"dedi!! Arkadaşlar ne tür bi aparat almam lazım?? Model yada resim paylaşırsanız sevinirim...ii forumlar
  • İnceleme için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahchi

Arkadaşlar bi sorum olacak..
    Bende 42PJ350 var yeni 5+1 ses sistemi aldım logitech x530.Sorun Tv'ye baglıyorum ses çıkmıyor!!??Scart la Receiver a taktıgım zaman oluyor tek problem "xbox 360" oynadıgım zaman ses gelmiyor. Geçen Optical out almak istiyordum Media Marktan, orda çalışan eleman"Ses sisteminde'de optical out girişi olması lazım yoksa çalışmaz"dedi!! Arkadaşlar ne tür bi aparat almam lazım?? Model yada resim paylaşırsanız sevinirim...ii forumlar

yabancı bir forumda yazmışlar aşşağıdaki cıhaz ile 5+1 den ses almışlar ama gerçek link ve resim aşşağıda

Yazının bulunduğu sayfa

LG 42PJ350 Plazma Tv İncelemesi

• İnceleme çok yerinde olmuş emeğinize sağlık teşekkür ederim.

Ürünü almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacak bir link
    http://www.benimevim.com.tr/pinfo.asp?pid=759
  • eğer hala tv almadıysan fotoların yardımcı olcagını düşünüyosan bir iki güne yüklerim foto...
    quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

Plazmayı kullanan arkdaşlar biraz daha SD kanal resmi eklerseniz çok iyi olur,futbol maçlarında hareketli görüntülerde Lcd'lerde oldugu gibi karelenmeler bulanıklık oluyor mu ?
  • S.a ARKADAŞLAR Bİ KONUDA TAKILDIM VE BU KONU BENİ COK RAHATSIZ EDİYOR NASIL ANLATCAMI BİLMİYORUM AMA İNŞ. ANLATABİLİRİM.. MALUM 42PJ350 KULLANICISIYIM YAYIN KALİTESİNDEN COK MEMNUNUM AMA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR ÖRNEĞİN BİR FİLM İZLİYORUM RENKLER IŞIKLAR V.S HEP AYNI DÜZEYDE VE ALTTA BİR REKLAM CIKTIĞINDA ışığı bi arttırıyor bi azaltıyor bu arttırıp azaltması bazen olmuoyr kullanan arkdaşlarda bu sorun var mıdır bilemiyorm TV GÖRÜNTÜSÜ KISILIYOR SİYAHLAŞIYOR AYDINLATMASI KISILIYOR NASIL ANLATCAMI BİLMİYORUM BUNU EĞER SİZLERDEDE AYNI ŞEY OLUYORSA ANLARSINIZ BENİ
    VE O REKLAM GİTTİĞİNDE TEKRAR GÖRÜNTÜ AYNI CANLILIĞINA GERİ DÖNÜYOR.. ÖZELLİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTERİM TV NİN AKILLI SENSÖRÜ KAPALI
    KULLANDIĞIM MOD:
    ENERJİ TASARRUFU: KAPALI
    RESİM MODU: STANDART (KULLANICI)
    HER MODDA DENEDİM AMA HER MODDADA AYNI SORUNU YAŞIYORUM BUDA HALİYLE RAHATSIZ EDİYOR BENİ
    AYNI ŞEKİLDE BUNU PS DEDE YAŞIYORUM HDMI İLE BAĞLIYORUM PS Yİ: ÖRNEK OLARAK ŞÖYLE ANLATAYIM
    MASA ÜSTÜNDEYİM BİLGİSAYARIMA TIKLAYIP VEYA BELGELERİME HER HANGİ BİR KLASÖRE FARK ETMİYOR BİR PENCERE ACTIĞIMDA MASA ÜSTÜ GÖRÜNTÜSÜ ANİDEN IŞIĞI SÖNÜYOR KARARIYOR O CANLILIĞINI KAYBEDİYOR PENCEREYİ KAPATINCA YİNE AYNI PARLAKLIĞINA VE CANLILIĞINA GERİ DÖNÜYOR..
    NE KADAR ANLATTIM NE KADARA ANLATABİLDİM BİLMİYORUM AMA VARSA BUNUN BİR CÖZÜMÜ BİR AYARI BİR CARESİ LÜTFEN YORUM VE BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ AYNI SORUNU YAŞAYAN VARMI?

• arkadaşlar ben 1650 liraya kampanyadan aldığım phılıps tv yarı fiatına satamıyorum parlama olayı beni sinir ediyor evde gündüz tv izlemek işkence tv den çok karşısındaki pencereyi izliyorum hele birde karanlık sahnelerde görüntü hiç yok onun için almak isteyenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum keşke bunun bir çözümü olsaydı ama bulamadım
  • arkdşlar merhaba yeni üye oldum size bi sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum. 42pj550 plazma kullanıyorum sd yayında kumanda dan ok tuşuna basınca 576i 50hz diye bi yazı görüyorum bu model 600hz değilmiydi? ya da 100 hz lcd lerden daha mı düşük oluyor paneli? veya bu hz ayarını değiştirip yükseltebiliyor muyuz?
  • emir söylediğin sorunu bende farkettim görüntü durduk yere bazen renk olarak sararıp soluyor bu saniyelik oalrak gelip geçiyor ama sinir bozucu bişey dediğin gbi bende sensörü enerji tasarrufunu kapalı tutuyorum ama hala devam ediyor sanırım tv nin kendisinden kaynaklanan bi sorun çözümüni bilen varsa paylaşırsa bende memnun olurum..
  • benim bu tv ile ilgili tek sorunum beyaz rengin çok mat olması. energy saver kapalı ve parlaklık 70 kontrast 100ken bile beyaz ekran (en çok beyaz yıkama yapınca fark ediliyor) beyaz değil, gri gibi, kirli bir beyaz. bunun çözümü var mı bilmiyorum.
  • darkweather evet bende katılıyorum sana beyaz renk çok solgun asla babamda samsung 40c6000 led var beyaz florasan gibi parlıyo tüm yayınlarda.. benim tv beyazı gösteremiyo(42pj550) bu da bütün görüntüyü etkiliyo solgun bi görüntü veriyo picture wizard ile denedm ben yine sonuç hüsrannn
  • görüntüler resimdeki gibiyse Allah tv sahibine sabır versin...

resim kalitesi çok düşük görünüyor...
  • arkadaşlar parlaklığı ve renkleri en iyi veren ayarlar hangileri? ben next 2000 seri bi uydu alıcısı ve altın uçlu scart kullanıyorum görüntüden memnunum aslında ama belki daha iyi olabilir..
  • arkadaşlar bu modelin ps3 performans'ı nedir acaba kullanan bir arkadaş ss lerini paylaşabilirmi yakın zamanda teknosadan almayı düşünüyorum 1.100 lira civarı
  • artık usb'den film izlemek mümkün!
    bu adreste:http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/PK/PJ_series_USB_video_player_activation

uyguladım ve artık 42pj350 ile usb'den film izleyebiliyorum!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkweather

artık usb'den film izlemek mümkün!
    bu adreste:http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/PK/PJ_series_USB_video_player_activation

firmware yükleyince menü dili değişti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

firmware yükleyince menü dili değişti mi?

hayır. tv halen tamamen türkçe. hatta film izleme menüsü de türkçe.

• quote:

Ayrıntılı bir açıklama yayınlamanız mümkün mü? Servis menüsüne girmek gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl girilir? Firmware versiyonu nereden öğrenilir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.