Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunuda ileteyim aslından ben ılk once 42lg7000 olan LCD modelını almaya karar vermıstım sonra baktım fıyatı dusmuyor bırde onun ekranında koruma var yansımayı engelleyen bır sıstem ama yansıma engellenıyor dıye canlı gorustuyu hıssedemedım hem baktım full hd alsam nolcak daha avrupanın bıle bırcok yerınde bu kalıtede yayın yok HD yayın bıle yenı yenı gelmeye basladı dolayısı ıle full hd bosuna almıs olurdum daha dorusu bosa para vermıs olurdum zaten turkıyede hd yayının gelmesı bır 8/10 seneyı alır sanırım dolayısı ıle 8 seneye kadra ne tv ler cıkar 1,490 fıyat bu tv ıcın cok ıyı sartlat benı bunu almaya ıttı almamdakı en onemlı ıkıncı faktorde plazmalardakı her noktadan ızlenebılen mukemmel acı ızlenme etkısı ve goruntudun 600 mhz de taranması vs vs

ben mac ızlıcem erman hocam pozısyonu anlatırken oyle kıytırık goruntu ızmek ıstemedım neyse o kım kıme takmıs pozısyonu hızlıda yavasta ızlesem analız etmem lazım..

bua rada sırf buraya 2/3 satır yazmak ıcın foruma uye oldum ama kalıtelı foruma benzıyor cep tlf nundan uyelık onay kkodu felan ıstıyorlar buda sıte hakkında olumlu dusunmeme neden oldu ayrıca boyle dogal kullanıcılardan bır paylasım olamsı gusel..

cok yazdım yahu bu arada ımla hatalarından dolayı kusura bakmayın hıc dıkkat emtıyorum :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 14 Temmuz 2009; 15:54:47 >

• bu arada hele şükür sayfayı 8 yaptım 7 ci sayfada cok resım var tam konusun dıbıne ınıyom pat tekrar kayııyo resımlerı yukleyene kadra 10 sanıye gecıyor :)

onlardanda kurtardm valla.

bu arada yenı bır kural ogrendım attıgın ıkı mesaj arasında bellı bır sure olması gerekıyormus :)

sasrıdımmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekatmer

WALLA TAM BEN ALACAKTIM HAFTA SONU İNDİRİMİ YAPMISLAR BENDE CAKILDIM HEMEN :))

BUGUN AKSAM 5 TE GETIRECEKLER İŞ CIKISI GIDIP EVDE BAKACAGIM AMA KURULUMU YARIN YAPACAGIM DIGITURKTENDE LIG TV LI PAKET ALACAM BAKALIM ANSIL OALCAK UYUM SAGLAYACAKMI UMARIM BOZUK BIR GORUNTUYLE KARSILASMAM..

HELE BI BAKALIM NASIL OLCEK OLMAZSA ALIRIZ BIRERTANE DAHA

BU ARADA HEP DIYORDUMKI KESKE ALAN BIRI TLF NUNU YAZSADA BIREBIR GORUSSEM :)

BEN YAPAYIM BU JESTI 0544 471 23 53 TEN YARIN ITIBARI ILE FIKIR PAYLASIMI YAPABILIRIM :) FAZLA RAHATSIZ ETMEYIN :d

benim c.tesi sipariş ettiğim LG 42PQ6000 p.tesi saat 11 gibi ups kargo tarafından teslim edildi. 2 saat sonrada servis gelip kurulumunu yaptı. buraya kadar bir problem yok
    tv de söylenenler kadar var uydu yayını ile gayet iyi görüntü aldık ama scart kablo daha iyi sonuç verir dendiği için onada bi masraf yapacağız artık.
    usb kullanımı ve görüntüleri sorunsuz divx te alt yazı türkçe karakter sorunu var eh olur o kadar demek lazım

• BU ARADA BU TV YI ALIP YANINADA LIG TVLI DIGITUR UYDU ALICISI ALIP KULLANAN VARMI VESTELIN BIR CIHAZINI VERIYOR 11 AY SONUDA CIHAZ SENDE KALIYOR

ACABA GORULTU NASIL ?

KALITELI BIR UYFU ALICISIMI ALSAM YOKDA DIGITURKMU KARAR VEREMEDIM. AMA KARARIM %80 DIGİİİİ
  • Bu tv yi alanlara hayırlı olsun,benim ikinci haftam ve tv den gayet memnunum,izleyen herkes beğeniyor tvmi.Umarım kazasız ve masrafsız bikaç sene geçiririz bu tvyle.sırf lig tv için digiturk kurdurdum,aksi halde bence piyasadaki uydu alıcılarının en dandik olanı bu digiturk 'ün verdiği cihazlar,2 sene sonra cihaz benim olsa nolur,olmasa nolur?ayrıca normal uydu da bağlatıcam,çünkü normal uyduda izlediğim ve takip ettiğim bazı kanallar var,bi tek digide yok.şuan uydu alıcısı için acelem yok ve araştırmaya devam ediyorum.
    Bu arada tekrar belirtmek istiyorum,tv alırken dikkat ettim de elektronik mağazalarının çoğu (isim vermiycem)ağız birliği etmişçesine İ.B.yi kötülüyorlar.yok spottur,yok garantisi vardır ama servisi yoktur,yok kaçak getiriyorlar,yok onlarda ölü piksel problemi var falan.Diyorum peki kardeşim siz bu kadar iyi firmasınız da mağazanızdaki ürünlerin içerisinde şu bazı çin malları var ki,hem de hakketen dandikliğini ispatlamış bazı ürünler,siz bu ürünleri hala satmaya niye devam ediyorsunuz?
    Ayrıca bu İ.B dedikleri firma nasıl oluyorda bu malları ülkeye kaçak sokmayı başarıyor da(böyle bişey için baya bi fırıldak çevirmek lazım herhalde)sizin çalıştığınız distrübütörler falan bu ürünleri yasal yollarla getirdikleri halde (yasal olduğu için engel de yok getirmek için)yine soruyorum nasıl oluyorda bu İ.B sizden en az bir yıl önce getirebiliyor bu ürünleri.
    Tabi bu söylediklerim benim kafamdaki sorgulamalardan ibaret,biraz mantıklı düşününce niye İ.B ye bu kadar yüklendikleri açık zaten,ben İ.B den aldım ve umarım tv nin başına bişey gelmez de ne İ.B yle ne de başka bi servisle falan muhatap olmak zorunda kalmam.
    Benim bi arkadaş sony 40 S 4000 almıştı başka bir tanınmış elektronik eşya mağazasından ve 6 ay sonra cihazın içinden bi patlama sesi gelmiş izlerken durduk yere. Çağırdı beni eve,kucakladık tv yi servisine götürdük.dedim yahu niye servis gelip götürmüyor bi kucaklamışız,atmışız emanet arabaya?dedi servisin aracı yokmuş,herkes kendi getiriyor,kendi götürüyor.neyse tv içinde bi sürü kaynak yeri mi varmış ne onlardan biri zayıfmış galiba kopmuş,onu kaynatmış adam.eve getirdik tv yi,şimdi yatay çizgiler var yukarı kayan,ama çok dikkat edince belli oluyor.bizim arkadaş öyle bi soğumuş ki tv den diyo düşse kırılsa da başka baksam.kısacası öyle servisti mervisti hepsi hikaye.

• Merhaba forum dostları.

Plazmam dün geldi aksam eve gittim baktım kutuda duruyor ama kutusu orjınal kendı kutusu yanlız bantlama seklı bıldıgımız kolı bandı ıle yapılmıs yanı orjınal ambalajı bozulmus.

Aradım cagrı merkezını kurulum yaptırmadan kutu daha once acılmıs orjınal acılmamıs ambalajda gondermıyormusunuz dıye ? servıse yonlendırde servısten serdar beyle gorustum yurt dısından urun geldıgınde acıp kontrol edıyoruz garantı etıketı yapıstırıyoruz gıbısınden bırseyler sorun olamyacagını kutuyu acınca beımde urunu orjınal acılammıs oalrak gorecegımı soyledı pek guvenlı gelmedı bana ama neyse bakalım bu aksam ıcın saat 6 gıbı kurulum talep ettım gelsınler bakalım beraber acalım kutuyu dedım ne olacak.

detayını paylasırım daha sonra..

saygılar..

bu arada benım gıbı pimpirik birisi bu tv yı alıp memnun kalırsaki bunu bırkac gun ıcınde yazarım emin olunkı herkes memnun kalır

• bulent0101 üstat benim aldığım tv de arıza çıktı bende aynı sizin gibi İ.B. den aldım gönderdim Firmaya burdan bi yetkili bana yardımcı oldu sorunla ilgilendi yenisini yolladılar gayette iyi oldu öle olması yalnız aldığımda taksitli 1907 TL idi şimdi 1681 TL falan olmuş dibimize vurdu ama yapacak bişey yok elektronik cihaz abicim....
  • desrtrose58 ben şöyle düşünüyorum ki düşündüğüm şeylerin en güzel örneğini sen verdin zaten.bak ne güzel değiştirmişler ürünü.şimdi Türkiye'de ne kadar iş yapan,ticaretle uğraşan firma varsa hepsinin yerine getimesi gereken kurallar mevcut,koca bir devlet burası,muz cumhuriyrti değil.Bir haksızlığa uğrandığı zaman herkes hakkını arasa,gerekli yerlere şikayetlerini iletse ve böyle forumlarda birbirimizi haberdar etsek böyle durumlardan,yani topluca tepkimizi ortaya koyabilsek haksızlıklara bence üçkağıt yapanların işi daha zor olucak.Hepimiz uyanık olmak zorundayız.Bu firmaların hepsi birer avcı ve bizler de avız,müşteriyi nasıl avlarım,tavlarımın diğer adı pazarlama teknikleri.yani bu işin bilimi var.adam diyoki dükkanındaki muzu yarı fiyatına zararına sat ve diğer meyvelerin fiyatını artır.bak reyonda bişe kalıyor mu akşama.araştırmışlar ,bulmuşlar ki müşteri manavın ucuz olup olmamasını daha doğrusu kazık olup olmamasını muz fiyatını karşılaştırarak tesbit ediyormuş,amma bilerek amma bilmeden.herkes dikkatli ve uyanık olsun.sevgiler.

• desrtrose58 ben şöyle düşünüyorum ki düşündüğüm şeylerin en güzel örneğini sen verdin zaten.bak ne güzel değiştirmişler ürünü.şimdi Türkiye'de ne kadar iş yapan,ticaretle uğraşan firma varsa hepsinin yerine getimesi gereken kurallar mevcut,koca bir devlet burası,muz cumhuriyrti değil.Bir haksızlığa uğrandığı zaman herkes hakkını arasa,gerekli yerlere şikayetlerini iletse ve böyle forumlarda birbirimizi haberdar etsek böyle durumlardan,yani topluca tepkimizi ortaya koyabilsek haksızlıklara bence üçkağıt yapanların işi daha zor olucak.Hepimiz uyanık olmak zorundayız.Bu firmaların hepsi birer avcı ve bizler de avız,müşteriyi nasıl avlarım,tavlarımın diğer adı pazarlama teknikleri.yani bu işin bilimi var.adam diyoki dükkanındaki muzu yarı fiyatına zararına sat ve diğer meyvelerin fiyatını artır.bak reyonda bişe kalıyor mu akşama.araştırmışlar ,bulmuşlar ki müşteri manavın ucuz olup olmamasını daha doğrusu kazık olup olmamasını muz fiyatını karşılaştırarak tesbit ediyormuş,amma bilerek amma bilmeden.herkes dikkatli ve uyanık olsun.sevgiler.

• AYRICA FORUMDA TESBIT ETTIGIM BIR NOKTA DAHA VAR ÜRÜN YADA FIRMALAR HAKKINDA DEGERLENDIRME YAPILIRKEN FAKE YANI SAHTE NICKLERLE KENDI MARKALARINI ÖVEN YADA KOTUYAN YAZILAR MEVCUT..

İŞİN KÖTÜ YANI BU FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN KİŞİLER NORMAL ŞAHIS YADA MÜŞTERİYMİŞ GİBİ KENDİSİNİ GÖSTERİYOR ONUN İÇİN MARKALAR YADA ÜRÜNLER HAKKINDA YORUM YAPANLARI OKURKEN BİRAZ GENİŞ DÜŞÜNÜN DERİM ;)
  • Bu firma çalışanlarının yeni taktiği sanki ürün almış bir müşteri gibi forumlarda konular açmak, hatta tavsiye isteyip altına firmanın linklerini sıralamak, arkadaşlarının başına gelen ve distribitör kötüleyen hikayeler (hayaller) anlatmak...

Bu zavalların bir kısmıyla uğraşıp banlanmalarını sağladım da, karakter denen şey ne gezer bunlarda... Stoklarında bir ürün kaldı mı hemen foruma damlarlar...

Bunlara itibar etmeyin arkadaşlar... Kendi çapında sivri sinekler işte...
  • yaf heyecanlandım az kaldı aksam kuruluma servısı aradım 18:00 de gelecek

digiturk lge erken gel paketınıde alacagım bakalım nasıl olcak...

dedıgım gıbı detayları paylasırım..

orjınal bır kullanıcı olarak.
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak ..

bende bu plazmayı almayı düşünüyorum ist. bil. den. antalyada yaşıyorum dolayısıyla internetten alcam.
    ist. bil. gelen kargo ücretlimi ..servis kurulumu ücretlimi. .
    ürün eve geldiğinde servis mi bizi arıyo biz mi servisi..şimdiden herkese teşekkürler

tv de sorun çıktığında ist. bil. mi arıyoz servisimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil07 -- 15 Temmuz 2009; 18:16:00 >
  • Evet arkadaslar ilk ızlenımlerımı aktarayım..

Düz servis 6 da gelecem dedi ama ancak 19:30 da gelebıldı gercı acelem yoktu bende o ara dıgıturk sozlesmemı yaptım servıs geldı kutuyu beraber actık cunku kutunun orjınal bantlaması bozuldugu ıcın tereddutteydım servıste aynı sekılde urun yurt dısından geldıgınde ıcını acıp garantı belgesı vs koyuyorlar dedı neyse ok dedım bende..

Bu arada dıgıturku alınca ıcınden cıkan scartı degıstım 30 lıaraya markasını hatırlamıyom altın uclu scart aldım eskı scartı bayıye bıraktım fıyattan dustuk

Kutuyu actık kurulum gayet basıt servıse gerek yok unıteyı alıp olazma ayagına gecırıp fıse takıyorsun kurulum bıttı tabıkı menuyude turkce secıyon yanı kullanım dili.

Sonrasında digiturk vestel cıhazını scart 1 den bagladım tak anında goruntu neyse servısı postaladım oturdum tv nın basına ve korkutuğum basıma geldı yakından bakınca karıncalı goruntu daha dorusu karıncalı degılde hanı cam gıbı degılde hafıften kumlu kumlu bır goruntu vardı uzaktan bakınca sorun yok goruntu gayet ıyı canlı o ara sıvas sporun macı vardı sankı staddasın ızlenımı verıyor ses vs guzel ama ben yınede 5+1 baglayacagım..

Gelelım goruntuye dedıgım gıbı klasık plazmalardakı bu goruntu bozulugu bundada vardı ama servıs altın uclu scart alırsan daha kalıtelı 80 lıralık varmıs daha ıyı goruntu alırsın dedı.

Bu arada yanlıs anlamayın goruntu kalıtesı canlılık cok ıyı ondan bahsetmıyom benım bahsettıgım yakından bakınca bellı olan karıncalı goruntu yanı seyır zevkını engelelmıyom ama ben alıstıgım ıcın tüplü tv lerde berrak goruntuye bıraz keyfım kactı neyse sonra cıhazı kurcalarken şey aklıma geldı scart 2 yı denemek..

Veeee oda nesı scart 2 ye bagladım cıhazı o kumlu karıncalı goruntu gıttı tam hayal ettıgım pürüzsüz ekran goruntusu geldı yanı goruntu %300 oranında netlestı ıstersen dıbınden bak eskı tüplu tv lerdekı gıbı cam gıbı goruntu karıncalı vs vs hıc bırsey kalamdı goruntu 10 numara oldu cok sevındım altın uclu muclu scarta gerek kalamdı cam in the cam oldu tv nın goruntusu

Sonrası dersneız pek kullanamadım 30/40 dk kadar ızledım daha sonra evden ayrılmak durumunda kaldım ve aksam gıdıp ıkıncı deneyımımı yasayacagım..

Tv nın goruntusu dızaynı parlaklıgı canlılıgı on numara kesınlıkle 1490 tl ye bundna daha ıyı ve fonksıyonel bır cıhaz alamazsınız ustelık elektırık tuketımı bırcok LCD den daha az tepkıme suresı yok..

Neyse bugunluk bukadra yeter dıger deneyımlerımı ses usb vs vs tekrar paylaşırım..

Esen kalın...

Bu arada ustte soru soran arkadasa cevaben ıstabulda vs kargo beles muhtemelen antalyayada beles olacaktır 2 gun ıcınde teslım ederler servıse gelınce LG her ılde bazı elektronık cıhaz servıslerıyle anlasma yapmıs yanı antalyadada vardır senın tv gelınce servıs senı arıyor kurulum ıcın randevu alıp gelıyor bır sıkıntın olursa servısle konuyu paylasıyorsun servıs bır nenvı noter ne İB ye nede sana calısıyor sorunun neyse cozuyor..

mutlu alın.. sıkıntısı olan cep telden arayabılır oncekı mesajdanumarayı yazmıstım yardımcı olurum.

• ben ürünü mavi bilgisayardan almıştım 1711 tlye peşin. ürün elime geçtikten 2 gün sonra firma battı. ürünü alacaklara hiç düşünmeden alın ben 2 senedir lcd araştıran bir insan olarak plazmanın bilinen dezavantajlarının ortadan hemen hemen kalkmasıyla plazmada karar kıldım ve şimdi çok memnunum. hiremco seoul x3 ile mükemmel bir görüntü veriyor. ayrıca gecen gün karanlık sahnelerin çok fazla olduğu underworld üçlemesini bir seferde tekrar izledim müthişti.tekrar söylüyorum hiç düşünmeden alın fiyat performans olarak çok iyi bir ürün.
  • ben hiremco x3 uydu alıcıysıyla hdmidan bağlayarak izliyorum gerçekten harika.
  • FORUMA BİR SORU ??

USB DEN FİLM İZLERKEN USB DEKİ FİLMDEN YADA USB NİN İÇİNDEKİ DİĞER VERİLERDEN KAYNAKLI VİRÜSLER TV YE ETKİ EDERMİ?

BUNUNLA İLGİLİ KENDİSİ YADA ARKADAŞI SORUN YAŞANA KIMSE VARMI ?

VARSA PAYLASIRSA SEVINIRIM..
  • Virusler TV'ye zarar vermez. Zarar vermesi için o tv için özel yapılması gerekir, bu da pek mümkün değil.
  • cevabın için teşekkür..

arkadaşlar lütfen tv nin yayın varken çekilmiş fotolarını koyarmısınız.( önden yandan karanlık ortamda aydınlık ortamda sd yayında kablolu tv ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerospace

Virusler TV'ye zarar vermez. Zarar vermesi için o tv için özel yapılması gerekir, bu da pek mümkün değil.

Rütbeye göre çok amatör bir cvp olmuş..

İçinde işletim sistemi yada işlemci olan pc,cep tlf,dijital aygıtlat gibi cihazlara virus bulaşıp sorun yaratıyorsa içinde yazılım olan bu televizyon içinde sorun yaratır diye düşünüyorum.

Tabi aksini bize teknik bilgi olarak ktaracak birisi varsa memnuniyetle dinleriz..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.