Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cok güzel olmuş fiyatı ötv bitecekmi acaba ? bir süre daha devam etse hem fiyat daha düser hem para hazırlarız.ötv ile ilgili haberi olan varmı değişirmi ne oranda değişir
  • dün darty'den 42PQ6000'ini 1979 tl'ye aldım. yanına 50 tl'ye monster gold thx scart ve 39 tl'ye askı aparatı aldım. bugün sabahtan getirip kurmuşlar. (montaja para da almadılar.)

akşam detaylı bir inceleme yapıp arkadaşlarla paylaşacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teotihuacan

dün darty'den 42PQ6000'ini 1979 tl'ye aldım. yanına 50 tl'ye monster gold thx scart ve 39 tl'ye askı aparatı aldım. bugün sabahtan getirip kurmuşlar. (montaja para da almadılar.)

Umarım henüz birşey yazmamanın nedeni herhangi bir sorun çıkmamış olması ve televizyondan gözlerini alamamış olmandır.
  • Arkadaşlar ürünü geçen hafta İ.B. aldım kurulumu diye birşey yok zaten ilçede oturuyorum. Taktım kullanmaya başladım. Görüntü olarak gerçekten çoğu lcd lerden ve plazmalardan çok üstün gayet keskin yanlız ürünü kuralı 4 gün oldu yada olmadı görüntü gitti üstten 5-6 cm görüntü ve ses var çizgi şeklinde aşağısı simsiyah oldu tabi garantili diye yolladık firmaya dün ellerine ulaşmış fakat daha bir bilgi verilmedi ha bu şans benim şansımdır heralde ama Türkiye ortamında bi tv ye 1250 TL lik maaşla 2000 TL verip ürün arıza yapınca varın siz anlayın üründeki bu hata gönlümü geçirdi sadece sizlerle paylaşayım dedim belki çıkış hatasıdır belki benim şansım gerisi size kalmış ii günler....
  • ARKADAŞLAR ECEN HAFTA ALTUNIZADE LG SHOPAN 42 PQ 6000 INI PEŞİN 1870 LİRAYA ALDIM
    CUMA GÜNÜ GELECEK OTVDEN KORKTUM ALDIM ARTAR DIE ZAMAN YOK YALNIZ KURDURUCAK CUMA ELIEK BAKALIM DIGITURK KAFAMI BULANDIRDI INSALLAH BISI CIKMAZ
  • Tekrar merhaba arkadaşlar,

ben ürünü aldığım fiyatı yazmadım sanırım, 2 hafta önce İstanbul Bilişim'den 1.720TL'ye aldım, 40TL duvar aparatı bu fiyata dahil. Forumda okuyorumda 1850'den aşağı fiyat göremedim, ben iyi almışım sanırım.

desertrose58 senin şansına denk gelmiş ürün, kurulum için gelen yetkili servisle konuştuğumda bu ürünlerden arıza nedeniyle bize gelen olmadı dedi, ben TV'yi değiştirmek istemiştim bir ara. Senin içinde sorun olacağını sanmıyorum, İB'de Plazma'nın kendisinden kaynaklı bir sorun olduğunda hemen yenisiyle değiştiriyorlar diye biliyorum, şartnamede de yazıyor, ileriki dönemde arıza yaparsa yerine muadil bir ürün vermek koşuluyada yazıyor, bilginize. Teknosa'dan alsan, paket açıldı iade almayız diye aynen okuturlar ürünü, kanser ederler adamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zafer KURTULUŞ

quote:

Orjinalden alıntı: teotihuacan

dün darty'den 42PQ6000'ini 1979 tl'ye aldım. yanına 50 tl'ye monster gold thx scart ve 39 tl'ye askı aparatı aldım. bugün sabahtan getirip kurmuşlar. (montaja para da almadılar.)

Umarım henüz birşey yazmamanın nedeni herhangi bir sorun çıkmamış olması ve televizyondan gözlerini alamamış olmandır.

yok dostum, televizyonda bi problem yok! sadece birkaç günlüğüne şehir dışındaydım, yeni döndüm. kısaca incelemem şöyle:

digitürk kullanıcısıyım, plazmayı alırken çok endişelenmiştim görüntü kalitesi konusunda ama bir çok kanalda görüntü çok iyi. dizimax/moviemax türü kanallarda görüntü harika, atv, show, trt gibi kanallarda gayet tatmin edici. maalesef nba tv yayını çok kötü olduğu için gürüntüde gayet belirgin pikselleşme oluyor.

usbden divx (lost) seyrettim. görüntü tatmin edici ama bende zaten projeksiyon olduğu için kesinlikle tv'den seyretmeyi düşünmüyorum. altyazı görüntüye oranla fena halde küçük ve maalesef ben de değiştiremedim. (karakterde sinir bozucu) divx bu tv'den seyredilmez bence.

ses kalitesi oldukça tatmin edici. yine de dvd/divx seyredecek arkadaşlar bu işi tv'ye bırakmasalar ve güzel bir amfi receiver alsalar daha iyi sonuç elde ederler. (tru surround mudur nedir onu açınca daha iyi oldu ses, tavsiye ederim.)

logo yanığı kesinlikle olmadı şu ana kadar ama olmaz diye birşey yok tabii. satıcının dediğine göre ekran temizleme olayı varmış, henüz denemeye ihtiyaç duymadım.

görüntü ayarlarını henüz çok kurcalayamadım, kitapçığında hiçbir detay yok, onun için cd vermişler, onu da bilgisayara kurmaya üşendim. bu akşam hem ona bakacağım hem de birkaç resim eklemeye çalışacağım.

totalde ben şu an için memnunum. bu arada ib'den alan arkadaşlar nasıl aldılar yahu, ben cumartesi sordum ellerinde yoktu, ben de gittim darty'den aldım. gene fazladan zengin ettik adamları...

saygılar.

• Orjinalden alıntı: aadeniz

Tekrar merhaba arkadaşlar,

ben ürünü aldığım fiyatı yazmadım sanırım, 2 hafta önce İstanbul Bilişim'den 1.720TL'ye aldım, 40TL duvar aparatı bu fiyata dahil. Forumda okuyorumda 1850'den aşağı fiyat göremedim, ben iyi almışım sanırım.

desertrose58 senin şansına denk gelmiş ürün, kurulum için gelen yetkili servisle konuştuğumda bu ürünlerden arıza nedeniyle bize gelen olmadı dedi, ben TV'yi değiştirmek istemiştim bir ara. Senin içinde sorun olacağını sanmıyorum, İB'de Plazma'nın kendisinden kaynaklı bir sorun olduğunda hemen yenisiyle değiştiriyorlar diye biliyorum, şartnamede de yazıyor, ileriki dönemde arıza yaparsa yerine muadil bir ürün vermek koşuluyada yazıyor, bilginize. Teknosa'dan alsan, paket açıldı iade almayız diye aynen okuturlar ürünü, kanser ederler adamı.

Evet olayın farkındayım bu bana denk geldi. Ben sadece paylaşmak istedim Ürün aslında gayet güzel valla bende bilmiyorum evet şartnameyi okudum aslında değişim benim de içimi rahatlatacak aslında teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar ürünü geçen hafta İ.B. aldım kurulumu diye birşey yok zaten ilçede oturuyorum. Taktım kullanmaya başladım. Görüntü olarak gerçekten çoğu lcd lerden ve plazmalardan çok üstün gayet keskin yanlız ürünü kuralı 4 gün oldu yada olmadı görüntü gitti üstten 5-6 cm görüntü ve ses var çizgi şeklinde aşağısı simsiyah oldu tabi garantili diye yolladık firmaya dün ellerine ulaşmış fakat daha bir bilgi verilmedi ha bu şans benim şansımdır heralde ama Türkiye ortamında bi tv ye 1250 TL lik maaşla 2000 TL verip ürün arıza yapınca varın siz anlayın üründeki bu hata gönlümü geçirdi sadece sizlerle paylaşayım dedim belki çıkış hatasıdır belki benim şansım gerisi size kalmış ii günler....

çok can sıkıcı bir durum geçmiş olsun.
    firmanın tavrını buraya yazarsanız alanların ve buradan alacakların fikri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 17 Haziran 2009; 16:37:09 >

• Teşekkür ederim arkadaşım dün ulaştım kendilerine 3 iş günü içerisinde bana döneceklerini söylediler bakalım bekliyorum valla ben değişimden yanayım ama bakalım artık ben tekrardan yazarım sizleri bilgilendiririm İyi günler herkese
  • 42pq6000'i digitürk sd ile izliyorum (philips kutu). en iyi sd görüntüyü elde etmek için tv ayarı tavsiye edecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

bu arada bağlantı altın uçlu thx monster scart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teotihuacan -- 18 Haziran 2009; 18:40:17 >
  • Sayın desertrose58

Sizlere PM den ulaşmaya çalışsamda özel mesajlara kendinizi kapamanız nedeni ile ulaşamadım .Bu sebeple diğer kullanıcılarında bu alanda vaktini almış olsamda sizlerle iletişim kurabilmek için bu alandan genel konu içinde temas kurma zorunluluğunda kaldım diğer kullanıcıların affına sığınarak.Ürünle ilgili şahsımla temas kurmanız halinde özel bir ilgi ile üründeki süreci hızlandırmaya çalışalım.Lütfen PM den bana ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Bilişim -- 18 Haziran 2009; 20:17:35 >
  • Arkadaşlar İ. B. den arkadaşlar benim konum ile ilgilendiler. Arızalı gönderdiğim ürünü yenisi ile değiştireceklerini söylediler bu konuda sizlerinde şüphesi olmasın eminim ki hiçbir sitede bu kadarını yapmaz burdan kendilerine teşekkür ederim. Artık benimde içim rahat etti.İyi günler...
  • quote:

Arkadaşlar İ. B. den arkadaşlar benim konum ile ilgilendiler. Arızalı gönderdiğim ürünü yenisi ile değiştireceklerini söylediler bu konuda sizlerinde şüphesi olmasın eminim ki hiçbir sitede bu kadarını yapmaz burdan kendilerine teşekkür ederim. Artık benimde içim rahat etti.İyi günler...

sorunun çözülmesine sevindim. ben de bu firmadan aldım plazmamı herhangi bir ilgisizlik görmedim. bu firmaya neden bu kadar düşman olan var anlamıyorum. stok konusunda da 8 iş günü sonra gelecek dediler. hiç düşünmeden peşin verdim parayı dedikleri gibi 8 iş günü sonra gönderdiler. ben samimi buluyorum reklamlarını da yapmıyorum onlar zaten gizli gizli yapıyolar

• arkadaslaer cumartesi televizyonum elime ulastı
    ilk izlenimlerim ses sistemi mükemmel
    televizyonun görüntü kalitesi çok iyi digitürk hariç
    YALNIS TELEVİZYONDA YANSIMA PROBLEMİ VAR GÜNEŞİN YOGUN OLDUGU ZAMANLAR YADA BELLİ BİR AYARSIZLIK VAR SONUC OLARAK BEN MENUNUM TELEVIZYONDAN KESKE YANSIMA DA OLMASAYDI
    TVDE CANLI STANDART SPOR SİNEMA GİBİ DEGİŞK YARLAR VAR EN İYİYİSİ SU AN STANDART GÖZÜKÜYO
    SENSÖR İŞE YARIYO SANIRIM SES İNANILMAZ
    AM OLARAK AYARLARI BİLEN BİR ARKADAŞ VARSA ATARLARI ATABİLİRMİ
    TEŞEKKÜRLER
    SORUSU OLAN ARKADASLARI YARDIMCI OLABILIRIM
  • Yansıma çok rahatsız edici. 200r de yansıma oluyor dendi bunu aldım ama bunda da yansıma var. Güneşin vurmamasına ve perdeleri kapamama rağmen gündüzleri izlenmiyor. Direk evin içini görüyorum tv den.
  • EVET ARKADASIM YANSIMA GERCEKTEN KOTU GUNDUZ BEN TV YI YAN DONDURUYORUM
    BU SEKILDE BIRAZ GIDIO ARTIK ALDIK YAPICAK BISI YOK ZEVK ALMAYA BAKICAZ
  • Arkadaşlar sonunda darty den 42pq6000 aldım ve tv derdinden kurtuldum:) Servis geldi kurulumunu yaptı. Öncelikle ürün çok şık odaya ayrı bir hava kattı. Dvd görüntüsü güzeldi. sd yayın ile ilgili digitürk kurulana ve düğün olana kadar bilgi veremeyeceğim. Digitürkten pek fazla birşey de beklememek gerekiyor galiba ama ne yaparsın maçlarda digitürkte. Yansıma konusuna gelince beni rahatsız edecek düzeyde değildi akıllı sensör işe yarıyor diye düşünüyorum çünkü tv kapalıyken ayna niyetine kullanılabilir yansımadan şikayet eden arkadaşlar tv kapalıyken muhtemelen daha gıcık olmuşlardır:) ileri günlerde sd yayın incelememi sunabilirim iyi günler...
  • Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır lcd düşünen birisi olarak plazma almaya karar verdim ve bu ürünü mavibilgisayardan 17117 tlye peşin aldım. Ürün elime geçince ilk iş bol bol resim paylaşmak olacak. Ancak bir sorum bu tv ile birlikte philips hts3568 ses sistemi aldım...bu ses sistemini tvye bağlayabilir miyim? Sanki daha önceki mesajlarda ses sistemi bağlanmıyor diye bir mesaj vardı. Alan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Siz ses sistemi bağladınız mı?
  • HAYIRLI OLSUN ARKADASLAR GULE GULE KULLANIN
    SES SISTEMINI BENCE BOSUNA ALMISSINIZ TV SESI ARATMIYO ELINIZE GECINCE SIZDE ANLAYACAKSIZNIZ
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.